{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ползвани шишета за АМ  (Прочетена 18349 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Ноември 15, 2010, 20:34:41 »
Раздели ТемаНагоре

ооо, да това с облизването на бибата е изключително неприятно и вредно, като съм виждала майки да правят така...направо съм се чудила. Shocked Не става въпрос да си гледаш детето в кафез,ама това е абсолютно неприемливо!
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #31 -: Ноември 15, 2010, 20:41:03 »
Раздели ТемаНагоре

аз лично видях, докато чаках за дк как една майка направи ам за бебето си на 4 месеца и за да го пробва първо тя облиза биберона, явно има майки, които го правят
иначе авент са хубави шишета, моя приятелка още използва шишетата от първото си дете, но само за вода на второто, нямам идея дали е подменяла бибероните
гледам, че сте писали за болниците, аз родих в края на миналата година и съм си ползвала наши шишета, само в началото беше с дрешки от болницата, докато донесат от къщи
че то какво ще кажете за този случай, кой знае колко бебета са ги носели преди, проблема в болниците не е само в шишетата
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 20:46:53 от gitadam » Активен
bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Профил WWW
« Отговор #32 -: Ноември 15, 2010, 21:14:08 »
Раздели ТемаНагоре

Ползвам NUK и Avent, точно след 2-3 месеца баш си се вмирисват от АМ, за бибите да не говорим, и едни замъглени стават, задължително сменям. Доста са скъпи наистина, но с шишета и обувки експерименти не си правя.
Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
m_kiki
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

Профил
« Отговор #33 -: Ноември 15, 2010, 22:11:50 »
Раздели ТемаНагоре

Ползвам NUK и Avent, точно след 2-3 месеца баш си се вмирисват от АМ, за бибите да не говорим, и едни замъглени стават, задължително сменям. Доста са скъпи наистина, но с шишета и обувки експерименти не си правя.
точно казано   -това е истината
Активен

коректна съм и очаквам същото.изпращам на първия дал адрез на лични(с изключение на прадварителна уговорка).нека бъдем хора не лицемери
<br />

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 15, 2010, 22:26:53 »
Раздели ТемаНагоре

......... Който, както иска да се грижи за децата си.
Абсолютно правилно.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
teodopa
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Щастливка

Профил
« Отговор #35 -: Ноември 15, 2010, 22:35:17 »
Раздели ТемаНагоре

Бих си купила шишета втора употреба според състоянието им, все пак прекалено захабени никой не би взел...но зависи от марката....имам dr.brown, avent....бих казала направо евтини и смотани в сравнение с тези, които ми донесоха от щатите...the first years....изглеждат все едно са извадени току-що от опаковката и можеш да ги продадеш за нови Smiley, а са ползвани година и половина, супер качествена пластмаса и биберони.

Всеки сам преценява, но чак да се възмущава Smiley, в болницата всички хранихме бебетата с шишета camera...
А и едно време по 10 деца в родата се отглеждаха с едни и същи шишета Chicco и даже сме станали хора Wink
Активен

Коректност: Коректен и честен потребител съм Smiley
    Качество: В обявите се публикуват само качествени дрехи, състоянието е отлично или много добро, всяка забележка, ако има такава, се описва. Винаги публикувам дрехи, които имат живот и бих се радвала да получа. Всички дрехи се изпращат в чист и изпран вид (гладенето не е моята стихия). Ако все пак се случи да допусна грешка, моля пишете ми, ще решим проблема заедно Smiley
    Начин на плащане: Еконт/наложен платеж на пощенска пратка/, банков превод (сметката е в Банка ДСК) или пощенски запис;
    С предимство за писалите на ЛС или с изпратена оферта; Моля след като отправите Вашата оферта, да потвърдите желанието си на ЛС, така ще установим по-бърз контакт;
    Номерация: Всички дадени номера са по европейска/английска номерация;
    Доставка: Предпочитам пощенска пратка на Еконт с НП, цената, която включвам за доставка е възможно най-ниската = 2,50 лв;  мога да ви предложа и БГ пощи (за съжаление не мога да ви предложа лично предаване, тъй като съм ангажирана 7 дни в седмицата...)
    Отстъпки: За суми над 20 лв, поемам доставката на пощенска пратка по Еконт, при по-големи суми има допълнителни отстъпки.
    Ако желаете да ме "следвате", всяка седмица публикувам нови обяви за бебешки, детски и дамски дрехи и обувки

ПРИЯТНИ ЧАСОВЕ В БГДОМАКИНЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ!
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 16, 2010, 08:39:20 »
Раздели ТемаНагоре

Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани Huh?. И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв  Shocked Shocked Shocked...стига де Tongue

Не виждам защо толкова се дразните,че някой продават такива шишета?
При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв.
Мамата продава шишета купени за 70лв. на цена 24лв.
Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз.
Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме.
А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма.
Така,че всеки сам определя дали да купи или не дадена стока продаваща се тук.
мами  оставям без коментар............1.4 месеца пие от едно шише........
тази обява я копирах произволно  и тук и в продавалника  съм виждала шишета от  всички марки   (та дори и камера  който са по 2- 3лв)няма значение колко струват шишетата а това дали е правилно да се ползтат шишета втора употреба  .нашите шишета съм ги сменяла (и залагалката биберон)защото се вмирисва пластмасата от АМ това е и причината поради която се чудя на майките който купуват тези шишета
зощо тези мойки който гипродават не куеца ползвани шишета а отидоха в магазина и си купиха за децата новички  шишенца Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??
темата е за и против ползвани а не кой какво продава-купува или кой храни в каква оковка са
АЗ НЕ БИХ КУПИЛА ВТОРА УПОТРЕБА ШИШЕ
и пак пиша слуна обява  , защото такива обяви има много със шишета  различни марки

m_kiki,не виждам защо оставаш без коментар :Smiley.
Шишетата когата се стирилизират редовно-след всяко пиене на АМ от тях/ а не веднъж на няколко дена/ успяват да се запазят много добре.
Ееееееееееееееее зависи и какво е шишето.
Да синът си го храня от 1.4г. с шишета на АВЕНТ и трябва да ти кажа,че не са нито надрани,вмирисани и т.н.
Отделно се продават и безопасни детски дезинфектанти предназначени за деца от 0+ с който веднъж в седмицата правя стерилизация.
Така,че при добро желание и качествен материал, успех винаги се постига.
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #37 -: Ноември 16, 2010, 10:05:30 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам всеки си има предпочитания за шишета ама аз лично не съм доволна от AVENT.Точно на третото изваряване пласмасата пожълтя,гърлото на шишето се деформира абе нямам думи.Ползвах го с голямото си дете и просто ме беше мене гнус и го хвърлих та камо ли да го оставя за малката или пък да го продам или подаря.Баткото си го до отгледах с евтини шишета и залагалки на КАМЕРА.Сега ползвам на NUBY чаши и шишета.Единствения им проблем,че от измиването  вътре с четката са се надраскали.Имам и две със термосензор нямам проблем.
Активен

IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 16, 2010, 10:35:34 »
Раздели ТемаНагоре

Моето  мнение  е да се купуват нови шишета дори и да не са маркови - новото си е ново ! От друга страна - всичко е въпрос на личен избор!
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
m_kiki
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 16, 2010, 13:13:08 »
Раздели ТемаНагоре

Доколкото прочетох в обявата шишетата са доста ползвани Huh?. И хубаво, че са на Авент, ама цена 24 лв  Shocked Shocked Shocked...стига де Tongue

Не виждам защо толкова се дразните,че някой продават такива шишета?
При нас в Търново едното от 260мл. струва ново 15лв. ,а малкото от 125мл. струва 10лв.
Мамата продава шишета купени за 70лв. на цена 24лв.
Когато се стирилизират добре и им се сменят бибките,не виждам чак такъв проблем-поне аз.
Като родих/ и двата пъти/ в болницата даваха на бебчетата мляко от пласмасови шишета на Камера-употребяваниииииииииииииииииииии от незнам колко време.Бибките също бяха многократно употребявани.Наши шишета не даваха да внасяме.
А относно това,че трябва да се сменят шишетата на няколко месеца писано из разни публикации-за мен е просто да върви бизнеса на всичките тези марки за детски шишета.Смяната на бибката е достатъчна.Моето дете обаче е на 1.4г. и все още пие мляко от шише на Авент с най-малкият номер бибка-другите ги плюе.То откак се е родило си пие от това шише само и нищо му няма.
Така,че всеки сам определя дали да купи или не дадена стока продаваща се тук.
мами  оставям без коментар............1.4 месеца пие от едно шише........
тази обява я копирах произволно  и тук и в продавалника  съм виждала шишета от  всички марки   (та дори и камера  който са по 2- 3лв)няма значение колко струват шишетата а това дали е правилно да се ползтат шишета втора употреба  .нашите шишета съм ги сменяла (и залагалката биберон)защото се вмирисва пластмасата от АМ това е и причината поради която се чудя на майките който купуват тези шишета
зощо тези мойки който гипродават не куеца ползвани шишета а отидоха в магазина и си купиха за децата новички  шишенца Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh?Huh??
темата е за и против ползвани а не кой какво продава-купува или кой храни в каква оковка са
АЗ НЕ БИХ КУПИЛА ВТОРА УПОТРЕБА ШИШЕ
и пак пиша слуна обява  , защото такива обяви има много със шишета  различни марки

m_kiki,не виждам защо оставаш без коментар :Smiley.
Шишетата когата се стирилизират редовно-след всяко пиене на АМ от тях/ а не веднъж на няколко дена/ успяват да се запазят много добре.
Ееееееееееееееее зависи и какво е шишето.
Да синът си го храня от 1.4г. с шишета на АВЕНТ и трябва да ти кажа,че не са нито надрани,вмирисани и т.н.
Отделно се продават и безопасни детски дезинфектанти предназначени за деца от 0+ с който веднъж в седмицата правя стерилизация.
Така,че при добро желание и качествен материал, успех винаги се постига.

и нашите шишета са на авент   аз също съм изварявала ,мила и съм ползвала таблетки   и мисля ,че не едо желание  доже сматам ,че доста съм се престарала
1 -защото първото не дете почина 7 часа след раждането  та за второто се купих и авент (сега със камера)
2 та доста се престаравах със миене и дезинфекция
3 до обяд сме на разходка с малката и поради тази причина не отговарям веднага
Активен

коректна съм и очаквам същото.изпращам на първия дал адрез на лични(с изключение на прадварителна уговорка).нека бъдем хора не лицемери
<br />

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #40 -: Ноември 16, 2010, 13:35:17 »
Раздели ТемаНагоре

Хайде стига момичета,всеки си преценява наистина.Като родих аз ,това беше 96год.,знаете ли какво шише ми дадоха в болницата,от някакво лекарство едно кафяво с един голям биберон ShockedНяма да ги забравя.Не ни разрешаваха с наши.Всички в болницата,бяхме с такива.Много са ви разглезили сега май. Tongue
Като каза това,че не са ви давали с ваши шишета,се сетих че аз когато бях в родилното,малката не искаше да суче и аз се цедих(а имах многооооооо)по 200мл от едната гърда Shocked Huh? и им викам дайте и моята кърма,толкова много има,защо да я хвърлям и познайте какъв отговор получих "НЕМОЖЕ,ЗАЩОТО НЕЗНАЕМ ДАЛИ ТИ Е ЧИСТО ШИШЕТО НА ПОМПАТА"  Shocked Shocked ето так гледах,ама така и не ми разрешиха......... Sad
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 16, 2010, 13:40:39 »
Раздели ТемаНагоре

Криси09 все пак в болницата няма къде да изваряваш помпата си. Много майки си хвърляха кърмата в мивката, поради тази причина.
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #42 -: Ноември 16, 2010, 13:47:29 »
Раздели ТемаНагоре

Криси09 все пак в болницата няма къде да изваряваш помпата си. Много майки си хвърляха кърмата в мивката, поради тази причина.
Явно  е различно. При нас си изваряваха. Даже и залъгалката на малкия ги помолих да изварят и го направиха. А за мамите с много кърма - викаха едни госпожи от банка за майчина кърма и си се разбираха с маметата.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 16, 2010, 13:55:32 »
Раздели ТемаНагоре

Явно  е различно. При нас си изваряваха. Даже и залъгалката на малкия ги помолих да изварят и го направиха. А за мамите с много кърма - викаха едни госпожи от банка за майчина кърма и си се разбираха с маметата.
Ето за това говоря,имаше къде да си изваряват.Аз го предложих мила,ама........тук при нас е пълна анархия,мизерия,лошо отношение към родилките,захабени и скъсани дрехи Huh? Huh?
Даже един ден ми направиха забележка,защо по пелената на бебето имало кърма,неможели да преценят колко е изпило :Smiley :Smileyзащото когато го теглят след хранене,повечето било по пелената.
Ние тук сме под всякаква критика Sad и съм казала,че тук няма да родя 2-ри път.Моята баба лежа в болницата в София,която е голяма и има и родилно,та ми вика да видиш тук как е. Wink
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Жени
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 27

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 16, 2010, 14:06:00 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен проблемът с използваните шишета е психологически, а реално погледнато едно употребявано шише (стига да не е надрано отвътре) с един чисто нов биберон отгоре не представлява проблем от хигиенна гледна точка.
На някои майки просто им е противна мисълта детето им да полза употребявани неща.
Както и на някои хора им е противно да носят носени от друг дрехи.
Активен

Страници: 1 2 [3] 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: