polincheto88
new user
Неактивен
Публикации: 169
моето малко момченце
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Май 17, 2010, 11:32:47 » |
Нагоре
|
здравейте,имам един въпрос към всички вас... моето момче е на година и седем месеца,и това лято ще го водим на море за 1-ви път,обаче незнам изобщо какво слънцезащитно мляко трябва да му купя... : нямам си и на идея нито от фактори нито от марка... ако някой знае кое е най доброто нека ми пише тук. благодаря ви предварително
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото от ваша страна! при интерес пишете на лични! за непознати за мен потребители при кокупка над 10лв,предварително плащане! желая ви здраве !
|
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #2 -: Май 17, 2010, 12:10:54 » |
Нагоре
|
С по- висок фактор, защитата е по-голяма. 50 е най-добре, както са ти отговорили вече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #3 -: Май 17, 2010, 13:03:44 » |
Нагоре
|
Не съм съгласна , зависи от детето , не е хубава и прекалената защита , аз бих се ориантирала към нещо около 30-35 , все пак нали трябва да хване малко срънце , а и не е добре да привиква кожата на такава силна защита , защото после много лесно гори , поне така знам аз де , но дори и със защита не трябва прекомерно излагане , нищо прекалено не е хубаво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
polincheto88
new user
Неактивен
моето малко момченце
|
|
« Отговор #4 -: Май 17, 2010, 13:37:30 » |
Нагоре
|
а някакви по добри марки?
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото от ваша страна! при интерес пишете на лични! за непознати за мен потребители при кокупка над 10лв,предварително плащане! желая ви здраве !
|
|
|
bilyana
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #5 -: Май 17, 2010, 14:17:47 » |
Нагоре
|
аз не излагам децата на директно слънце - много е вредно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
polincheto88
new user
Неактивен
моето малко момченце
|
|
« Отговор #7 -: Май 18, 2010, 08:26:19 » |
Нагоре
|
благодаря ви на всички за отговорите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #8 -: Май 18, 2010, 15:03:07 » |
Нагоре
|
Мила , като марки фаворити са Мустела и нивеа , са и най разпространени , но да ти кажа и тези на Avon Oriflame не са лоши , за Avon със сигурност мога да кажа че са сполучливи , миналото лято сестрами като води племеичката на море , аз ги обзаведох със слънцезащитни , и детето супер добре си искара , хем че сестра ми много много не я кри , а за тези Oriflame съм чувала отзиви , но не съм ги ползвала , ще трябва да се включи някой друг по тоя въпрос , но каквото и да избереш не взимай фактор 50 , ефекта ще е " Кел Файда че си водила детето на море"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #9 -: Май 19, 2010, 18:16:55 » |
Нагоре
|
Много правилно го е казала Черното ангелче... Ние първата година като бяхме на море с бебето, на няколко месеца, го мазах с фактор 50 и си остана бяло, все едно не е било на море милото. Но миналата година ползвахме фактор 30 на Ейвън и съм доволна. Тази година пак фактор 30.
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
cvetelinan
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #10 -: Май 21, 2010, 13:38:58 » |
Нагоре
|
Moята мацка(1г.2м.)е много бяла и с проблемна кожа.Ходим при добър дерматолог от раждането-та той ми препоръчва най-много фактор 30,защото по-големи фактори не били реални.Каза ми,че колкото по-голям фактор,толкова повече химия.Като козметика ползвам А Дерма и Мустела и смятам да се спра на тези марки и за лятото!
|
|
|
Активен
|
Moля Ви дами,не изпращайте неизпрани дрехи,повярвайте никак не е приятно и не е във ваш плюс!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #11 -: Май 28, 2010, 13:30:17 » |
Нагоре
|
Здравей какъвто и крем слънце защитен да вземеш ,всеки ще ти помогне , но много внимавай да не си натрие очичките ,че ни е си изпатихме . Като съм я намазала без да я видя кога си разтъркала очичките.Надуха и се клепачите и очите и станаха червени ,много се изплаших така че внимавай . Съвет от изпатил
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #12 -: Юни 05, 2010, 19:03:00 » |
Нагоре
|
Аз бях взела фактор 30,но не помня марката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #13 -: Юни 09, 2010, 23:08:36 » |
Нагоре
|
И аз имам един въпрос мили мами -Има ли някоя мама дето пазарува в борса Вис Виталис или да и е близко ?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
|