dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 18, 2010, 17:54:17 » |
Нагоре
|
Момичета и момчета,улавям се от известно време,че някак си съм се пристрастила към Бг.Домакиня.Сайта ме успокоява ,той е вид релакс за мен.Това не е сайт само за "бизнес".Тук мога да науча много неща ,както и да обменя идеи, съвети и клюки с невероятни майчета(и татковци ).Е, има го и момента,в който някой ще си покаже рогата и ще ми вдигне кръвното,но нали винаги трябва да има "тръпка".Възползвам се от всеки свободен миг за да "кисна" тук и да Ви досаждам А Вие,колко често влизате в сайта?
|
|
« Последна редакция: Ноември 18, 2010, 18:54:24 от dacetoooooooo »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2010, 17:55:45 » |
Нагоре
|
Посочих постоянно, но в повечето време просто стои като отворен прозорец на компа Май на ден по няколко пъти е по-правилно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 18, 2010, 17:58:52 » |
Нагоре
|
И аз все кисна и ровя като кокошкааааааа : : за разлика от продавалника където човек може да изпадне в депресия тук е много как да кажа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 18, 2010, 18:02:38 » |
Нагоре
|
Познайте аз как съм ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2010, 18:04:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2010, 18:11:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2010, 18:55:19 » |
Нагоре
|
Познайте аз как съм Smiley Извинявай Шефе,промених го на момичета и момчета!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2010, 19:00:45 » |
Нагоре
|
Писах по няколко пъти на ден, но всъщност е по 2 пъти - сутрин докато си пия кафето преди работа и вечер след работа докато си го допивам
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 18, 2010, 19:06:40 » |
Нагоре
|
И аз все кисна и ровя като кокошкааааааа : : за разлика от продавалника където човек може да изпадне в депресия тук е много как да кажа Много точно казано. И аз така
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 18, 2010, 19:16:18 » |
Нагоре
|
И аз все кисна и ровя като кокошкааааааа : : за разлика от продавалника където човек може да изпадне в депресия тук е много как да кажа Много точно казано. И аз така Даааааа и аз съм така. Постоянно си вися тука-като имам нещо да свърша прозорчето ми си седи отворено. На това му се вика наистина ПРИСТРАСТЯВАНЕ............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 18, 2010, 19:20:34 » |
Нагоре
|
И при мене е така.Влизам всяка свободна минутка.Понякога излизам и след 5 минути пак съм тук.Наистина действа успокоително.Обичам и да контактувам с всички тук.Супер приятна е атмосферата.Разглеждам почти всички обяви и понякога много се смея от правописните грешки които от бързина допускаме всички.Отделно съм като луд с картечница искам да си купя всичко от всеки.С една дума -ЖЕНА-човек трудно може да ни разбере.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 18, 2010, 19:37:18 » |
Нагоре
|
.........Отделно съм като луд с картечница .....
Хихиии, това ми напомни какъв е целия лаф: Жена с пари била, като луд с картечница... И, за да не е съвсем спам, ще кажа, че съм тук, винаги, когато мога и то с голямо удоволствие
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 18, 2010, 19:39:38 » |
Нагоре
|
И аз тук .Много ми е драго да си говоря с вас! Почти цял ден е отворен сайта,и като сьм свободна сядам.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 18, 2010, 22:29:47 » |
Нагоре
|
И аз прекарвам доста време тук, но май най- вече във форума си кисна и чета
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
|
|