nor4eto
new user
Неактивен
Публикации: 41
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 13, 2010, 10:00:00 » |
Нагоре
|
Здравейте, искам да си купя сушилня, има твърде много марки и модели и ми е трудно да избера, кой от двата вида предпочитате - конденз или изпарител, моля Ви за мнения
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2010, 13:33:52 » |
Нагоре
|
Страхотно решение! Вземи си конденз- може и на балкона да я сложиш, ако ти е остъклен. Аз имам Миеле/втора употреба/-конденз и съм много доволна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2010, 22:23:41 » |
Нагоре
|
И нашата е кондензационен тип, марка Бош, от Германия е купувана и е страхотно удобство. С дисплей е 3-4 програми, отложен старт. Това е една от най- сполучливите ни покупки за дома, особено през зимния сезон
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
nor4eto
new user
Неактивен
Публикации: 41
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 14, 2010, 11:33:39 » |
Нагоре
|
Благодаря ви за отговорите, четох в интернет, че за предпочитане са тези с изпарител, моля кажете ми вашите имат ли проблем с аромата на дрехите, лично аз предпочитам да си взема конденз тъй като е по - лесна за монтаж, но мненията на повечето бяха че трябва да се купи с изпарител и да не е втора употреба, защото "ухае"....... прането, отново ви благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 14, 2010, 16:28:20 » |
Нагоре
|
nor4eto това не е вярно.Кондензационния е по.добър според мненията на специалисти, които ние събирахме преди да си купим. Нашата е втора употреба, но нова такав аструва към 1800лв. Няма никакъв мирис, има си един уловител на мъхчета и изобщо е супер. Няма какв ода мирише просто. Дрехите излизат напълно сухи и ако се извадят веднага няма нужда и от гладене А когато е с изпарител трябва да я вържеш към канал да изтича водата
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2010, 21:28:29 » |
Нагоре
|
да миришат, но на хубаво . наистина дрехите, които са сушени в сушилня запазват по-дълго аромата на омекотителя. Каквато и да вземеш - няма да сбъркаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2010, 20:58:42 » |
Нагоре
|
и аз искам но втора употреба ще си взема мачкат ли се дрехите и вярно ли е това че много ток гълтат оня ден ми се скъсал простора и дрехите ги няма и никой не ги е видял аз излизам сутрин и вечер се прибирам не мога да си следя простора ядосах се и ще си взема само това с намчкването ме притеснява мнооооого мразя да гладя
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2010, 12:15:43 » |
Нагоре
|
Масовите мнения са, че е най-добре - всичко във въздуха, но ако няма възможност се купува конденз. Аз също съм с такава. Крем, не мачка дрехите, а напротив - не ползвам ютията, освен за официални панталони и ризи. Сметката се увиличи с не повече от 6-7лв. Няма да сгрешите с такава покупка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2010, 12:17:12 » |
Нагоре
|
Масовите мнения са, че е най-добре - всичко във въздуха, но ако няма възможност се купува конденз. Аз също съм с такава. Крем, не мачка дрехите, а напротив - не ползвам ютията, освен за официални панталони и ризи. Сметката се увиличи с не повече от 6-7лв. Няма да сгрешите с такава покупка!
благодаря ти за отговора ще си взема
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2010, 16:36:02 » |
Нагоре
|
Аз пък искам някой да ми подари И аз, и аз.....дай да пишеме писмо до дядо Коледа
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2010, 16:38:51 » |
Нагоре
|
Има един недостатък - свива памучните дрехи, вълнените също. Оттук - нататък дрехите трябва да са с един номер по-големи, след сушилнята- стават по мярка. Ноо за нищо на света не я заменям, може би за нова И тогава Skoki ти подарявам старата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2010, 16:40:02 » |
Нагоре
|
Има един недостатък - свива памучните дрехи, вълнените също. Оттук - нататък дрехите трябва да са с един номер по-големи, след сушилнята- стават по мярка. Ноо за нищо на света не я заменям, може би за нова И тогава Skoki ти подарявам старата. дай адреса да пиша на мъжа ти да не те мъчи със старата ами да купува нова
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2010, 16:54:59 » |
Нагоре
|
Аз ползвам специализиран омекотител на Supline за сушилни и съм много доволна - те са кърпички,а не е течен препарат. Е малко солено излиза, но докато не хвърлиш дрехата отново за пране тя ухае невероятно .
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 30, 2010, 16:58:41 » |
Нагоре
|
Има един недостатък - свива памучните дрехи, вълнените също. Оттук - нататък дрехите трябва да са с един номер по-големи, след сушилнята- стават по мярка. Ноо за нищо на света не я заменям, може би за нова И тогава Skoki ти подарявам старата. дай адреса да пиша на мъжа ти да не те мъчи със старата ами да купува нова хахаха - ми така де, без ръце останах - само слагам, вадя, слагам ...Крайно време е да се реши този проблем и дрехите сами да си влизат там, мислиш ли, че ще се справиш с това начинание. Това не е да простираш и да не ти стига мястото, да чакаш два дни да изсъхнат и най-накрая съседа да си направи скара, но все пак...ако мислиш че си навита
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|