skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 14, 2010, 08:21:26 » |
Нагоре
|
А бре те всекакви работи могат да пишат,аз като не си сменям четката на 3 месеца а когато се сетя ,да не би да са ми окапали зъбите това е като с биберона залагалка която с възрастта се сменя но има деца които не искат да захапят по големия размер и си смучат малката доста повече време и като реве за нея не вервам да му бутате другата понеже требвало да се сменя.Всичко е с цел да се продава дадена стока
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 14, 2010, 09:27:31 » |
Нагоре
|
Момичета, защо сравнявате четката за зъби с шишетата? Все пак това са бебета. Дали в болниците всеки път на новородените ( и не само) дават нови шишета с нови биберони на тях? И нали все пак всичко се стерилизира? По тази логика: бодито е бельо, обувките трябва да са нови (особенно за прохождащи), играчки чесалки да се забранят в сайта и т.н. Всеки си има глава на раменете и преценява. Аз съм купувала нови неща на детето ми. Друг обаче или не може да си купи ново, или предпочита по-изгодно от тук.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 14, 2010, 09:31:33 » |
Нагоре
|
Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани . И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв ...стига де
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2010, 09:33:20 » |
Нагоре
|
Всеки наистина има право на мнение-но съгласете се ,че от хигиенична гледна точка да се използват употребявани шишета- НЕ Е ПРАВИЛНО : Учудва ме ,че има майчета ,които мислят по друг начин. В крайна сметка всеки има право на мнение и гледа детето си както намери за добре. Да са ви живи и здрави дечицата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 14, 2010, 09:46:38 » |
Нагоре
|
Пак питам, в болниците какви шишета дават в родилно и неонатология - нови? То от хигиенна гледна точка нищо, което вече е употребявано не би следвало да се ползва от нас (обувки, бодита, козметика, АМ (отворена кутия) неразливащи се чашки, чесалки...). Колкото до конкретната обява, не съм я разгледала. Както вече обясних аз съм си купувала нови неща, но аз така съм преценила.
|
|
« Последна редакция: Ноември 14, 2010, 09:50:51 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2010, 11:13:51 » |
Нагоре
|
Пак питам, в болниците какви шишета дават в родилно и неонатология - нови? То от хигиенна гледна точка нищо, което вече е употребявано не би следвало да се ползва от нас (обувки, бодита, козметика, АМ (отворена кутия) неразливащи се чашки, чесалки...). Колкото до конкретната обява, не съм я разгледала. Както вече обясних аз съм си купувала нови неща, но аз така съм преценила.
В болницата не са нови, но са стъклени. Поне при мен беше така. Колкото до поликарбоната и т.н., спрете да пиете напитки от пластмасови шишета и чаши, не яжте храни опаковани с такива опаковки
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 14, 2010, 11:20:41 » |
Нагоре
|
Според мен, ако шишетата са чистички и стерилизирани-опасност естествено няма, пък и всеки би си сменил бибероните с нови. Опасността идва от там, че самата пластмаса се захабява с времето и започва да отделя вредни вещества, особено ако има в състава си БИСФЕНОЛ. Именно затова не се препоръчва и шишета от минерална вода да бъдат ползвани многократно, особено за топли напитки, както и да се претопля храна в съдове от определен вид пластмаса. А в родилните домове шишетата са най-често стъклени, купуват ги за стотинки, аз като бях в родилното счупих едно такова и си платих 2 лв някъде/толкова ми поискаха/. По тези причини не бих си взема ползвани и захабени шишета от тук, бих взела шише, което е само пробвано например, и аз имам такива, защото малката харесва само 2 марки, имам сега и една чаша на АВЕНТ, дето само 1 път я пробвах, е-не я иска, тя си е на практика нова.
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 14, 2010, 13:48:53 » |
Нагоре
|
Хайде стига момичета,всеки си преценява наистина.Като родих аз ,това беше 96год.,знаете ли какво шише ми дадоха в болницата,от някакво лекарство едно кафяво с един голям биберон Няма да ги забравя.Не ни разрешаваха с наши.Всички в болницата,бяхме с такива.Много са ви разглезили сега май.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 14, 2010, 15:39:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 14, 2010, 18:06:54 » |
Нагоре
|
В болницата не са нови, но са стъклени. Поне при мен беше така. Колкото до поликарбоната и т.н., спрете да пиете напитки от пластмасови шишета и чаши, не яжте храни опаковани с такива опаковки В Шейново бяха пластмасови на CAMERA, a и бибероните също се употребяват многократно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 15, 2010, 09:12:11 » |
Нагоре
|
Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани . И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв ...стига де Не виждам защо толкова се дразните,че някой продават такива шишета? При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв. Мамата продава шишета купени за 70лв. на цена 24лв. Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз. Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме. А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма. Така,че всеки сам определя дали да купи или не дадена стока продаваща се тук.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2010, 13:49:10 » |
Нагоре
|
И аз това с шишетата не мога да го разбера, че дори и да смениш биберона с нов, пак не си струва, защото на марковите шишета-авент, нук и пр, нов биберон е 3 лева, че и отгоре.Отделно, по моите шишета съдя, ако е пито мляко от него, дори и след измиване трудно се почистват, ако са ползвани по-интензивно, лично аз никога не бих взела шише втора употреба.Лично аз имам 10 шишета, които ползвам, "въртя" ги така да се каже и нищо им няма. Който иска нещо хубаво на разумна цена, може да си купи бертони или камера, какво като е нук или авент, все едно моето бебе го интересува от какво шише пие.
|
|
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 13:55:00 от gitadam »
|
Активен
|
|
|
|
m_kiki
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 15, 2010, 14:18:54 » |
Нагоре
|
Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани . И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв ...стига де Не виждам защо толкова се дразните,че някой продават такива шишета? При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв. Мамата продава шишета купени за 70лв. на цена 24лв. Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз. Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме. А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма. Така,че всеки сам определя дали да купи или не дадена стока продаваща се тук. мами оставям без коментар............1.4 месеца пие от едно шише........ тази обява я копирах произволно и тук и в продавалника съм виждала шишета от всички марки (та дори и камера който са по 2- 3лв)няма значение колко струват шишетата а това дали е правилно да се ползтат шишета втора употреба .нашите шишета съм ги сменяла (и залагалката биберон)защото се вмирисва пластмасата от АМ това е и причината поради която се чудя на майките който купуват тези шишета зощо тези мойки който гипродават не куеца ползвани шишета а отидоха в магазина и си купиха за децата новички шишенца ? темата е за и против ползвани а не кой какво продава-купува или кой храни в каква оковка са АЗ НЕ БИХ КУПИЛА ВТОРА УПОТРЕБА ШИШЕ и пак пиша слуна обява , защото такива обяви има много със шишета различни марки
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото.изпращам на първия дал адрез на лични(с изключение на прадварителна уговорка).нека бъдем хора не лицемери <br />
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 15, 2010, 14:22:45 » |
Нагоре
|
Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани . И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв ...стига де Не виждам защо толкова се дразните,че някой продават такива шишета? При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв. Мамата продава шишета купени за 70лв. на цена 24лв. Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз. Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме. А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма. Така,че всеки сам определя дали да купи или не дадена стока продаваща се тук. мами оставям без коментар............1.4 месеца пие от едно шише........ тази обява я копирах произволно и тук и в продавалника съм виждала шишета от всички марки (та дори и камера който са по 2- 3лв)няма значение колко струват шишетата а това дали е правилно да се ползтат шишета втора употреба .нашите шишета съм ги сменяла (и залагалката биберон)защото се вмирисва пластмасата от АМ това е и причината поради която се чудя на майките който купуват тези шишета зощо тези мойки който гипродават не куеца ползвани шишета а отидоха в магазина и си купиха за децата новички шишенца ? темата е за и против ползвани а не кой какво продава-купува или кой храни в каква оковка са АЗ НЕ БИХ КУПИЛА ВТОРА УПОТРЕБА ШИШЕ и пак пиша слуна обява , защото такива обяви има много със шишета различни марки Вмирисват се ако не ги измиеш веднага след ползването
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2010, 16:22:14 » |
Нагоре
|
Аз съм ползвала на AVENT, никога не са ми се вмирисвали. Даже в момента куклите се "хранят" от тях. Щом в болниците на сега родени дават в пластмасови шишета АМ и за тях е хигиенично, значи малко се превъзбуждаме, като сме против. А и там използват най-евтините шишета и биберони за стотици деца. Значи трябва да отречем и стерилизаторите, които са ползвани вече, но се продават и те също са пластмасови. Всеки си има глава на раменето и сам си преценява, какво да купи и даде на детето си.
П.П. Малко далеч от темата, но за мен пък е много гнусно, майките да облизват залъгалките на бебетата си (когато паднат на земята) и после ги сложат в устата на отрочетата си. Ама като аз не го правя и ми е непонятно значи ли, че другите трябва да се съобразят с моето мнение? От както се е родило детето ми и пера дрешките отделно от нашите и все още с бебешки препарати, има си собствени прибори за хранене, собствена чаша и само тя си ги ползва. Приятелки ми се смеят, че трябва да я държа в барокамера. Ми това са моите разбирания. Който, както иска да се грижи за децата си.
|
|
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 16:31:53 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
|
|