everything
|
|
« -: Ноември 23, 2010, 22:44:12 » |
Нагоре
|
Момичета, наближават празници, при мен коледно-новогодишните съвпадат с рожден ден . 1 към 10 са ми точните попадения, направо трагедия. Да обменим идеи и да си бъдем взаимно полезни. Днес по новините даваха топ 10 на най-омразните от мъжете подаръци, а един от анкетираните каза - Защо ми е купила парфюм, аз карам мотор къде на мотора да го сложа парфюма?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2010, 00:12:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Matia
new user
Неактивен
Публикации: 38
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2010, 00:56:22 » |
Нагоре
|
Последно му подарих 3 дневна почивка в любимата на нашето семейство Варна.Беше за рождения му ден. За Коледа телефонче,парфюмче,часовник ей такива нещица,но за тази всичко си има и съм шах
|
|
|
Активен
|
Не приемам наложен платеж и предварително плащане освен ако лично не съм се съгласила с това! Отговорен и коректен човек съм,ще Ви помоля да сте такива и Вие! Директно връщам стоки,на които са спестени забележки! Това съм аз: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=28651&ppaction=readfeedПисна ми да си просите оценките,а да не поставяте такива-с това до тук!Оценка слагам само ако искам!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2010, 01:07:50 » |
Нагоре
|
Да си кажем честно ако имахме достатъчно пари нямаше да е толкова трудно. Има много оригинални и чудесни нещица ама пусто все гледаме етикетитееееееееееее
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2010, 07:15:00 » |
Нагоре
|
Да си кажем честно ако имахме достатъчно пари нямаше да е толкова трудно. Има много оригинални и чудесни нещица ама пусто все гледаме етикетитееееееееееее Е така е разбира се. Сега ми хрумна да му подаря нещо "спа", т.е. някой масаж или някакви такива, сигурно ще му хареса, но пък никакъв спомен няма да му остане
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
petuna
new user
Неактивен
Публикации: 338
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2010, 08:10:29 » |
Нагоре
|
За рожденния му ден към подаръка му подарихме чаша за кафе със снимка на детенце и мен,правена в рекламно студио.Така всяка сутрин си пийва кафенце с нас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 24, 2010, 14:04:01 » |
Нагоре
|
За рожденния му ден към подаръка му подарихме чаша за кафе със снимка на детенце и мен,правена в рекламно студио.Така всяка сутрин си пийва кафенце с нас Е това е чудесноооо ,много добра идея Апък може и снимка на него и дечко
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 24, 2010, 17:57:41 » |
Нагоре
|
Това за масажа е добра идея, а повярвай - спомен ще има! Ако играете табла, може да му подариш една хубавка или шах.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 24, 2010, 18:29:40 » |
Нагоре
|
Това за масажа е добра идея, а повярвай - спомен ще има! Ако играете табла, може да му подариш една хубавка или шах. О играем, точно табла много играем, но знаеш ли как .... той на компютъра аз на лаптопа и играем он-лайн. Пустите компютри съсипаха доста удоволствия. А за масажа може би ще си помисля, но какъв спомен ще има според теб, от златните ръце на масажистката ли.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|