{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: поредната некоректност  (Прочетена 10953 пъти)
0 Членове и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
pinki
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Поканени потребители: 4

Профил
« -: Ноември 25, 2010, 09:37:17 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,за първи път попадам на некоректен потребител
пратих на mucunka721 лот от шноли и к-т за рисуване .след хиляди пазарлъци от нейна страна
след като ги получава пише,4е са счупени някои неща и щяла да ми ги върне-ок,няма проблем  стават такива неща
но очудването ми беше голямо,като си получих нещата,някой от уж скупените неща ги нямаше ,а имаше и много нечупливи неща които липсваха Shocked Shocked Shocked
писах и да ми ги върне(защото ми беше написала,че връща вскичко-а не избирателно),а тя да съм и пратила 3.20 за пощенските
аз ли съм виновна,че не е догледала и не е изпратила всичко
понеже,кореспонденцията ни е много дълга,ако може някой от главните тук да влезне в съобщенията ми -за да провери за какво става дума
ако пък не,здраве да е ,просто информирам да си имате едно наум за въпросната дама
Активен

НЕ ПОЕМАМ ПОЩЕНСКИТЕ,ОСВЕН АКО В ОБЯВАТА НЕ Е УПОМЕНАТО ДРУГО.НЕ РАЗМЕНЯМ.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2010, 09:45:58 »
Раздели ТемаНагоре

Платен ли ти е лота?
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
mucunka721
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 157

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2010, 10:14:20 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,нямам намерение да се разправям.Лота който получих беше някакви китайски буклуци който се разпадаха в ръцете ми.Писах за счупените неща на въпросната дама,като имах голямо желание да ползвам другите неща,но каквото и да хвана всичко се разпада.Затова реших да го върна,обвинява ме че липсват дреболий който вероятно са били счупени и съм изхвърила.Писах й че вместо да ми връща пощенските да си ги купи от китайския магазин от където явно са купени нещата.Това е от мен,не приемам и не плащам буклуци.
Активен

1.Коректна съм и очаквам същото и от вас!
2.Оценка за надежност тук
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=57169&ppaction=readfeed
3.Стока не отговаряща на описанието-връщам!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2010, 10:29:56 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,нямам намерение да се разправям.Лота който получих беше някакви китайски буклуци който се разпадаха в ръцете ми.Писах за счупените неща на въпросната дама,като имах голямо желание да ползвам другите неща,но каквото и да хвана всичко се разпада.Затова реших да го върна,обвинява ме че липсват дреболий който вероятно са били счупени и съм изхвърила.Писах й че вместо да ми връща пощенските да си ги купи от китайския магазин от където явно са купени нещата.Това е от мен,не приемам и не плащам буклуци.
Какъв е тоя отговор "вероятно" и как така ще хвърляш  Shocked Не може да взимаш нещо и да връщаш половина неща .Ако са били в плик бог знае как са ги натиснали с нещо за да има счупени неща и това не е начина да се изказваш веднага "китайски боклуци" Щом не си върнала всичките неща няма и как да си искаш цялата сума.
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2010, 10:33:31 »
Раздели ТемаНагоре

Ако изобщо ги е платила!!!
"Не приемам и не плащам боклуци" е писала на края!
От това разбирам,че не е платила лота,а след като не е върнала всичко,си иска и пощенските.Huh???
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2010, 11:22:24 »
Раздели ТемаНагоре

длъжна е да върне всички неща,които е получила,няма значение счупени или здрави,как така ще изхвърля Shockedи думата ''боклуци'' е много относителна...и като държи на ''маркови'' неща е длъжна преди сделката да пита за производител!
В случая аз виждам вина само в купувалката...
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
mucunka721
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 157

Профил WWW
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2010, 11:36:36 »
Раздели ТемаНагоре

За каква половина от лота става въпрос?Аз не съм убедена че не що и липсва освен един печат който съм пропуснала в бързината.Тя така твърди и затова и казах,че й подарявам парите който съм дала ,за да й върна буклуците .Много мразя хора,който не са видели нещата лично,да се намесват аз не го правя и незнам с какво право някой ще ме съди без да е наясно по разни приказки казал рекал....Аз съм коректен стар потребител и не съм ощетила никой и с нищо досега в никой сайт.Няма повече да коментирам въпроса не ме интересува ничие мнение,защото аз за себе си съм права.Доказала съм го не веднъж.Върнала съм нещата и на никой нищо не дължа.
Активен

1.Коректна съм и очаквам същото и от вас!
2.Оценка за надежност тук
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=57169&ppaction=readfeed
3.Стока не отговаряща на описанието-връщам!
pinki
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2010, 12:45:57 »
Раздели ТемаНагоре

лота не е платен и не съм поличила и 1 стотинка от въпросната дама
и аз смятам,че трябва да върне всичко-счупено или не?
незнам за какви пари непрекъснато намеква Shocked
може да са "китайски боклуци"-както е написала,но аз ползвам същите и съм доволна
Активен

The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2010, 13:23:07 »
Раздели ТемаНагоре

Така
Първо моля Пинки да поясни какво точно липсва , както и да предостави линк на обявите за коио става въпрос , както и да предостави информация за общата сума
Второ Муцунка 721 , щом нещата не са ти харесали , случва се да се счупят при превоза , не може така на своя глава да решиш кое да пратиш и кое не , камо ли пък да изхвърляш , след като не си ги платила и нямаш такова намерение , как можеш да процедираш така все едно са твоя собственост , това е нечувано , или върни всичко , независимо счупено или не , или си плати нещата които си изхвърлила или там каквото си направила , защото ти нямаш такова право да взимаш решения за неща които не притежаваш !
Бъдете коректни една към друга и не ме карайте да взимам превантивни мерки!!!
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #9 -: Ноември 25, 2010, 13:38:15 »
Раздели ТемаНагоре

Така
Първо моля Пинки да поясни какво точно липсва , както и да предостави линк на обявите за коио става въпрос , както и да предостави информация за общата сума
Второ Муцунка 721 , щом нещата не са ти харесали , случва се да се счупят при превоза , не може така на своя глава да решиш кое да пратиш и кое не , камо ли пък да изхвърляш , след като не си ги платила и нямаш такова намерение , как можеш да процедираш така все едно са твоя собственост , това е нечувано , или върни всичко , независимо счупено или не , или си плати нещата които си изхвърлила или там каквото си направила , защото ти нямаш такова право да взимаш решения за неща които не притежаваш !
Бъдете коректни една към друга и не ме карайте да взимам превантивни мерки!!!
Изказвам поредното си възхищение към екипа на сайта! Kiss
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

pinki
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2010, 15:23:26 »
Раздели ТемаНагоре

аз пратих линк към обявите на потребителя,и много добре знае какво липсва-незнам защо постоянно за този печат пише
мислех да поставя линк тук,но незнаех дали е позволено,затова чаках отговор или съвет
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=84525&cat=127 оттук липсват розовите бебешки ластичета,върнат е само един с цвете на него
само да поясня,нещата който са с опаковка-са върнати без такава,дори и гривничките
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=64102&cat=127
от този шнолки
благодаря за отделеното време и за коментарите на всички
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2010, 15:59:22 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
За каква половина от лота става въпрос?Аз не съм убедена че не що и липсва освен един печат който съм пропуснала в бързината.Тя така твърди и затова и казах,че й подарявам парите който съм дала ,за да й върна буклуците .Много мразя хора,който не са видели нещата лично,да се намесват аз не го правя и незнам с какво право някой ще ме съди без да е наясно по разни приказки казал рекал....Аз съм коректен стар потребител и не съм ощетила никой и с нищо досега в никой сайт.Няма повече да коментирам въпроса не ме интересува ничие мнение,защото аз за себе си съм права.Доказала съм го не веднъж.Върнала съм нещата и на никой нищо не дължа.
Тези думи са просто недопустими!Как може да обиждате така спокойно,при положение,че вината е във Вас.Как може да си позволите да изхърляте нещо,което дори  не сте платили?А отгоре на всичко претендирате да Ви върнат и парите за пощенски Shocked
Цитат
.Няма повече да коментирам въпроса не ме интересува ничие мнение,защото аз за себе си съм права.
И какво значат тези думи?Вие сама ли сте в този сайт?Ние останалите потребители къде се вписваме?Та ние тук сме като едно семейство!Вие в къщи така ли се държите?
Активен

bebcheto87
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

Профил
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2010, 16:01:04 »
Раздели ТемаНагоре

Как можеш да докажеш че нещата са били счупени и че си ги хвърлила а не си ги задържала за себе си.Освен тези големи шноли не мисля че нещо друго би могло да се счупи.В какво бяха опаковани нещата.
Активен

1.Коректна съм очаквам същото.
2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане.
3.Разменям определени обяви
4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка
5.За повече от 1 обява предимство
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Ноември 25, 2010, 17:54:13 »
Раздели ТемаНагоре

mucunka721 ще те посъветвам да си платиш липсващите неща заедно с пощенските иначе ще ти бъде наложена вечна забрана за некоректно отношение.Как може да постъпваш така -като си го отворила и като си погледнала че има счупени неща правиш снимка и пишеш на продавача с което събираш всичко и го връщаш а не да разкъсаш всички опаковки и да върнеш част от тях .И за толкова голям лот ако дори и в китайските боклуци няма да ги вземеш на тази цена.Ще те зачакам да решиш дали ще вземеш отношение по въпроса ако не получаваш заслуженото си наказание.
Активен

Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #14 -: Ноември 25, 2010, 18:12:42 »
Раздели ТемаНагоре

Доколкото разбирам от първия лот липсват ластички, които няма как да са счупени Roll Eyes.

И счупването вероятно не е по вина на продавалката, защо тогава е това лошо отношение към нея??? Още повече , че е приела връщане.
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: