Жени
new user
Неактивен
Публикации: 27
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 16, 2010, 13:33:51 » |
Нагоре
|
Прави сте, за това което сте написали. Аз още нямам никакъв отговор. Очевидно няма да се получи диалог и трябва сама да реша какво да направя. Ще се обадя ми върнат пратката. Не ми се щеше, но и оценка ще сложа, за предупреждение на останалите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 16, 2010, 16:33:57 » |
Нагоре
|
Жени ние във фирмата работим с Еконт .От два месеца някъде доколкото си спомням,ако пратката не се вземе до 5 -я ден започва да се трупа такса престой.Мисля беше по 4,50 на ден.Колко време мина откакто прати роклята?Има вариант ако наистина има такса престой тя категорично да откоже да я вземе.Моят съвет е веднага да се обадиш в офиса на Еконт и да попиташ дали се трупа такса.Ако е така много лошо.Понеже дори да се откажеш от пратката(да ти я върнат) ще трябва да платиш транспортните разходи за куриер и разходите да я закарат до Русе(там ги унищожават) за унищожение.Мила действай веднага ,не отлагай,че на теб се трупа всичко!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Жени
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 16, 2010, 17:03:14 » |
Нагоре
|
dacetoooooooo, благодаря за информацията! Веднага щом прочетох поста ти звъннах в Еконт, оказа се че в моя случай няма начислени никакви такси за престой, ще ми я върнат. За мен остават транспортните разходи, а за melanka - петното.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 16, 2010, 17:10:28 » |
Нагоре
|
dacetoooooooo, благодаря за информацията! Веднага щом прочетох поста ти звъннах в Еконт, оказа се че в моя случай няма начислени никакви такси за престой, ще ми я върнат. За мен остават транспортните разходи, а за melanka - петното. Много се радвам .Явно е само за фирми.Най добре миличка си я прибери и и постави една отрицателна.То така да стоиш и да гадаеш и да си тровиш нервите,никой няма да ти каже "Браво".Тя щом влиза тук значи може да отдели 1 мин да драсне едно л.с. или да скокне до Еконт
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Жени
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 16, 2010, 17:19:37 » |
Нагоре
|
Благодаря за милите думи, наистина се натоварих много с тези неща. От доста време купувам и продава и за първи път ми се налага да сложа отрицателна оценка. Бих разбрала въпросната жена за това че са имали здравословни проблеми, но и преди и след това пък толкова ли не можа да ми каже какво е решила. До къде се простира оправданието на здравословия проблем?! Е, некоректни хора под път и над път, няма как да избягаме от тях ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 16, 2010, 19:51:28 » |
Нагоре
|
Благодаря за милите думи, наистина се натоварих много с тези неща. От доста време купувам и продава и за първи път ми се налага да сложа отрицателна оценка. Бих разбрала въпросната жена за това че са имали здравословни проблеми, но и преди и след това пък толкова ли не можа да ми каже какво е решила. До къде се простира оправданието на здравословия проблем?! Е, некоректни хора под път и над път, няма как да избягаме от тях ...
До къде се простира оправданието на здравословия проблем?! Ето ти отговор - до човек. И аз и детето сме болни. Но бях поела ангажимент и стигнах до пощата. Човек ако има желание ще намери и начин.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Жени
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 16, 2010, 20:11:36 » |
Нагоре
|
Така е да, всичко опира до желанието!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bebcheto87
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 16, 2010, 21:01:05 » |
Нагоре
|
Забелязали ли сте едно нещо че щом се пусне тема за некоректен потребител винаги следва оправданието че са били в болница
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм очаквам същото. 2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане. 3.Разменям определени обяви 4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка 5.За повече от 1 обява предимство
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 16, 2010, 21:16:22 » |
Нагоре
|
Забелязали ли сте едно нещо че щом се пусне тема за некоректен потребител винаги следва оправданието че са били в болница Това е оправдание,което според мен не трябва да се използва просто така.Всичко се връща и рано или късно тази лъжа ще ти излезе през носа.Особенно да лъжеш,че детето ти е болно За мен е много непонятно защо проста не напишат ....нямам време или възможност в момента би ли изчакала.Не вярвам някой да откаже.Няма нищо лошо в това да помолиш за отсрочка,но да лъжеш за болница.......Но хора всякакви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 16, 2010, 21:23:47 » |
Нагоре
|
Забелязали ли сте едно нещо че щом се пусне тема за некоректен потребител винаги следва оправданието че са били в болница Това е оправдание,което според мен не трябва да се използва просто така.Всичко се връща и рано или късно тази лъжа ще ти излезе през носа.Особенно да лъжеш,че детето ти е болно За мен е много непонятно защо проста не напишат ....нямам време или възможност в момента би ли изчакала.Не вярвам някой да откаже.Няма нищо лошо в това да помолиш за отсрочка,но да лъжеш за болница.......Но хора всякакви А има и друго че когато са болни това не значи че нямаш минута време за да драснеш на чакащия потребител.Моята бебка е болна сега ,но през деня като заспи хвърлям око на сайта а и сега се гуши с баща и .Време се намира стига да имаш желание и е по-добре да кажеш че ще закъснееш с плащането отколкото да мълчиш и накрая "ама бяхме болни"
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 16, 2010, 21:45:56 » |
Нагоре
|
Забелязали ли сте едно нещо че щом се пусне тема за некоректен потребител винаги следва оправданието че са били в болница Това е оправдание,което според мен не трябва да се използва просто така.Всичко се връща и рано или късно тази лъжа ще ти излезе през носа.Особенно да лъжеш,че детето ти е болно За мен е много непонятно защо проста не напишат ....нямам време или възможност в момента би ли изчакала.Не вярвам някой да откаже.Няма нищо лошо в това да помолиш за отсрочка,но да лъжеш за болница.......Но хора всякакви А има и друго че когато са болни това не значи че нямаш минута време за да драснеш на чакащия потребител.Моята бебка е болна сега ,но през деня като заспи хвърлям око на сайта а и сега се гуши с баща и . Време се намира стига да имаш желание и е по-добре да кажеш че ще закъснееш с плащането отколкото да мълчиш и накрая "ама бяхме болни" Браво,Скоки! Точно така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 16, 2010, 21:55:07 » |
Нагоре
|
Забелязали ли сте едно нещо че щом се пусне тема за некоректен потребител винаги следва оправданието че са били в болница Това е оправдание,което според мен не трябва да се използва просто така.Всичко се връща и рано или късно тази лъжа ще ти излезе през носа.Особенно да лъжеш,че детето ти е болно За мен е много непонятно защо проста не напишат ....нямам време или възможност в момента би ли изчакала.Не вярвам някой да откаже.Няма нищо лошо в това да помолиш за отсрочка,но да лъжеш за болница.......Но хора всякакви А има и друго че когато са болни това не значи че нямаш минута време за да драснеш на чакащия потребител.Моята бебка е болна сега ,но през деня като заспи хвърлям око на сайта а и сега се гуши с баща и .Време се намира стига да имаш желание и е по-добре да кажеш че ще закъснееш с плащането отколкото да мълчиш и накрая "ама бяхме болни" скоки, и аз се съгласявам с теб,наистина все 1 минутка време,може да се намери за едно лс.Много неприятна ситуация.Жени, пожелавам ти успех,дано всичко да е с хубав край
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
melanka
new user
Неактивен
Публикации: 99
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 17, 2010, 08:54:51 » |
Нагоре
|
ееее това на нищо не прилича вашто как може да кажете че всеки се оправдава с здравословен проблем,несмятам че трябва да ви се обяснявам но детето ми я чака тази операция 1 месец и за мен няма нищо по важно от това ,нямам да и 1 минута да се занимавам с такива неразбрани хора като вас,не обичам да ме нападат без да съм виновна,страшно коректен човек съм и не сам имала подобен род проблеми до сега това е нечувано за някаква си рокля да ме искарвате лажкиня и какво ли още не,хаиде бадете хора бееее това е безобразие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
аз съм коректна и очаквам същото връщам ако не отговаря на описанието поставям оценки НЕ ПОЕМАМ ПОЩЕНСКИ БЕЗ УГОВОРКА
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 17, 2010, 09:13:39 » |
Нагоре
|
ееее това на нищо не прилича вашто как може да кажете че всеки се оправдава с здравословен проблем,несмятам че трябва да ви се обяснявам но детето ми я чака тази операция 1 месец и за мен няма нищо по важно от това ,нямам да и 1 минута да се занимавам с такива неразбрани хора като вас,не обичам да ме нападат без да съм виновна,страшно коректен човек съм и не сам имала подобен род проблеми до сега това е нечувано за някаква си рокля да ме искарвате лажкиня и какво ли още не,хаиде бадете хора бееее това е безобразие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще те помоля да запазиш добрия тон.Никой не е посочил конкретен потребител това са само мнения .А пък в твоя случай -"вкарали ви по спешност" "трябваше ми за случай роклята"'от месец време я чака операцията" много противоречия се наслагват.Темата с болните се приключва и всеки следващ пост ще бъде изтрит!!
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 17, 2010, 09:25:28 » |
Нагоре
|
Ще те помоля да запазиш добрия тон.Никой не е посочил конкретен потребител това са само мнения .А пък в твоя случай -"вкарали ви по спешност" "трябваше ми за случай роклята"'от месец време я чака операцията" много противоречия се наслагват.Темата с болните се приключва и всеки следващ пост ще бъде изтрит!! [/quote] И аз това се опитвах да си навържа Макар, че ако трябва да сме честни възможно е да чакаш планова операция и да те приемат по спешност.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|