kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 18, 2010, 22:36:10 » |
Нагоре
|
ОХ,и аз постоянно съм в сайта...Вече направо ми е като болест...Пристрастена е меко казано... Много ми е приятно да се ровя и чета наистина много полезни нещица.. Само ми е неприятно като чета за некорктни потребители,но и тази част я има за съжаление...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 21, 2010, 08:53:53 » |
Нагоре
|
Хоп и аз в кюпа . Почти цял ден съм тук, вече ще ме линчуват вкъщи
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 21, 2010, 08:57:55 » |
Нагоре
|
ОХ,и аз постоянно съм в сайта...Вече направо ми е като болест...Пристрастена е меко казано... Много ми е приятно да се ровя и чета наистина много полезни нещица.. Само ми е неприятно като чета за некорктни потребители,но и тази част я има за съжаление...
и аз така
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 21, 2010, 09:04:54 » |
Нагоре
|
ооо аз ставам и първата ми работа тук по цял ден съм вътре и на работа съм с лаптопа
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 21, 2010, 09:47:36 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Такава "опастност" няма
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 21, 2010, 09:49:04 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Такава "опастност" няма Тук отношението Ви е доказано,докато там тепърва ще се доказват
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2010, 09:57:33 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Струва ми се , че няма такава опасност
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 21, 2010, 12:39:38 » |
Нагоре
|
Шефе,никой не бяга от хубавото Аз дори обявите си вече не поглеждам там.Докато ми зареди една страница мога да брадясам Пробвах даже да ги трия,ама си изгубих половин час в триене на само две обяви и нервите ми не издържаха.. И аз вися почти по цял ден тук.Даже ми е гадно,че в следващите няколко дни няма да мога да влизам така често,защото се занимаваме с преместване..
|
|
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 12:41:38 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 21, 2010, 12:53:02 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Няма такава опасност!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 21, 2010, 12:56:06 » |
Нагоре
|
И аз винаги като съм вкъщи вися тук А не се бойте,едва ли някой ще се върне в продавалника,нямаме нерви за космическата му скорост
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 21, 2010, 13:44:47 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Шефе,с каквато и платформа да го пуснат,каквито и екстри да прикачат,МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ОСТАВАТ СЪЩИТЕ!!!Теб и Модераторките не могат да ви изкопират!Там само една модераторка е "земна",всички други избиват комплекси,а с администраторите даже нямаме връзка(писах уж на един,преди 2 месеца,ама и до днес си чакам отговора ) Както писах и в една друга тема,много е важно отношението и комуникацията между Старши и Потребители.Не вярвам на някой да му е приятно постоянно да го хокат ,или пък да вижда явна дискриминация към дадени потребители.Така че,споко.Това си е нашето "гьолче".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 21, 2010, 13:52:50 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Шефе,с каквато и платформа да го пуснат,каквито и екстри да прикачат,МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ОСТАВАТ СЪЩИТЕ!!!Теб и Модераторките не могат да ви изкопират!Там само една модераторка е "земна",всички други избиват комплекси,а с администраторите даже нямаме връзка(писах уж на един,преди 2 месеца,ама и до днес си чакам отговора ) Както писах и в една друга тема,много е важно отношението и комуникацията между Старши и Потребители.Не вярвам на някой да му е приятно постоянно да го хокат ,или пък да вижда явна дискриминация към дадени потребители.Така че,споко.Това си е нашето "гьолче". Имам един поздрав за теб http://vbox7.com/play:39ef2724 това е за снощния бейлис хихихиих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 21, 2010, 14:05:01 » |
Нагоре
|
Само незнам, какво ще стане когато пуснат Продавалника. Дано хората да не избягат Шефе,с каквато и платформа да го пуснат,каквито и екстри да прикачат,МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ОСТАВАТ СЪЩИТЕ!!!Теб и Модераторките не могат да ви изкопират!Там само една модераторка е "земна",всички други избиват комплекси,а с администраторите даже нямаме връзка(писах уж на един,преди 2 месеца,ама и до днес си чакам отговора ) Както писах и в една друга тема,много е важно отношението и комуникацията между Старши и Потребители.Не вярвам на някой да му е приятно постоянно да го хокат ,или пък да вижда явна дискриминация към дадени потребители.Така че,споко.Това си е нашето "гьолче". абсолютно вярно.аз там ако реша да влезна,просто нямам нерви и излизам веднага
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
|
|
|