emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Ноември 18, 2010, 18:33:21 » |
Нагоре
|
. Хиихииих ти пък,то щеше да се разчуе и тези нямаше да успеят да си ги продават Ами, ами ...Момето успива шефката, че в склада всичко е налично
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #61 -: Ноември 18, 2010, 18:40:40 » |
Нагоре
|
Здравейте,извинявам се за притеснението,но няколко потребителки открихме съвпадение на снимки от Ваша обява и обява на много некоректна дама.Моля Ви ,за да не си вадим грешни заключения да се включите в темата и да дадете яснота по въпроса.Предварително искам да поясня,че не Ви обвиняваме в нищо,просто съвпадението е голямо!Прилагам Ви линк към темата:http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=564.45 А това са Вашата обява и тази на лъжливото майче. http://www.http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/ppc/showproduct.php?product=1224217 http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=83543&cat=500Само искам да спомена,че и в Аукро се въртеше обява за същите боти,със същите снимки,но №39.Благодаря Ви предварително и още веднъж се извинявам за безпокойството! Ето това пратих току що!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #62 -: Ноември 18, 2010, 18:42:59 » |
Нагоре
|
Лелеееееееее,amber,кой ползва моя профил във Фейсбук!!!!! Сега случайно се зачетох във форума,проследявам аз линковете,които си дала и кого гледам-мен!!!! Че откъде си взела тези имейли бе мила,аз съм van4e_didi -и в двата сайта съм стова име и много те моля да ми разясниш за какво иде реч,аз сега ще се разровя назад и ще видя,коя е тази,дето ползва моята поща и моя профи!!!! То става като в криминален филм почти? Ти да не си в грешка някаква,щото ако не си,за мен е страшно неприятно някой да ме изкарва лъжкиня и крадла,още повече че съм от Червен бряг,а не от Павликени.... -и в двата сайта си имам достатъчно и само положителни оценки....
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #63 -: Ноември 18, 2010, 18:50:02 » |
Нагоре
|
Лелеееееееее,amber,кой ползва моя профил във Фейсбук!!!!! Сега случайно се зачетох във форума,проследявам аз линковете,които си дала и кого гледам-мен!!!! Че откъде си взела тези имейли бе мила,аз съм van4e_didi -и в двата сайта съм стова име и много те моля да ми разясниш за какво иде реч,аз сега ще се разровя назад и ще видя,коя е тази,дето ползва моята поща и моя профи!!!! То става като в криминален филм почти? Ти да не си в грешка някаква,щото ако не си,за мен е страшно неприятно някой да ме изкарва лъжкиня и крадла,още повече че съм от Червен бряг,а не от Павликени.... Shocked-и в двата сайта си имам достатъчно и само положителни оценки.. Мила ако щракнеш два пъти върху адреса се появява твоят профил.И аз първо се прецаках ,ама после се светнах.Копирай пак и постави на ново.Или ти си Вероника Салева?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #64 -: Ноември 18, 2010, 18:53:11 » |
Нагоре
|
Лелеееееееее,amber,кой ползва моя профил във Фейсбук!!!!! Сега случайно се зачетох във форума,проследявам аз линковете,които си дала и кого гледам-мен!!!! Че откъде си взела тези имейли бе мила,аз съм van4e_didi -и в двата сайта съм стова име и много те моля да ми разясниш за какво иде реч,аз сега ще се разровя назад и ще видя,коя е тази,дето ползва моята поща и моя профи!!!! То става като в криминален филм почти? Ти да не си в грешка някаква,щото ако не си,за мен е страшно неприятно някой да ме изкарва лъжкиня и крадла,още повече че съм от Червен бряг,а не от Павликени.... -и в двата сайта си имам достатъчно и само положителни оценки.... И при мен се получи така като цъкнах на профила ми излезе моя фейсбук
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Ноември 18, 2010, 18:59:21 » |
Нагоре
|
Не,не съм Вероника Сълева,а Иванка Живкова,но много добре познавам Вероника Сълева-тя ми е съгражданка и добра приятелка,също е от Червен бряг,абсолютно коректна и лоялна е,познавам я твърде добре за да знам какво говоря!!!! Между другото току- що говорих с нея по телефона и я информирах че с нейни снимки и данни се злоупотребява ,тя се прибира в момента от София и като си дойде ще пише във форума!!!Тя ми каза ,че е пуснала в Продавалника такива боти за продажба,ама нещо не разбрах как точно стоят нещата-снимките ли са и копнати или какво? Успяхте обаче да притесните и разтревожени и мен,и нея и то доста!!!
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #66 -: Ноември 18, 2010, 19:05:33 » |
Нагоре
|
Уф,че ме изплаши бе жена!!! : Кажи,че трябва да се копира,а не давай такива преки линкове,че ми изкара акъла като лъсна моята снимка!!! Ама да знаете,че и Вероника е шашната!!!Това,че съвпадат снимките на обявите,нищо не значи,или по-точно значи,че мацката копва чужди обяви и се опитва да ги продаде,като иска парите напред! Абе,маминки,верно ли ще има такива,които ще и пратят парите напред,без да и погледнат профила??? Направо съм шашната!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #67 -: Ноември 18, 2010, 19:16:53 » |
Нагоре
|
А между впрочем,пак говорих по телефона с ronito-Виктория Сълева и тя ми каза,че тия обувки ги е получила преди няколко дни,спечелила ги от AUKRO,но са и пратили номер,различено от нейния и тя ги е пуснала за това за продажба.Явно и другите боти имат същия произход-от същия сайт са,но са различен номер.Можете да проверите,че ronito ползва едно и също име и тук,и в другия сайт!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #68 -: Ноември 18, 2010, 19:46:16 » |
Нагоре
|
Моята теория (сигурно не само моята де ) е че Swetli си е чисто и просто една мошенничка, която не продава нищо, краде снимки, иска предварително плащане или се съгласява на размяна и така лъже хората и прибира къде, каквото може. Ето я момата Swetli: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/profile.php?id=100000409720211 А ето я ronito от Продавалника: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/profile.php?id=100001555135530 ...поне това намерих с мейлите им. За Swetli така като гледам наистина е на 14г, А ronito имам една позната която я познава и тя е от Червен бряг,така че ако има нещо............
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Ноември 18, 2010, 19:49:40 » |
Нагоре
|
А между впрочем,пак говорих по телефона с ronito-Виктория Сълева и тя ми каза,че тия обувки ги е получила преди няколко дни,спечелила ги от AUKRO,но са и пратили номер,различено от нейния и тя ги е пуснала за това за продажба.Явно и другите боти имат същия произход-от същия сайт са,но са различен номер.Можете да проверите,че ronito ползва едно и също име и тук,и в другия сайт! Мила,аз на Ронито и пратих л.с,даже съм го копирала и тук -4-5 поста по напред виж.Обяснила съм и каква е ситуацията ,дала съм и всичко необходимо,сега остава само ако има желание да се включи в темата! Даже,ето пак ще го копирам(това изпратих на Ронито): Здравейте,извинявам се за притеснението,но няколко потребителки открихме съвпадение на снимки от Ваша обява и обява на много некоректна дама.Моля Ви ,за да не си вадим грешни заключения да се включите в темата и да дадете яснота по въпроса.Предварително искам да поясня,че не Ви обвиняваме в нищо,просто съвпадението е голямо!Прилагам Ви линк към темата:http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=564.45 А това са Вашата обява и тази на лъжливото майче. http://www.http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/ppc/showproduct.php?product=1224217 http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=83543&cat=500Само искам да спомена,че и в Аукро се въртеше обява за същите боти,със същите снимки,но №39.Благодаря Ви предварително и още веднъж се извинявам за безпокойството!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #70 -: Ноември 18, 2010, 20:00:16 » |
Нагоре
|
Леле тука взе да става страшно. Стават все по-изобретателни.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #71 -: Ноември 18, 2010, 20:02:40 » |
Нагоре
|
Нали писах,че не си е в къщи в момента ronito и няма как да отговори-на път е и се прибира от София,като си дойде,ще види съобщението,което си и пратила и може по нощите да е,но ще отговори...Аз стигам до извода,че и онези боти са от AUKRO.На Вероника просто и изпратиха вместо спечеления на търга 39 номер 38,не и станаха и за това ги е пуснала за продажба,вместо да се разправя да ги връща.Едни боти,но различен номер и от различни продавачи...хубаво си открила съвпадението с обявите,но става дума все пак за две различни лица ...и на нея със сигурност няма да и е приятно да я асоциират с една 14 годишна крадла,дето се е опитала да завлече някоя мама,пък макар и по съвпадение някакво...
|
|
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 20:08:12 от van4e_didi »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Ноември 18, 2010, 20:05:31 » |
Нагоре
|
Нали писах,че не си е в къщи в момента ronito и няма как да отговори-на път е и се прибира от София,като си дойде,ще види съобщението,което си и пратила и може по нощите да е,но ще отговори...Аз стигам до извода,че и онези боти са от AUKRO.На Вероника просто и изпратиха вместо спечеления на търга 39 номер 38,не и станаха и за това ги е пуснала за продажба,вместо да се разправя да ги връща.Едни боти,но различен номер и от различни продавачи...май не трябва да се бърза толкова с прибързаните заключения че става дума за едно и също лице...
Никой не я обвинява. Народът толкова се наплаши, че вече какво ли не ни минава през главите Разни схеми с майки, дъщери, братовчедки снахи и цели роди.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Ноември 18, 2010, 20:09:22 » |
Нагоре
|
абе така си е,ама е неприятно,щото се поставям на нейно място-приятелки сме и ми стана гадно...като си дойде,и тя ще пише...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #74 -: Ноември 18, 2010, 20:11:31 » |
Нагоре
|
абе така си е,ама е неприятно,щото се поставям на нейно място-приятелки сме и ми стана гадно...
Да гадно е, но пък нали се опитваме да изясним нещата. Може да се радва, че има приятелка като теб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|