Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 17, 2010, 21:49:58 » |
Нагоре
|
за майка и са бе мила мале мале,това заслужава един голям пердах............ аз имах предвид,че продава такива обувки
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 17, 2010, 21:54:23 » |
Нагоре
|
mama_na_aleks, има ли начин да сигнализираш на майката какви неща е сътворило чедото й. Каза, че си я намерила...та, ако можеш да помогнеш, макар и от разстояние, момичетата ще са ти много благодарни. Аз лично съм скептично настроена и към родителите, дали изобщо ще поемат отговорност за действията на детето си, щом са го възпитали да лъже и краде, но не пречи да се направи опит да се разреши проблема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 17, 2010, 22:12:01 » |
Нагоре
|
Е айде сега, и аз от 14 годишна нося 40 номер Обаче като видях, че е 158 висока малко странно точно тя да носи тоя номер Може тайно да разпродава обувките на майка си
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 17, 2010, 22:17:51 » |
Нагоре
|
mama_na_aleks, има ли начин да сигнализираш на майката какви неща е сътворило чедото й. Каза, че си я намерила...та, ако можеш да помогнеш, макар и от разстояние, момичетата ще са ти много благодарни. Аз лично съм скептично настроена и към родителите, дали изобщо ще поемат отговорност за действията на детето си, щом са го възпитали да лъже и краде, но не пречи да се направи опит да се разреши проблема.
Момичета,аз също поразпитах за нея. Наистина е малко дете-ученичка в 6 клас. Мисля,че разговора с родители,няма да помогне много,понеже като цяло са доста лошо семейство-побоища,разправии и т.н. Майката е с нервно психическо разтройство и често ходи по различни клиники да се лекува. Преди години,дори е правила опит да пали апартамента в който живеят. За бащата нямам думи-той от малък е бил доста трудно така да се каже дете. Аз успях толкова да разпитам. Ако науча още нещо ще пиша,макар,че както казах ми се струва,че разговор с родителите е безсмислен-но знае ли човек
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 17, 2010, 22:18:50 » |
Нагоре
|
Е айде сега, и аз от 14 годишна нося 40 номер Обаче като видях, че е 158 висока малко странно точно тя да носи тоя номер Може тайно да разпродава обувките на майка си
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 17, 2010, 22:20:06 » |
Нагоре
|
Момичета,аз също поразпитах за нея. Наистина е малко дете-ученичка в 6 клас. Мисля,че разговора с родители,няма да помогне много,понеже като цяло са доста лошо семейство-побоища,разправии и т.н. Майката е с нервно психическо разтройство и често ходи по различни клиники да се лекува. Преди години,дори е правила опит да пали апартамента в който живеят. За бащата нямам думи-той от малък е бил доста трудно така да се каже дете. Аз успях толкова да разпитам. Ако науча още нещо ще пиша,макар,че както казах ми се струва,че разговор с родителите е безсмислен-но знае ли човек
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 17, 2010, 22:23:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 17, 2010, 22:24:21 » |
Нагоре
|
Дадох всички координати на Милена! аз предлагам да и направим едно посещение, ако има още наблизо от района знаете ли колко ще я жегнем
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 17, 2010, 22:36:49 » |
Нагоре
|
Тука май наистина ще ударим на камък Значи да беше казала, че е зле, че няма пари, че незнам си какво...сигурно щях да и ги подаря обаче много мразя да ме лъжат значи!!! Затова сега ще си търся парите! Утре ще и се обадя да се стресне малко!
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 17, 2010, 22:40:02 » |
Нагоре
|
Момичета,аз също поразпитах за нея. Наистина е малко дете-ученичка в 6 клас. Мисля,че разговора с родители,няма да помогне много,понеже като цяло са доста лошо семейство-побоища,разправии и т.н. Майката е с нервно психическо разтройство и често ходи по различни клиники да се лекува. Преди години,дори е правила опит да пали апартамента в който живеят. За бащата нямам думи-той от малък е бил доста трудно така да се каже дете. Аз успях толкова да разпитам. Ако науча още нещо ще пиша,макар,че както казах ми се струва,че разговор с родителите е безсмислен-но знае ли човек Huh? Еми ето детето е намерило начин да си напазарува безплатно.Явно е достатъчно умно,след като направи всички ни на 2 ст.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 17, 2010, 22:44:08 » |
Нагоре
|
Момичета,аз също поразпитах за нея. Наистина е малко дете-ученичка в 6 клас. Мисля,че разговора с родители,няма да помогне много,понеже като цяло са доста лошо семейство-побоища,разправии и т.н. Майката е с нервно психическо разтройство и често ходи по различни клиники да се лекува. Преди години,дори е правила опит да пали апартамента в който живеят. За бащата нямам думи-той от малък е бил доста трудно така да се каже дете. Аз успях толкова да разпитам. Ако науча още нещо ще пиша,макар,че както казах ми се струва,че разговор с родителите е безсмислен-но знае ли човек Huh? Еми ето детето е намерило начин да си напазарува безплатно.Явно е достатъчно умно,след като направи всички ни на 2 ст. За едната бройка и аз да съм от опарените
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 17, 2010, 22:45:01 » |
Нагоре
|
Намерило си начин то детето...не ми се мисли каква ще стане след 3-4г
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 17, 2010, 22:50:12 » |
Нагоре
|
Намерило си начин то детето...не ми се мисли каква ще стане след 3-4г Може и да ме намразите, но малко ми е жал. Това дете има нужда от помощ.......Психолог ли, социален работник......то в такова семейство като си отгледан какъв да станеш...... Искренно вярвам, че човек може да се промени
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 17, 2010, 23:12:27 » |
Нагоре
|
Намерило си начин то детето...не ми се мисли каква ще стане след 3-4г Може и да ме намразите, но малко ми е жал. Това дете има нужда от помощ.......Психолог ли, социален работник......то в такова семейство като си отгледан какъв да станеш...... Искренно вярвам, че човек може да се промени Защо да те мразим, то и на мен ми стана жал ама както писах по-горе да беше обяснила като човек и щях да и ги подаря. Не че са ми в повече парите, но явно на нея хич не и стигат. Мразя да ме лъжат!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 17, 2010, 23:18:28 » |
Нагоре
|
Намерило си начин то детето...не ми се мисли каква ще стане след 3-4г Може и да ме намразите, но малко ми е жал. Това дете има нужда от помощ.......Психолог ли, социален работник......то в такова семейство като си отгледан какъв да станеш...... Искренно вярвам, че човек може да се промени Е вервай ми че когато е получила нещата а вече си е изтрила профила тук се е смяла с някоя приятелка на такива жалещи като теб .Има много такива случаи с лошо семейство ,но за такава постъпка не жаля а мразя.Нищо лично към теб само се изказвам да не вземеш да го приемеш нещо лично ,че идвам в Софето да те набия
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|