EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 23, 2010, 15:13:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 23, 2010, 15:37:56 » |
Нагоре
|
Аз виждам на снимката 2 сестри и двама братя!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 23, 2010, 15:57:32 » |
Нагоре
|
Аз съм с две момчета, но и на мен ми се струва, че има повече неща за момиченца. Доста се затруднявам, когато им търся нещо.
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 23, 2010, 16:31:37 » |
Нагоре
|
И аз съм с момиченце
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 23, 2010, 18:55:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 23, 2010, 19:25:51 » |
Нагоре
|
Аз съм с батко-пубертет на 14г и малка сладуранка на 1г.10м Щастлива мама.Имам и от двете. п.с.А за Евка всичко по-горе казано отговаря на истината-секси .....не знам как да кажабабче ми е малко стряскащо.Тогава само "секси"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 23, 2010, 19:29:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 23, 2010, 22:11:36 » |
Нагоре
|
Дано всички сме такива баби като теб мила,Ева!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
4ef
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 23, 2010, 22:21:03 » |
Нагоре
|
И аз съм с 2 прекрасни деца . Като малка мечтаех за батко а имах сестра .И затова желанието ми беше когато имам деца първото да е момче а второто момиче . Е това е имаме си батко на 12 и госпожица на 5 Съдба
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 21:54:55 от 4ef »
|
Активен
|
1.Коректна съм ,очаквам коректност. 2.Връщам стоки не отговарящи на описанието/скъсано ,лекета и т.н./ 3Спазвам реда в обявата. 4.Пощенските за сметка на купувача. 5.За сума над 10лв.Паричките предварително. 6.ОЦЕНЯВАМ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА СДЕЛКА .ДЪРЖА ДА БЪДА ОЦЕНЕНА И АЗ
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 24, 2010, 00:16:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 24, 2010, 18:01:30 » |
Нагоре
|
ето ни и нас
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
neldim
new user
Неактивен
Публикации: 17
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 28, 2010, 13:12:50 » |
Нагоре
|
И аз се записвам с 1 момиченце , живот и здраве по нататък и едно момченце си пожелавам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|