fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 24, 2010, 10:44:41 » |
Нагоре
|
Всяка година си купуваме истинска елха-винаги съм държала да е така-някак си е по друго-искуствената по-не ме радва Я кажи кога си я слагате в къщи....смисъм колко дена изтрайват тези истинските Мисля ,че по традиция елхата трябва да се украси на Бъдни вечер-в къщи винаги е така-купуваме я през деня и вечерта с моят мъж си я красим. Много е уютно и празнично. Махам я към 5-6 януари-не чакам повече ,защото започва много да пада. хайде дайте идея за коледни картички ръчна изработка Смятам нещо такова да правя че и малката да миряса Все режи и режи http://lisforlina.blogspot.com/2010/10/blog-post_29.html
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 24, 2010, 11:56:13 » |
Нагоре
|
Мисля да направим един конкурс за най-красива коледна украса. Какво ще кажете?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 24, 2010, 11:58:12 » |
Нагоре
|
супер аз съм за.много обичам да разглеждам а може и да участвам
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 24, 2010, 11:58:50 » |
Нагоре
|
Супер идея
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
KickFish
KickFish=TheaFea
new user
Неактивен
Публикации: 104
KickFish=TheaFea
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 24, 2010, 12:06:46 » |
Нагоре
|
Страхотна идея за картичките fish , започваме ги с дъщеря ми Ето и нашата елхичка от миналата година а тук малко коледни сладки в аванс
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добронамерената комуникация Сериозните хора пишат на лични и ползват предимство. За повече от една обява също давам предимство. Разменям обяви, по които няма активност и стига да ми хареса нещо от вашите обяви. Ходя веднъж в седмицата до пощата. Предпочитам предварително плащане! ♥♥♥ моите обяви ♥♥♥♥♥♥ моите оценки ♥♥♥
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 24, 2010, 13:06:04 » |
Нагоре
|
И аз съм за
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 24, 2010, 13:13:21 » |
Нагоре
|
без мен не може!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 24, 2010, 17:13:00 » |
Нагоре
|
Мисля да направим един конкурс за най-красива коледна украса. Какво ще кажете? Шефе идеята е супер,даже може и още една-най красиво украсени цветя.Мисля,че и там доста снимки ще има(и аз ще съм вътре)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #38 -: Декември 07, 2010, 20:19:12 » |
Нагоре
|
Аз няма да участвам в конкурса, но като ми върнат фотоапарата ще снимам моята и ще ви я покажа тук в тази тема. Днес ако имах фотоапарат щях да ви покажа Коледна мусака , да правилно прочетохте. В събота ме обзе лудост да украсявам и освен елхата украсих и цялата къща, не ми стигна в хола, а накичих и кунята. Ширма ми е целият в магнитчета джуджета, а на едното шкафче над плота закачих на кърфичка една голяма, червена коледна звезда, на която не намерих друго място. Много е красива, голяма и цялата в брокат. Ама много брокат. В момента пека мусака, извадих я на плота да я залея и отворих въпросният шкаф, за да сложа брашното и като го затворих. Буууум, звездата полетя и се просна ДО мусаката ми, но достатъчно количество от броката падна навсякъде около и В мусаката ми. Е залях я, никой не видя. Тази вечер ще хапваме и ще пеем Джингъл белс ... джингъл белс ....
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #39 -: Декември 07, 2010, 21:44:45 » |
Нагоре
|
Аз няма да участвам в конкурса, но като ми върнат фотоапарата ще снимам моята и ще ви я покажа тук в тази тема. Днес ако имах фотоапарат щях да ви покажа Коледна мусака , да правилно прочетохте. В събота ме обзе лудост да украсявам и освен елхата украсих и цялата къща, не ми стигна в хола, а накичих и кунята. Ширма ми е целият в магнитчета джуджета, а на едното шкафче над плота закачих на кърфичка една голяма, червена коледна звезда, на която не намерих друго място. Много е красива, голяма и цялата в брокат. Ама много брокат. В момента пека мусака, извадих я на плота да я залея и отворих въпросният шкаф, за да сложа брашното и като го затворих. Буууум, звездата полетя и се просна ДО мусаката ми, но достатъчно количество от броката падна навсякъде около и В мусаката ми. Е залях я, никой не видя. Тази вечер ще хапваме и ще пеем Джингъл белс ... джингъл белс .... малиииии ще блестите всички После питай мъжа си от къде,така блести целия
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #40 -: Декември 07, 2010, 22:24:55 » |
Нагоре
|
да ти кажа хареса му, даже поиска допълнително, мога да сложа рецептата в темата за вкусотиите - Бляскава мусака - след като се запекат картофите, разбъркайте смес за заливка, поръсете с червен (или какъвто имате) брокат и залейте
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #41 -: Декември 07, 2010, 22:26:52 » |
Нагоре
|
Аз няма да участвам в конкурса, но като ми върнат фотоапарата ще снимам моята и ще ви я покажа тук в тази тема. Днес ако имах фотоапарат щях да ви покажа Коледна мусака , да правилно прочетохте. В събота ме обзе лудост да украсявам и освен елхата украсих и цялата къща, не ми стигна в хола, а накичих и кунята. Ширма ми е целият в магнитчета джуджета, а на едното шкафче над плота закачих на кърфичка една голяма, червена коледна звезда, на която не намерих друго място. Много е красива, голяма и цялата в брокат. Ама много брокат. В момента пека мусака, извадих я на плота да я залея и отворих въпросният шкаф, за да сложа брашното и като го затворих. Буууум, звездата полетя и се просна ДО мусаката ми, но достатъчно количество от броката падна навсякъде около и В мусаката ми. Е залях я, никой не видя. Тази вечер ще хапваме и ще пеем Джингъл белс ... джингъл белс ....
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #42 -: Декември 07, 2010, 22:30:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #43 -: Декември 08, 2010, 00:31:34 » |
Нагоре
|
Страхотна идея за картичките fish , започваме ги с дъщеря ми Ето и нашата елхичка от миналата година а тук малко коледни сладки в аванс Хах тия меденки са ми много познати. Което ми напомня, че е време да напълня и моята кутия...
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #44 -: Декември 08, 2010, 00:53:03 » |
Нагоре
|
Страхотни сладки,а й елхата е била чудесна. Аз днес почнах да украсявам с голямата дъщеря,а то пък взе,че ни се счупи стоиката на елхата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|