|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2010, 15:28:26 » |
Нагоре
|
охохохо ние ще следим тази тема.ние засега сме извадили само малката елха но довечера ще извадя май всичко
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2010, 17:08:53 » |
Нагоре
|
Чудесно е тази тема Когато си украсите дома,слагайте снимки. Ние мислим тази година да си вземем истинска елха,ако питате мен искам още утре,ама дали ще утрай до нова година По нататък съм си намислила темичка за коледните и новогодишни гозби,които ще напраивм,ще снимаме и ще им се порадваме тук
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 21, 2010, 17:21:49 » |
Нагоре
|
Чудесно е тази тема Когато си украсите дома,слагайте снимки. Ние мислим тази година да си вземем истинска елха,ако питате мен искам още утре,ама дали ще утрай до нова година По нататък съм си намислила темичка за коледните и новогодишни гозби,които ще напраивм,ще снимаме и ще им се порадваме тук Ние си купихме елха в саксия Трае си без проблем вече 3-та година, само дето си седи на балкона пред прозореца. Не е хубаво да се мести вътре, вън, вътре, вън.....Та ще си вземем и изкуствена
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2010, 20:21:16 » |
Нагоре
|
Чудесно е тази тема Когато си украсите дома,слагайте снимки. Ние мислим тази година да си вземем истинска елха,ако питате мен искам още утре,ама дали ще утрай до нова година По нататък съм си намислила темичка за коледните и новогодишни гозби,които ще напраивм,ще снимаме и ще им се порадваме тук Ние си купихме елха в саксия Трае си без проблем вече 3-та година, само дето си седи на балкона пред прозореца. Не е хубаво да се мести вътре, вън, вътре, вън.....Та ще си вземем и изкуствена Незнам на мен ми е хубаво да ми мирише на бор ние имаме един огромен бор в двора,на който мъжо с сложил лампички,когато почнем да ги светваме ще снимам и задължително ще ви ги покажа....уникално е
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 21, 2010, 20:30:00 » |
Нагоре
|
Чудесно е тази тема Когато си украсите дома,слагайте снимки. Ние мислим тази година да си вземем истинска елха,ако питате мен искам още утре,ама дали ще утрай до нова година По нататък съм си намислила темичка за коледните и новогодишни гозби,които ще напраивм,ще снимаме и ще им се порадваме тук Ние си купихме елха в саксия Трае си без проблем вече 3-та година, само дето си седи на балкона пред прозореца. Не е хубаво да се мести вътре, вън, вътре, вън.....Та ще си вземем и изкуствена Незнам на мен ми е хубаво да ми мирише на бор ние имаме един огромен бор в двора,на който мъжо с сложил лампички,когато почнем да ги светваме ще снимам и задължително ще ви ги покажа....уникално е Ми и ние обичаме и ще си купим клонки, които ще настаним под изкуствената елха
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 21, 2010, 20:34:16 » |
Нагоре
|
Чудесно е тази тема Когато си украсите дома,слагайте снимки. Ние мислим тази година да си вземем истинска елха,ако питате мен искам още утре,ама дали ще утрай до нова година По нататък съм си намислила темичка за коледните и новогодишни гозби,които ще напраивм,ще снимаме и ще им се порадваме тук Ние си купихме елха в саксия Трае си без проблем вече 3-та година, само дето си седи на балкона пред прозореца. Не е хубаво да се мести вътре, вън, вътре, вън.....Та ще си вземем и изкуствена Незнам на мен ми е хубаво да ми мирише на бор ние имаме един огромен бор в двора,на който мъжо с сложил лампички,когато почнем да ги светваме ще снимам и задължително ще ви ги покажа....уникално е Ми и ние обичаме и ще си купим клонки, които ще настаним под изкуствената елха Суперррр ще снимаме и ще им се радваме,само да се наканя да купя малко нови неща
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2010, 09:53:50 » |
Нагоре
|
Всяка година си купуваме истинска елха-винаги съм държала да е така-някак си е по друго-искуствената по-не ме радва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2010, 11:56:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2010, 12:16:37 » |
Нагоре
|
Всяка година си купуваме истинска елха-винаги съм държала да е така-някак си е по друго-искуствената по-не ме радва Я кажи кога си я слагате в къщи....смисъм колко дена изтрайват тези истинските
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2010, 13:48:16 » |
Нагоре
|
аз днес поукрасих малко,но утре ще пусна малко снимки
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2010, 13:51:00 » |
Нагоре
|
Аз пък, още нямам никакво Коледно настроение, с това топло време което беше - и минала седмица на Сандански си се пекох навън на басейна и въобще не мога да се настроя на коледна вълна
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2010, 15:22:25 » |
Нагоре
|
Всяка година си купуваме истинска елха-винаги съм държала да е така-някак си е по друго-искуствената по-не ме радва Я кажи кога си я слагате в къщи....смисъм колко дена изтрайват тези истинските Мисля ,че по традиция елхата трябва да се украси на Бъдни вечер-в къщи винаги е така-купуваме я през деня и вечерта с моят мъж си я красим. Много е уютно и празнично. Махам я към 5-6 януари-не чакам повече ,защото започва много да пада.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|