yana_m
new user
Неактивен
Публикации: 170
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 15, 2010, 19:35:59 » |
Нагоре
|
Здравейте,май че и мен ме измамиха!!! Става въпрос за следното: На 07.11. пратих чисто нова рокличка на Адидас на потребителката:elica07!Писа ми че я е получила,но не била измерила правилно и била малка.Разбрахме се да ми я върне!По принцип бях писала в обявата че искам предварително паричките,но като видях че има положителни оценки и от модератор се доверих,а то какво излезе нито ми я плати,нито мия върна.Не е влизала от 10.11. когато за последни ми писа че ще ми я върне.Какво да кажа незнам??? Ако някой има идея как да си я получа или да ми я заплати ще съм много благодарна.Тя живее в Търговище,ако има някой от там и има желание да види какво е положението ще съм много благодарна.Все пак цената беше 25лв,детето ми си чака за памперси и храна! Благодаря за вниманието!
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2010, 19:43:22 » |
Нагоре
|
ами може нещо да се е случило затова или погледни дали влиза в пр а и някой път се бавят пратките дано всичко завърши добре
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2010, 19:51:39 » |
Нагоре
|
:(Eeeeeeeee като прочета за такива случаи,направоооо ми се стъжнява,почти все едно на мен са го причинили ...Абе има време още,не се отчайвай,но пък това НЕуведомление от нейна страна е некоректно ...,да се надяваме поне ,че щом е с положителни оценки (не че и там няма издънки )ще са заслужени и ще се окаже отговорна ВСЕ ПАК..........Комуникацията е много зле при някои (за съжаление )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2010, 19:57:07 » |
Нагоре
|
Честно казано аз не бих пратила на доверие на потребител с едва 3 оценки и то за такава сума. Нищо лично против момичето, може пък нещо да се е случило : Дано все пак успееш да се свържеш с нея
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2010, 20:12:42 » |
Нагоре
|
Ееее много зачестиха вече измамите, всеки ден нов случай. Грозна работа!
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2010, 20:21:02 » |
Нагоре
|
оххх миличка точно на теб ли??? ...
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2010, 21:36:28 » |
Нагоре
|
Ееее много зачестиха вече измамите, всеки ден нов случай. Грозна работа!
Аз едно време се смеех какъв ужас е при съседите,а то тук взе да става по зле 10.11-ако не се лъжа е сряда.Може просто да е забавяне в пощите.Аз както писах и в една друга тема в същият ден изпратих един потник и майчето казва,че още не го е получила.Дано всичко се оправи! :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
Публикации: 170
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2010, 22:21:07 » |
Нагоре
|
Ами дано утре пак съм до пощата да видим какво ще стане
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 16, 2010, 01:18:03 » |
Нагоре
|
Търговище ли ?Да не е нашето kalitoooo от съседния сайт ? http://www.http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/ppc/member.php?uid=86553&ppaction=readfeed ,виждам,че в "Про-"то пак си влиза ,а уж имаше бан някакъв,знам ли?Мила,дай само името на улицата в Търговище,ще се сетя ,ако е същата!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 19, 2010, 10:18:46 » |
Нагоре
|
Дамата вече е получила БАН , препоръчвам Яна да пусне тема в Приятел в нужда се познава , и да потърси някоя мама от този град
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|