bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Ноември 28, 2010, 20:00:06 » |
Нагоре
|
Е като нямала възможност за плащане защо е поръчала една камара неща. Аз не вярвам, че ще върне нещата, защото тя просто не знае кое от кого е. Дано не съм права, но дори и да ви ги върне, малко стрес и негативни емоции ли ви предизвика, че ще я оставите ненаказана.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #316 -: Ноември 28, 2010, 20:01:00 » |
Нагоре
|
Да, и аз се изумявам какво се милосвате с нея. Мила ли ... леле ако бях аз такава мила щеше да ми стане, че ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #317 -: Ноември 28, 2010, 20:04:59 » |
Нагоре
|
Да, и защо никой не я пита директно защо краде така безочливо, а и вярвате на глупостите. Тя е за затвора тая!!
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #318 -: Ноември 28, 2010, 20:20:51 » |
Нагоре
|
НЕКА ОЩЕ СЕГА ОТИДЕ ЧОВЕК ПРИ НЕЯ! МОЛЯ ВИ, НАЛИ КАЗАХТЕ ЧЕ СТЕ НАМЕРИЛИ ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
chokoni
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #319 -: Ноември 28, 2010, 20:22:04 » |
Нагоре
|
Тази лъжкиня така се е умотала в лъжите си...Води един и същ диалог във всички.И аз си писах с нея.Може би бях по груба но добре и обясних ,че утре рано сутринта ще я посетят от МВР.Ако не е на адреса ще я открият в града.Подала съм жалба,която тя помоли да "отдръпна'-цитирамНо естествено,че няма да го направя. Призна си,че писмото ,което ми написа преди няколко дни,че била пратила записа до мен е ЛЪЖА. А ето и текста от краткото и писмо,което получих много преди да реши да се оправдава с проблемите с майка и: da mila pratih v 25 lw po po6tata 6te vi doide izvestie za zapis Това ме вбеси най-много.Да ме лъже.Не на мен.Ще си получи заслуженото,колкото и да искам да съм състрадателна към майка и. МВР Ловеч ще провери и как е получавала пакетите адресирани до нея с 3 различни имена.Може и от там да изскочи някоя съучастничка. Мисля,че постъпвам правилно,защото ако всичко останат безнаказани действията на тази измамница, може скоро нашата "мила CORO", да влезе в сайта с нов ник и да действа по старата схема...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #320 -: Ноември 28, 2010, 20:26:42 » |
Нагоре
|
дА, АЗ СЪЩО СЕ ПОСЪВЕТВАХ ЗА СЛУЧАЯ С КОМШЪЙКАТА, КОЯТО ВИ КАЗАХ ЧЕ РАБОТИ В ОТДЕЛ жАЛБИ В ЛОВЕШКАТА ПОЩА И МИ КАЗА, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ВЪЗМОЖНО БЕЗ СЪУЧАСТИЕ ОТ ПАЩАДЖИЙКАТА/ВЪПРЕКИ ЧЕ КАЗА ЧЕ БИЛИ МНОГО СМАХНАТИ И НЕИНТЕЛИГЕНТНИ И НЕ ГЛЕДАЛИ МНОГО/ ДА ПОЛУЧИ ПРАТКИТЕ . ЗАМЕСЕНИ СА ХОРА И ОЩЕ КАК. НАМЕНЕ СЪЩО В НАЧАЛОТО МИ ОТГОВОРИ ЧЕ ЩЕ МИ ВЪРНЕ ВСИЧКО ДО ВТОРНИК ЩЯЛА ДА Е ПРИ МЕН И УЖ ЗНАЕЛА АДРЕСА И АКОТ Я ПИТАХ ДА МИ ГО КАЖЕ, СЕ ОКАЗА ЧЕ ЗНАЕ САМО ГРАДА. ТАКА ЧЕ УМНАТА!!!!!!!!!!ИМА НЕЩО ГНИЛО. АЗ ИЗОБЩО НЕ Й ВЯРВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #321 -: Ноември 28, 2010, 20:27:04 » |
Нагоре
|
Мисля,че постъпвам правилно,защото ако всичко останат безнаказани действията на тази измамница, може скоро нашата "мила CORO", да влезе в сайта с нов ник и да действа по старата схема...
Доколкото това зависи от мен и другите админи и модератори това няма да се случи!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #323 -: Ноември 28, 2010, 20:29:47 » |
Нагоре
|
МОЛЯ, ПРАТЕТЕ ЧОВЕК ОЩЕ СЕГА ПРИ НЕЯ! МАОЛЯ ВИ, ТАКА ЩЕ СЕ УСПОКОЯТ ВСИЧКИ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #324 -: Ноември 28, 2010, 20:33:36 » |
Нагоре
|
Браво chokoni
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #325 -: Ноември 28, 2010, 20:51:27 » |
Нагоре
|
дАЙТЕ МИ ВСИЧКИ ДАННИ/РАЗЛИЧНИ/ КОИТО Е ДАВАЛА ЗА ПРАТКИТЕ КЪМ НЕЯ, ЗАЩОТО ЩЕ ПОТЪРСЯ ОТГОВОРНОСТ И НА ПОЩАТА/ПОЩАДЖИИТЕ/ , КОИТО СА Й ПРЕДАВАЛИ ПРАТКИТЕ ПРИ НЕСРАВНЕНИ ДАННИ С ЛИЧНАТА КАРТА. КОМШИЙКАТА КАЗА, ЧЕ ПОНЕЖЕ ТЯ СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА, ИСКА ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ НЕЙЮНАТА ЮРИСДИКЦИЯ ЗА НЕЩАТА. ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО! ДАВАЙТЕ ИМЕНА , АДРЕСИ, ВСИЧКО! И ПОЩЕНСКИЯ КЛОН ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА!!!!! ЗАЩОТО АКО СИ БЯХА СВЪРШИЛИ ДОБРЕ РАБОТАТА ПОНЕ ЧАСТ ОТ ПРАТКИТЕ НЯМАШЕ ДЪА ПОПАДНАТ ПРИ НЕЯ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #326 -: Ноември 28, 2010, 20:55:00 » |
Нагоре
|
Момичета,не позволявайте лъжливите и обещания отново да ви подведат. Тя на това разчита-вие отдавна се мъчите да се свържете по един или друг начин с нея,тя не отговаря,вие сте изнервени,отчаяни и сега хоп-тя ви обеща. Поредната и лъжа-дано го греша,но.......................... За мен,тя е изпечена крадла,която знае кога и как да се появи на сцената. Заговори се за полиция,господари на ефира,жалби и какво ли още не и тя реши да ви пише-не е ли странно . За мен с това свое включване,цели да намалите страстите и отново да чакате,чакате.....защото сте и повярвали,че ще ви прати нещата.Така както повярвахте и аз се чудя как ,че и ще ви ги плати . Успех,но недейте да спирате-нека си получи заслуженото. Както стана ясно и екипа е готов да помага. Успех
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #327 -: Ноември 28, 2010, 20:57:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
chokoni
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #328 -: Ноември 28, 2010, 21:00:49 » |
Нагоре
|
Ето имената ,които е използвала при кореспонденцията си със всички нас!Адреса е един и същ при всички! Ивалина М.М. Ивелина М.М. Ивалина М.Ц.
Аз лично пратих на следния адрес и имена:Копирам нейното писмо.
троян пк5600.-24 ивелина М.М.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #329 -: Ноември 28, 2010, 21:04:53 » |
Нагоре
|
оК, ПРЕДАВАМ ГИ ОЩЕ УТРЕ РАНО СУТРИНТА!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|