rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 16, 2010, 17:24:04 » |
Нагоре
|
От два фотоапарат, останах с камерата на телефона ,а знаете какви снимки правят те...Единият ми фотоапарат е Самсунг, и от вчера въобще не иска да тръгне, презареждах батерий, сменявах карта памет- и не, и не.... Другият ми е Панасоник Лумикс, страшни снимки правеше, сега ми изкарва всичко на черти- в настройките ли е нещо или.....съм си за нов
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2010, 17:43:57 » |
Нагоре
|
От два фотоапарат, останах с камерата на телефона ,а знаете какви снимки правят те...Единият ми фотоапарат е Самсунг, и от вчера въобще не иска да тръгне, презареждах батерий, сменявах карта памет- и не, и не.... Другият ми е Панасоник Лумикс, страшни снимки правеше, сега ми изкарва всичко на черти- в настройките ли е нещо или.....съм си за нов Довечера ще разпитам мъж ми ние имаме такъв Панасоник Лумикс а и той работи горе-долу в тази сфера ще пиша по-късно като го разпитам че сега е на работа
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 16, 2010, 17:45:41 » |
Нагоре
|
Супер, ще чакам с нетърпение,че за него най-ме боли
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 18, 2010, 09:42:25 » |
Нагоре
|
skoki81, забрави ли ме.... На мъжо са казали,че нещо вътре-бленда ли,леща ли било заминало
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2010, 09:57:41 » |
Нагоре
|
skoki81, забрави ли ме.... На мъжо са казали,че нещо вътре-бленда ли,леща ли било заминало купи си мила, няма смисъл от ремонт скъпи са ремонтите
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
fish
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2010, 10:12:05 » |
Нагоре
|
skoki81, забрави ли ме.... На мъжо са казали,че нещо вътре-бленда ли,леща ли било заминало купи си мила, няма смисъл от ремонт скъпи са ремонтите
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 18, 2010, 10:32:38 » |
Нагоре
|
Споменали са сумата от 50лв., пак ще по-добре отколкото нов такъв, си мисля аз..... :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2010, 21:01:18 » |
Нагоре
|
Направо си те забравих неговия съвет е че е по-добре нов отколкото да го ремонтираш ,каза че до 200лв можеш да си вземеш хубав апарат но тук вече зависи от заделените финанси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fish
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 19, 2010, 21:27:30 » |
Нагоре
|
по малко на работа продавам олимпус и никон че има и промоция с подаръци към 160 лв.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 19, 2010, 21:44:08 » |
Нагоре
|
по малко на работа продавам олимпус и никон че има и промоция с подаръци към 160 лв.
Е и той каза така ама грубо каза че до 200лв може доста хубав да си вземе мойто работи в магазин на DJEF и също продават такива на промоции
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 19, 2010, 21:57:13 » |
Нагоре
|
От два фотоапарат, останах с камерата на телефона ,а знаете какви снимки правят те...Единият ми фотоапарат е Самсунг, и от вчера въобще не иска да тръгне, презареждах батерий, сменявах карта памет- и не, и не.... Другият ми е Панасоник Лумикс, страшни снимки правеше, сега ми изкарва всичко на черти- в настройките ли е нещо или.....съм си за нов Мила моят Самсунг не се включва вече и се чудя дали да го хвърлям или ремонт,от 1 година вече. Цената му беше 600 лв.ебахти боклука поредната си която се оплакваааааааааа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 20, 2010, 08:11:05 » |
Нагоре
|
То моят самсунг тръгна засега седи почива един ден, и после тръгна- това за втори път ми го прави! Характер бе.... Ясно, за нов трябва да се оглеждам- освен сега да си пиша в писмото за дядо Коледа да ми донесе :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|