KickFish
KickFish=TheaFea
new user
Неактивен
Публикации: 104
KickFish=TheaFea
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 24, 2010, 11:03:36 » |
Нагоре
|
И аз го направих
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добронамерената комуникация Сериозните хора пишат на лични и ползват предимство. За повече от една обява също давам предимство. Разменям обяви, по които няма активност и стига да ми хареса нещо от вашите обяви. Ходя веднъж в седмицата до пощата. Предпочитам предварително плащане! ♥♥♥ моите обяви ♥♥♥♥♥♥ моите оценки ♥♥♥
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 24, 2010, 13:18:18 » |
Нагоре
|
Махай го тогава По добре да ти работи машината! така и направих
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Antoaneta
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 24, 2010, 15:35:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #49 -: Ноември 28, 2010, 19:55:20 » |
Нагоре
|
Късно виждам темата ,но и аз инсталирах програмата. Успех
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
alexok
new user
Неактивен
Публикации: 282
|
|
« Отговор #50 -: Ноември 28, 2010, 21:06:02 » |
Нагоре
|
и аз я инсталирах Струва ми се че ще сме по- напред от Продавалника.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
uliana
new user
Неактивен
Публикации: 32
|
|
« Отговор #51 -: Ноември 28, 2010, 22:25:19 » |
Нагоре
|
и от мен инсталирана
|
|
|
Активен
|
Коректна съм предполагам като всички тук При запис пазя 18 часа и давам ред на първия писал на лс Пощенските са за сметка на купувача ако не сме се уговорили друго Предварително плащане над 10лв
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #52 -: Ноември 30, 2010, 15:54:39 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета. Обръщам се към вас с молба за помощ за популяризиране на сайта. Всеки който има желание може да помогне като инсталира един toolbar. Това е така наречения Alexa Toolbar. С негова помощ ще можем да популяризираме сатйта и да го издигнем в класациите на Гугъл. Ето линк за инсталация: http://www.alexa.com/toolbar?utm_source=top-nav&utm_medium=www&utm_campaign=toolbarБлагодаря ви предварително! С уважение Администратор А може ли примерно да слагаме подписи (където разрешават) и линкове в профили по други сайтове? Защото тоя тулбар е съвместим с лисица до версия 3.6.*, а аз съм с 4.0 бета 7 и не мога да го подкарам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #53 -: Ноември 30, 2010, 15:55:59 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета. Обръщам се към вас с молба за помощ за популяризиране на сайта. Всеки който има желание може да помогне като инсталира един toolbar. Това е така наречения Alexa Toolbar. С негова помощ ще можем да популяризираме сатйта и да го издигнем в класациите на Гугъл. Ето линк за инсталация: http://www.alexa.com/toolbar?utm_source=top-nav&utm_medium=www&utm_campaign=toolbarБлагодаря ви предварително! С уважение Администратор А може ли примерно да слагаме подписи (където разрешават) и линкове в профили по други сайтове? Защото тоя тулбар е съвместим с лисица до версия 3.6.*, а аз съм с 4.0 бета 7 и не мога да го подкарам. Както решиш Радо!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 30, 2010, 21:21:44 » |
Нагоре
|
Хоп, инстал и от мен....Нали не е късно?
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #56 -: Декември 01, 2010, 01:20:38 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 01:22:47 от rado84 »
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #57 -: Декември 01, 2010, 01:28:35 » |
Нагоре
|
Ей сега ще им разкажем играта!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #58 -: Декември 01, 2010, 02:12:31 » |
Нагоре
|
Много добьр!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #59 -: Декември 01, 2010, 08:47:03 » |
Нагоре
|
Rado недей така, че става грубо! Да бъдем коректни. Погледни от обратната страна. Ами ако те почнат да пускат тук такива. Дали ще ни е хубаво? Този сайт го правя за Потребителите. Важното е, да има правила и същевременно да е удобно за потребителя. Хората искат да ги чуват. Колегите за кого си правят техния сайт си е тяхна работа. Аз мисля, че съм намерил печелившата формула.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|