|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 11, 2010, 22:35:37 » |
Нагоре
|
При нас имаше солетки, соленки, питка и разни желета, кремчета и ядки. Май за дечицата ще е подходящо кремчета и разни соленчици
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 11, 2010, 23:05:39 » |
Нагоре
|
При нас имаше солетки, соленки, питка и разни желета, кремчета и ядки. Май за дечицата ще е подходящо кремчета и разни соленчици Те дечицата ще са на между 7-11 месеца ,те са лесни за майките ми се щеше нещо по така ,примерно някакви хапки ,изгъзици разни знам ли
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 11, 2010, 23:24:52 » |
Нагоре
|
точно това щях да питам на каква възрастта на децата:).Ами според мен направи нещо , което ти харесва на теб.Можеш да вземеш идеи от нета,аз ще потърся после и ще постна ако намеря,имаше страхотни идеи за кетъринг,всякакви чудесийки ,направени пингвини( с клчеки за зъби,маслини и майонеза)това е едното ,което се сещам.Хем ще е интересно и за бебешоците,а и майките ще останат изненадани.Аз бях направила покани,излизат около 0,80лв бройката със снимката на малкия и текст,всички бяха мн изненадани сега ще потърся за кетъринга и ще пиша пак
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2010, 23:29:19 » |
Нагоре
|
ммммммммммм много вкусно изглеждат
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2010, 23:36:33 » |
Нагоре
|
ох само да не досаждам вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2010, 23:42:30 » |
Нагоре
|
скоки,ако искаш още снимки, казвай да пускам .И щях да ти кажа още една идея/Можеш да сгънеш салфетките по по-особен начин:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 12, 2010, 00:00:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 12, 2010, 00:24:54 » |
Нагоре
|
Давай снимки и идеи на каквото се сетиш.а това със сандвичетата с какво си ги намазала? И снимай ми за салфетката дето каза -много ми е кеф а рожденния ден наближава айде утре ще потърся за салфетките,че лагам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 12, 2010, 08:28:13 » |
Нагоре
|
скоки,ако искаш погледни ги тези http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=696.0 , аз от там взимам идеи има много яки неща а ето и 40 начина за сгъване на салфетки http://www.kovax.ru/salfet/art1.shtml,не съм ги разглеждала всичките,но нямаше как да извадя само снимки,затова линк
|
|
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 08:32:29 от viv_f »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
|