В нашата болница пък нямам представа с какви шишета са хранили децата ми..Важното е,че се родиха живи и здрави и наддадоха грамчетата бързо.Изобщо не ме интересува дали преди това със същото шише е било хранено циганче например.Какво от това??? Нали то също е чисто и невинно бебе?! Е,здрави са ми децата,да чукна на дърво.Досега сериозно никога не са боледували.Аз в началото ползвах шишета от друго бебе.Приятелка ми изпрати чисто нови НУК от Германия,обаче децата ми не ги искаха и си ползвах старите.Изварих ги,отделно ги стерилизирах.Това ми стигаше,за да съм спокойна...
Вижте,хора всякакви,майки с различно мислене-още повече..И на мен много неща са ми странни,но никога не съм правила въпрос от това...За пример ще дам също облизването на биберона и това,което ми е адски странно..О,Боже,играчката падна на земята за милимунда от секундата..Никакво дъвчене,мачкане и гушкане повече преди да я изпера и дезинфекцирам...
Нищо лично...Просто според мен има много по-странни неща от това да продаваш използвано от друго бебе шише.Не говоря по принцип,а специално за малко използвано шише или използвано предимно за вода...
Оо,айде още една тема за разговор..|Споделям най-чистосърдечно,че никога не съм пазила децата си под стъклен похлупак.Спрях да им гладя дрешките на втория месец.Представете си какво е да гладите двойно повече количество дрехи и ще се сетите защо спрях.Спрях също да преварявам водата на втория месец.Странични ефекти нямаше
Никога не съм бягала панически към пералнята,за да изпера нещо,което е паднало за няколко секунди на земята.Сега,когато децата ми са по-големички,не ги спирам да се въргалят по земята,по тревата..Напротив,оставям ги да се радват на всичко около тях...Изкарах ги на първия ден,след като си ги взех от болницата..за цеели 3 часа.Много добре им се отрази.На мен също.
И така продължихме всеки Божи ден,зиме и лете.Така или иначе си ги гледам сама по цял ден,та те са залепени за мен като гербови марки и навсякъде ме придружават..
То е дълга тема това,няма да продължавам.Айде,упрекнете ме сега,няма да се сърдя