{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ползвани шишета за АМ  (Прочетена 18270 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #15 -: Ноември 14, 2010, 08:21:26 »
Раздели ТемаНагоре

А бре те всекакви работи могат да пишат,аз като не си сменям четката на 3 месеца а когато се сетя ,да не би да са ми окапали зъбите  Cheesy това е като с биберона залагалка която  с възрастта се сменя но има деца които не искат да захапят по големия размер и си смучат малката доста повече време и като реве за нея не вервам да му бутате другата понеже требвало да се сменя.Всичко е с цел да се продава дадена стока  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 14, 2010, 09:27:31 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, защо сравнявате четката за зъби с шишетата? Все пак това са бебета. Дали в болниците всеки път на новородените  ( и не само) дават нови шишета с нови биберони на тях? И нали все пак всичко се стерилизира? По тази логика: бодито е бельо, обувките трябва да са нови (особенно за прохождащи), играчки чесалки да се забранят в сайта и т.н.
Всеки си има глава на раменете и преценява. Аз съм купувала нови неща на детето ми. Друг обаче или не може да си купи ново, или предпочита по-изгодно от тук.
Активен

Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 14, 2010, 09:31:33 »
Раздели ТемаНагоре

Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани Huh?. И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв  Shocked Shocked Shocked...стига де Tongue
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2010, 09:33:20 »
Раздели ТемаНагоре

Всеки наистина има право на мнение-но съгласете се ,че от хигиенична гледна точка да се използват употребявани шишета- НЕ Е ПРАВИЛНО :Smiley
Учудва ме ,че има майчета ,които мислят по друг начин. В крайна сметка всеки има право на мнение и гледа детето си както намери за добре.
Да са ви живи и здрави дечицата Kiss
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 14, 2010, 09:46:38 »
Раздели ТемаНагоре

Пак питам, в болниците какви шишета дават в родилно и неонатология - нови? То от хигиенна гледна точка нищо, което вече е употребявано не би следвало да се ползва от нас (обувки, бодита, козметика, АМ (отворена кутия) неразливащи се чашки, чесалки...).
Колкото до конкретната обява, не съм я разгледала. Както вече обясних аз съм си купувала нови неща, но аз така съм преценила.
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 09:50:51 от Shu-shi » Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2010, 11:13:51 »
Раздели ТемаНагоре

Пак питам, в болниците какви шишета дават в родилно и неонатология - нови? То от хигиенна гледна точка нищо, което вече е употребявано не би следвало да се ползва от нас (обувки, бодита, козметика, АМ (отворена кутия) неразливащи се чашки, чесалки...).
Колкото до конкретната обява, не съм я разгледала. Както вече обясних аз съм си купувала нови неща, но аз така съм преценила.
В болницата не са нови, но са стъклени. Поне при мен беше така.
Колкото до поликарбоната и т.н., спрете да пиете напитки от пластмасови шишета и чаши, не яжте храни опаковани с такива опаковки Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 14, 2010, 11:20:41 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен, ако шишетата са чистички и стерилизирани-опасност естествено няма, пък и всеки би си сменил бибероните с нови. Опасността идва от там, че самата пластмаса се захабява с времето и започва да отделя вредни вещества, особено ако има в състава си БИСФЕНОЛ. Именно затова не се препоръчва и шишета от минерална вода да бъдат ползвани многократно, особено за топли напитки, както и да се претопля храна в съдове от определен вид пластмаса. А в родилните домове шишетата са най-често стъклени, купуват ги за стотинки, аз като бях в родилното счупих едно такова и си платих 2 лв някъде/толкова ми поискаха/.
По тези причини не бих си взема ползвани и захабени шишета от тук, бих взела шише, което е само пробвано например, и аз имам такива, защото малката харесва само 2 марки, имам сега и една чаша на АВЕНТ, дето само 1 път я пробвах, е-не я иска, тя си е на практика нова.
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 14, 2010, 13:48:53 »
Раздели ТемаНагоре

Хайде стига момичета,всеки си преценява наистина.Като родих аз ,това беше 96год.,знаете ли какво шише ми дадоха в болницата,от някакво лекарство едно кафяво с един голям биберон ShockedНяма да ги забравя.Не ни разрешаваха с наши.Всички в болницата,бяхме с такива.Много са ви разглезили сега май. Tongue
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #23 -: Ноември 14, 2010, 15:39:59 »
Раздели ТемаНагоре

Аз родих второто си дете през 2009г. и пак бяха от някакво лекарство и бибероните бяха от тез,който аз навремето съм пила  Cheesy.Интересното беше,че всички си носихме шишета и на едни даваха да ги ползват на други не :Smiley Huh?.Според мен всеки си има право на избор.Нали трябва да си чешем езиците т.с. пръстите и  клавиатурата  Tongue  Kiss
Активен

Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Ноември 14, 2010, 18:06:54 »
Раздели ТемаНагоре

В болницата не са нови, но са стъклени. Поне при мен беше така.
Колкото до поликарбоната и т.н., спрете да пиете напитки от пластмасови шишета и чаши, не яжте храни опаковани с такива опаковки Smiley
В Шейново бяха пластмасови на CAMERA, a и бибероните също се употребяват многократно!
Активен

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 15, 2010, 09:12:11 »
Раздели ТемаНагоре

Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани Huh?. И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв  Shocked Shocked Shocked...стига де Tongue

Не виждам защо толкова се дразните,че някой продават такива шишета?
При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв.
Мамата продава шишета купени за 70лв. на цена 24лв.
Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз.
Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме.
А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма.
Така,че всеки сам определя дали да купи или не дадена стока продаваща се тук.
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2010, 13:49:10 »
Раздели ТемаНагоре

И аз това с шишетата не мога да го разбера, че дори и да смениш биберона с нов, пак не си струва, защото на марковите шишета-авент, нук и пр, нов биберон е 3 лева, че и отгоре.Отделно, по моите шишета съдя, ако е пито мляко от него, дори и след измиване трудно се почистват, ако са ползвани по-интензивно, лично аз никога не бих взела шише втора употреба.Лично аз имам 10 шишета, които ползвам, "въртя" ги така да се каже и нищо им няма.
Който иска нещо хубаво на разумна цена, може да си купи бертони или камера, какво като е нук или авент, все едно моето бебе го интересува от какво шише пие.
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 13:55:00 от gitadam » Активен
m_kiki
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

Профил
« Отговор #27 -: Ноември 15, 2010, 14:18:54 »
Раздели ТемаНагоре

При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв.
Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз.
Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме.
А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма.
мами  оставям без коментар............1.4 месеца пие от едно шише........
тази обява я копирах произволно  и тук и в продавалника  съм виждала шишета от  всички марки   (та дори и камера  който са по 2- 3лв)няма значение колко струват шишетата а това дали е правилно да се ползтат шишета втора употреба  .нашите шишета съм ги сменяла (и залагалката биберон)защото се вмирисва пластмасата от АМ това е и причината поради която се чудя на майките който купуват тези шишета
зощо тези мойки който гипродават не куеца ползвани шишета а отидоха в магазина и си купиха за децата новички  шишенца Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??
темата е за и против ползвани а не кой какво продава-купува или кой храни в каква оковка са
АЗ НЕ БИХ КУПИЛА ВТОРА УПОТРЕБА ШИШЕ
и пак пиша слуна обява  , защото такива обяви има много със шишета  различни марки
Активен

коректна съм и очаквам същото.изпращам на първия дал адрез на лични(с изключение на прадварителна уговорка).нека бъдем хора не лицемери
<br />

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 15, 2010, 14:22:45 »
Раздели ТемаНагоре

мами  оставям без коментар............1.4 месеца пие от едно шише........
тази обява я копирах произволно  и тук и в продавалника  съм виждала шишета от  всички марки   (та дори и камера  който са по 2- 3лв)няма значение колко струват шишетата а това дали е правилно да се ползтат шишета втора употреба  .нашите шишета съм ги сменяла (и залагалката биберон)защото се вмирисва пластмасата от АМ това е и причината поради която се чудя на майките който купуват тези шишета
зощо тези мойки който гипродават не куеца ползвани шишета а отидоха в магазина и си купиха за децата новички  шишенца Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??
темата е за и против ползвани а не кой какво продава-купува или кой храни в каква оковка са
АЗ НЕ БИХ КУПИЛА ВТОРА УПОТРЕБА ШИШЕ
и пак пиша слуна обява  , защото такива обяви има много със шишета  различни марки
Вмирисват се ако не ги измиеш веднага след ползването Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2010, 16:22:14 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм ползвала на AVENT, никога не са ми се вмирисвали. Даже в момента куклите се "хранят" от тях. Щом в болниците на сега родени дават в пластмасови шишета АМ и за тях е хигиенично, значи малко се превъзбуждаме, като сме против. А и там използват най-евтините шишета и биберони за стотици деца.
Значи трябва да отречем и стерилизаторите, които са ползвани вече, но се продават и те също са пластмасови.
 Всеки си има глава на раменето и сам си преценява, какво да купи и даде на детето си.

П.П. Малко далеч от темата, но за мен пък е много гнусно, майките да облизват залъгалките на бебетата си (когато паднат на земята) и после ги сложат в устата на отрочетата си. Ама като аз не го правя и ми е непонятно значи ли, че другите трябва да се съобразят с моето мнение?
От както се е родило детето ми и пера дрешките отделно от нашите и все още с бебешки препарати, има си собствени прибори за хранене, собствена чаша и само тя си ги ползва. Приятелки ми се смеят, че трябва да я държа в барокамера. Ми това са моите разбирания. Който, както иска да се грижи за децата си.
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 16:31:53 от Shu-shi » Активен

Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: