Здравейте! Имам нужда от помощ от някоя майка от Павликени
На 9.11 потребителката Swetli се записва в моя обява с "Купувам". Аз и казвам да ми пише на ЛС да се разберем.
И от тук нататък ще публикувам нашата кореспонденция, за да добиете представа за случай
ако искаш си избери нещо от мойте работи
Аз не искам да ги разменям. Съжалявам
Добре няма размяна..
Отказваш ли се? Кажи ми, че и една друга мама ги иска
Добре няма размяна ще ги взема кога ще ми ги пратиш
Сигурно утре, че времето е ужасно, много духа и вали дъжд и няма как да изляза с детето
вземам гии веднага
Не ми се струваш сериозна! Съжалявам!
Нее ще ги взема
ще ги взема от много време си търся тук и немога да намеря с сигорност ще ги взема къде ще ги пратите в пощата или до домът ми те са подарак за майка ми
Ами хубаво, прати ми адрес и ще ти ги пратя утре
Да се разберем и как ще ми преведеш парите
Праща ми само улица и номер, без град без нищо
Така като гледам май си на 12г, което означава, че няма как да ти ги пратя. Няма да ти ги дадът в пощата без лична карта. А и не е законно да се прави търговия с деца.
Аз съм на 17 ще отидем с бащата ми да ги вземем това е на сестра ми тя търси тук работи и ми каза ,че е намерила..
Е добре де ама това в кой град..... а имена? Все си мисля, че ще изгоря...
Моля Ви пратете ги майка ми много ги хареса ако трябва ще ви дам 40 лева само и само да ми ги дадете..
Обявата е за боти за 22лв
не няма да изгорите Светослава Т. град Павликени пощенски код 5200
Ок, утре ще ги пратя!
Моя адрес е
Моля и ти утре да ми пратиш пощенски запис за 22 лв ботите + 2лв пощенските разходи
Добре няма проблем
доло горе кога ще пристигнат
Утре като ги пратя в четвъртък или петък
Благодаря за информацията моите пари също така ли ще дойдат..?
Май да
Здравей! Днес ти пратих ботите! Пиши като ги получиш
добре попитахте ли кога доло горе ще ги получа
Не съм, но мисля, че в петък най-късно. Обикновено за толкова време пристигат
Благодаря ви много още събирам парите имам 15 лева ии събирам още до сряда най-късно ще ви ги пратя ако няма проблем ако не ще ги пратя по рано
Няма проблем то като ги нямаш от къде да ги пратиш....само дано ги пратиш все пак:)
естествено ,че ще ви ги пратя дано не стане някакъв проблем събирам ги
Ще ви ги пратя няма проблем просто съм зле с парите сега ако закаснея няма нищо да ви стане пак ще ви пратя паричките
Хубаво аз ще почакам, въпреки че се бяхме разбрали друго и уж нямаше проблем. Записала си се че купувам доста обяви..доста странно ми се стори за човек който бил зле с парите
Аз се отказах от доста обяви имах някои работи за размяна не им харесаха..
Все пак ви благодаря за разбирането чакам пари от чужбина
Сигурно ще кажете, че съм луда, че съм ги пратила просто ей така на нов потребител...но аз и друг път съм пращала така, в други сайтове и не съм имала проблеми и затова така доверчиво постъпвам! Това ще ми е за урок
Даже незнам дали е взела въпросните боти, наистина ли е на 17 или пък на 12г., а може и на 40 да е...то в нета всеки може да си каже каквата си иска възраст