pinki
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Ноември 25, 2010, 09:37:17 » |
Нагоре
|
Здравейте,за първи път попадам на некоректен потребител пратих на mucunka721 лот от шноли и к-т за рисуване .след хиляди пазарлъци от нейна страна след като ги получава пише,4е са счупени някои неща и щяла да ми ги върне-ок,няма проблем стават такива неща но очудването ми беше голямо,като си получих нещата,някой от уж скупените неща ги нямаше ,а имаше и много нечупливи неща които липсваха писах и да ми ги върне(защото ми беше написала,че връща вскичко-а не избирателно),а тя да съм и пратила 3.20 за пощенските аз ли съм виновна,че не е догледала и не е изпратила всичко понеже,кореспонденцията ни е много дълга,ако може някой от главните тук да влезне в съобщенията ми -за да провери за какво става дума ако пък не,здраве да е ,просто информирам да си имате едно наум за въпросната дама
|
|
|
Активен
|
НЕ ПОЕМАМ ПОЩЕНСКИТЕ,ОСВЕН АКО В ОБЯВАТА НЕ Е УПОМЕНАТО ДРУГО.НЕ РАЗМЕНЯМ.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2010, 09:45:58 » |
Нагоре
|
Платен ли ти е лота?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
mucunka721
new user
Неактивен
Публикации: 157
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2010, 10:14:20 » |
Нагоре
|
Здравейте,нямам намерение да се разправям.Лота който получих беше някакви китайски буклуци който се разпадаха в ръцете ми.Писах за счупените неща на въпросната дама,като имах голямо желание да ползвам другите неща,но каквото и да хвана всичко се разпада.Затова реших да го върна,обвинява ме че липсват дреболий който вероятно са били счупени и съм изхвърила.Писах й че вместо да ми връща пощенските да си ги купи от китайския магазин от където явно са купени нещата.Това е от мен,не приемам и не плащам буклуци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2010, 10:29:56 » |
Нагоре
|
Здравейте,нямам намерение да се разправям.Лота който получих беше някакви китайски буклуци който се разпадаха в ръцете ми.Писах за счупените неща на въпросната дама,като имах голямо желание да ползвам другите неща,но каквото и да хвана всичко се разпада.Затова реших да го върна,обвинява ме че липсват дреболий който вероятно са били счупени и съм изхвърила.Писах й че вместо да ми връща пощенските да си ги купи от китайския магазин от където явно са купени нещата.Това е от мен,не приемам и не плащам буклуци.
Какъв е тоя отговор "вероятно" и как така ще хвърляш Не може да взимаш нещо и да връщаш половина неща .Ако са били в плик бог знае как са ги натиснали с нещо за да има счупени неща и това не е начина да се изказваш веднага "китайски боклуци" Щом не си върнала всичките неща няма и как да си искаш цялата сума.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2010, 10:33:31 » |
Нагоре
|
Ако изобщо ги е платила!!! "Не приемам и не плащам боклуци" е писала на края! От това разбирам,че не е платила лота,а след като не е върнала всичко,си иска и пощенските. ??
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2010, 11:22:24 » |
Нагоре
|
длъжна е да върне всички неща,които е получила,няма значение счупени или здрави,как така ще изхвърля и думата ''боклуци'' е много относителна...и като държи на ''маркови'' неща е длъжна преди сделката да пита за производител! В случая аз виждам вина само в купувалката...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mucunka721
new user
Неактивен
Публикации: 157
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2010, 11:36:36 » |
Нагоре
|
За каква половина от лота става въпрос?Аз не съм убедена че не що и липсва освен един печат който съм пропуснала в бързината.Тя така твърди и затова и казах,че й подарявам парите който съм дала ,за да й върна буклуците .Много мразя хора,който не са видели нещата лично,да се намесват аз не го правя и незнам с какво право някой ще ме съди без да е наясно по разни приказки казал рекал....Аз съм коректен стар потребител и не съм ощетила никой и с нищо досега в никой сайт.Няма повече да коментирам въпроса не ме интересува ничие мнение,защото аз за себе си съм права.Доказала съм го не веднъж.Върнала съм нещата и на никой нищо не дължа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinki
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2010, 12:45:57 » |
Нагоре
|
лота не е платен и не съм поличила и 1 стотинка от въпросната дама и аз смятам,че трябва да върне всичко-счупено или не? незнам за какви пари непрекъснато намеква може да са "китайски боклуци"-както е написала,но аз ползвам същите и съм доволна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2010, 13:23:07 » |
Нагоре
|
Така Първо моля Пинки да поясни какво точно липсва , както и да предостави линк на обявите за коио става въпрос , както и да предостави информация за общата сума Второ Муцунка 721 , щом нещата не са ти харесали , случва се да се счупят при превоза , не може така на своя глава да решиш кое да пратиш и кое не , камо ли пък да изхвърляш , след като не си ги платила и нямаш такова намерение , как можеш да процедираш така все едно са твоя собственост , това е нечувано , или върни всичко , независимо счупено или не , или си плати нещата които си изхвърлила или там каквото си направила , защото ти нямаш такова право да взимаш решения за неща които не притежаваш ! Бъдете коректни една към друга и не ме карайте да взимам превантивни мерки!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 25, 2010, 13:38:15 » |
Нагоре
|
Така Първо моля Пинки да поясни какво точно липсва , както и да предостави линк на обявите за коио става въпрос , както и да предостави информация за общата сума Второ Муцунка 721 , щом нещата не са ти харесали , случва се да се счупят при превоза , не може така на своя глава да решиш кое да пратиш и кое не , камо ли пък да изхвърляш , след като не си ги платила и нямаш такова намерение , как можеш да процедираш така все едно са твоя собственост , това е нечувано , или върни всичко , независимо счупено или не , или си плати нещата които си изхвърлила или там каквото си направила , защото ти нямаш такова право да взимаш решения за неща които не притежаваш ! Бъдете коректни една към друга и не ме карайте да взимам превантивни мерки!!!
Изказвам поредното си възхищение към екипа на сайта!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
pinki
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2010, 15:23:26 » |
Нагоре
|
аз пратих линк към обявите на потребителя,и много добре знае какво липсва-незнам защо постоянно за този печат пише мислех да поставя линк тук,но незнаех дали е позволено,затова чаках отговор или съвет http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=84525&cat=127 оттук липсват розовите бебешки ластичета,върнат е само един с цвете на него само да поясня,нещата който са с опаковка-са върнати без такава,дори и гривничките http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=64102&cat=127от този шнолки благодаря за отделеното време и за коментарите на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2010, 15:59:22 » |
Нагоре
|
За каква половина от лота става въпрос?Аз не съм убедена че не що и липсва освен един печат който съм пропуснала в бързината.Тя така твърди и затова и казах,че й подарявам парите който съм дала ,за да й върна буклуците .Много мразя хора,който не са видели нещата лично,да се намесват аз не го правя и незнам с какво право някой ще ме съди без да е наясно по разни приказки казал рекал....Аз съм коректен стар потребител и не съм ощетила никой и с нищо досега в никой сайт.Няма повече да коментирам въпроса не ме интересува ничие мнение,защото аз за себе си съм права.Доказала съм го не веднъж.Върнала съм нещата и на никой нищо не дължа.
Тези думи са просто недопустими!Как може да обиждате така спокойно,при положение,че вината е във Вас.Как може да си позволите да изхърляте нещо,което дори не сте платили?А отгоре на всичко претендирате да Ви върнат и парите за пощенски .Няма повече да коментирам въпроса не ме интересува ничие мнение,защото аз за себе си съм права. И какво значат тези думи?Вие сама ли сте в този сайт?Ние останалите потребители къде се вписваме?Та ние тук сме като едно семейство!Вие в къщи така ли се държите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bebcheto87
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2010, 16:01:04 » |
Нагоре
|
Как можеш да докажеш че нещата са били счупени и че си ги хвърлила а не си ги задържала за себе си.Освен тези големи шноли не мисля че нещо друго би могло да се счупи.В какво бяха опаковани нещата.
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм очаквам същото. 2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане. 3.Разменям определени обяви 4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка 5.За повече от 1 обява предимство
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 25, 2010, 17:54:13 » |
Нагоре
|
mucunka721 ще те посъветвам да си платиш липсващите неща заедно с пощенските иначе ще ти бъде наложена вечна забрана за некоректно отношение.Как може да постъпваш така -като си го отворила и като си погледнала че има счупени неща правиш снимка и пишеш на продавача с което събираш всичко и го връщаш а не да разкъсаш всички опаковки и да върнеш част от тях .И за толкова голям лот ако дори и в китайските боклуци няма да ги вземеш на тази цена.Ще те зачакам да решиш дали ще вземеш отношение по въпроса ако не получаваш заслуженото си наказание.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 25, 2010, 18:12:42 » |
Нагоре
|
Доколкото разбирам от първия лот липсват ластички, които няма как да са счупени . И счупването вероятно не е по вина на продавалката, защо тогава е това лошо отношение към нея??? Още повече , че е приела връщане.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
|