dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 30, 2010, 17:23:59 » |
Нагоре
|
Постоянно съм в сайта с уговорката, че това е, когато не съм на лекции или нямам друга работа навън.
Какво те привлича в сайта.Все пак много малко мъже биха издържали в такова "осило",с изключение на Шефа.Той е железен и не ни се дава!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 30, 2010, 17:28:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 30, 2010, 17:34:50 » |
Нагоре
|
Ох какво да кажа и аз мислих си ,че съм единственна ,но. Мъжа ми ми вика бебето наакано мамо трябва да го смениш , и аз си викам ми смени го де .При което се усещам ,че съм го казала на глас.Ставам съвеста ми проговаря (кое е по важно сайта или детето) .Обръщам се и какво да видя нашия се настанил на стола и му викам -Я ставай бързо оттам Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Милия така ме погледна и ми вика че ревнувал вече . Аз съм привърженичка на няколко подобни сайта и докато съм потребител в тях не бих оплюла нито единия. Но тук модовете наистина са разбрани хора за което в благодаря безкрайно.Сега отивам да натъпча едни чушки и идвам. Мила,после да сложиш снимка в другата тема и да кажеш как ги направи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #48 -: Ноември 30, 2010, 17:59:32 » |
Нагоре
|
Постоянно съм в сайта с уговорката, че това е, когато не съм на лекции или нямам друга работа навън.
Какво те привлича в сайта.Все пак много малко мъже биха издържали в такова "осило",с изключение на Шефа.Той е железен и не ни се дава! А защо мислиш, че не ми харесва? Ако не ми харесваше наличието на толкова много жени нямаше да влизам тук, а и в другия форум с аналогичен дизайн също нямаше да се регистрирам (макар че там историята е друга). Някъде из темите някоя от вас ме попита как се чувствам тук и аз отговорих така: "Колкото повече (жени) - толкоз по-добре. Ку трее съм честен по-добре се чувствам в изцяло женска компания, отколкото в смесена или в изцяло мъжка". Питаш какво ме привлича - ами най-вече именно това "осило", което спомена. Не броим това, че съм доволен, че има място, където да си продавам нещата в редките случаи, когато имам нещо за продаване.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Ноември 30, 2010, 18:42:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #51 -: Ноември 30, 2010, 19:00:25 » |
Нагоре
|
Стига де! Огладняхме! По темата - гласувах с постоянно съм в сайта като под постоянно разбирам всеки един момент в който съм си вкъщи, а не по работа по разни институции Дори докато работя сайта ми стои отворен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Ноември 30, 2010, 19:08:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 30, 2010, 21:09:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Ноември 30, 2010, 21:12:44 » |
Нагоре
|
ООООООо съвсем не ,но за вас ще наема ако трябва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #56 -: Ноември 30, 2010, 21:20:43 » |
Нагоре
|
Я, имаме си още едно петленце да ни кукурига. rado84, много ме радваш - ако не за друго, то заради грамотността ти. Не ме мисли за луда, просто това ми е мания и е първото, което забелязвам... А темата - няколко пъти минавам покрай нея и си викам: "Да бе, чак пък пристрастена..." И като я отворих да кликна на отговора на анкетата, ми то най-първия избрах. Пишете ме и мен към пристрастените.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #57 -: Ноември 30, 2010, 22:06:33 » |
Нагоре
|
Я, имаме си още едно петленце да ни кукурига. rado84, много ме радваш - ако не за друго, то заради грамотността ти. Не ме мисли за луда, просто това ми е мания и е първото, което забелязвам... Значи ставаме двама луди , защото и аз съм вманиачен на тема грамотност и доколкото мога се старая да пиша грамотно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #59 -: Декември 04, 2010, 12:19:15 » |
Нагоре
|
Успокоих се,че не съм се зарибила само аз ох Даце,сега все са ми пред погледа тези твои топки със свещичката в средата... по темата...аз всяка сутрин си лижа кафето тук в сайта ,даже се усещам по някое време,че съм обърнала гръб на мъжлето и сам си пие кафето
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|