Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« -: Ноември 21, 2010, 22:09:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2010, 22:13:08 » |
Нагоре
|
Мъжка майка Надявам се след време да ги нашаря
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2010, 22:16:04 » |
Нагоре
|
И аз съм с момиченце......искам и момче
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 21, 2010, 22:18:02 » |
Нагоре
|
и на мен ще ми подпикват вратата ,с момиче съм
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 21, 2010, 22:19:59 » |
Нагоре
|
и на мен ще ми подпикват вратата ,с момиче съм На моя мъж са му казала да си зареди е една пушка .....и ние така ще ни препикават оградата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 21, 2010, 22:34:01 » |
Нагоре
|
И аз с девойка.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
blondy123
power user
Неактивен
Публикации: 1069
ГОРДА МАЙКА НА ЕДНО СТРАХОТНО МОМЧЕНЦЕ!
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2010, 22:38:39 » |
Нагоре
|
и аз съм с момченце,след 2 години искам и момиченце и аз съм майка на пич на 6 годинки
|
|
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 22:41:10 от blondy123 »
|
Активен
|
ИМАМ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ОЦЕНКИ В ПОДОБЕН САЙТ! КОРЕКТНА СЪМ И ОЧАКВАМ СЪЩОТО!ПРЕДПОЧИТАМ БАНКОВО ПЛАЩАНЕ BG04UBBS80021090272620
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 21, 2010, 23:04:30 » |
Нагоре
|
моя мъж си е свършил отлично работата,защото съм една щастлива майка с момиче и момче пожелавам ви го от сърце,ако не да ги нашарите,то поне по още едно
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 21, 2010, 23:10:40 » |
Нагоре
|
моя мъж си е свършил отлично работата,защото съм една щастлива майка с момиче и момче пожелавам ви го от сърце,ако не да ги нашарите,то поне по още едно И аз така
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 21, 2010, 23:19:28 » |
Нагоре
|
И аз съм от мъжките майки
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2010, 09:41:37 » |