Renate_R
new user
Неактивен
Публикации: 102
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #345 -: Ноември 28, 2010, 23:14:32 » |
Нагоре
|
Благодаря за масовото предупреждение. Аз съм една от тези, които не знаеха
|
|
|
Активен
|
Коректна съм! Бъдете коректни и Вие! Винаги поставям оценки. Моля поставете и Вие!
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #346 -: Ноември 28, 2010, 23:17:28 » |
Нагоре
|
аз до колкото разбрах може да ползва само форума , а те ЛС не са ли към форума
Да към него са ами щом може да пише на лични на потребители ,значи може и оттам да пише на някои потребител за дадена обява отново и да продължава да лъже и маже още ,не е ли така? Може ,но тя не е активна така след публикуването на темата а и както казах под ника и пише Некоректен потребител.Мога да пусна едно масово към всички с предупреждение за нея докато се приключи случая. според мен така е най добре -да масово съобщение към всички потребители ,със сигурност има доста мами които да незнаят ,аз едва днес влязох в темата примерно! МАЛЕЕЕЕ КАКЪВ ФИЛМ СЕ Е РАЗИГРАЛ ТУК......И ДА, АЗ РАЗБРАХ ОТ МАСОВОТО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СЛУЧАЯ, СЪС СИГУРНОСТ Е БИЛО ОТ ПОЛЗА, МНОГО ХОРА НЕ ЧЕТАТ ФОРУМА, ЗА КОЕТО БЛАГОДАРЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #347 -: Ноември 28, 2010, 23:18:41 » |
Нагоре
|
Прегледах и аз темата - не знаех за тази подмолна женица. По-рядко влизам във форума и чета само личните. Благодаря за съобщението.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
renitas
усмихната и добронамерена
new user
Неактивен
Публикации: 486
мамче на сладка принцеска - ВЕЧЕ ИМАМЕ 16 ЗЪБЧЕТА!
|
|
« Отговор #348 -: Ноември 28, 2010, 23:24:01 » |
Нагоре
|
И аз благодаря за предупреждението! Пожелавам на всички ожилени, нещата да си дойдат на мястото по-скоро! И весело посрещане на празниците,мили мамчета - всичко се връща! Горе главите!
|
|
|
Активен
|
скайп: irina.1977 ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!
|
|
|
Илейн
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично усмотрение!
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Разгледайте другите ми обяви.
|
|
« Отговор #349 -: Ноември 28, 2010, 23:42:15 » |
Нагоре
|
От мен взе яке за 40 лв
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви.
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #350 -: Ноември 28, 2010, 23:48:48 » |
Нагоре
|
19 страници, като само някои от тях са важни, другите се повтарят. Не мога да разбера като сте толкова ядосани, защо чакате понеделник? Иска се действие!!! Добре, че не съм от измамените, а и съм далеч от Троян. Дано утре поне успеете с това, което сте намислили. УСПЕХ!!! Ще следя развитието... П.П. За първи път виждам тема, която да се чете от тооооолкова много хора
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 23:51:53 от Merianlll »
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #351 -: Ноември 28, 2010, 23:48:50 » |
Нагоре
|
От мен взе яке за 40 лв А платено ли е ?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
tann4eto
new user
Неактивен
Публикации: 336
Мойто слънце Валето:)
|
|
« Отговор #352 -: Ноември 28, 2010, 23:52:03 » |
Нагоре
|
Момичета не знам дали някой е писал, но аз мисля, надявам се и някой друг дА се сети, тази потребителка се подвизаваше с друг ник "nati_todor"- надявам се да се бъркам, мн ми е познат адреса и имената. С нея имах упсешна размяна, нямахме проблеми, но тук и в продавалника четох преди време, че е изключително некоректна мама, както потребителката Coro. Нека мод или администратор да намери ай пи-то и на двете потребителки и да провери....
Забравих да напиша,че разбрах от масовото съобщение!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #353 -: Ноември 28, 2010, 23:54:44 » |
Нагоре
|
И аз се присъединявам към потърпевшите.Пратих и чисто ново панталонче на стойност 8лв...и незнаех че съм измамена,докато не ми писа мод на ЛС.Изпратих и панталончето на доверие,понеже твърдеше че не плащала предварително преди да види покупката си Сега се сещам за една потребителка еlinor или нещо подобно беше потребителското и име в др.сайт,която по спомен беше също от Троян и измами доста майки в др.сайт и след това ни върна пакетите с нещата обратно/дали е възможно да е същата потребителка или аз нещо бъркам /Дано наистина си получим нещата или парите,много измамени майчета....Сега и писах на скайп но не дава пълномощтно Ще следя темата и дано и тя се включи да даде някакво обяснение!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #354 -: Ноември 28, 2010, 23:55:02 » |
Нагоре
|
19 страници, като само някои от тях са важни, другите се повтарят. Не мога да разбера като сте толкова ядосани, защо чакате понеделник? Иска се действие!!! Добре, че не съм от измамените, а и съм далеч от Троян. Дано утре поне успеете с това, което сте намислили. УСПЕХ!!! Ще следя развитието... Добре е че не си .Не е лесно да пипнеш детето си подмишка и да хукнеш примерно на 150км да се разправяш с някой ,който не се знае и колко е луд .Повечето засегнати са далеч от Троян и им е достатъчно напрежението.Не е нужно и да се увеличава с това че някой ги упреква ,че бездействат.Каквото може ще се направи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elino4ka
new user
Неактивен
Публикации: 435
|
|
« Отговор #355 -: Ноември 28, 2010, 23:55:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
с предимство на лични!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #356 -: Ноември 28, 2010, 23:59:27 » |
Нагоре
|
Момичета не знам дали някой е писал, но аз мисля, надявам се и някой друг дА се сети, тази потребителка се подвизаваше с друг ник "nati_todor"- надявам се да се бъркам, мн ми е познат адреса и имената. С нея имах упсешна размяна, нямахме проблеми, но тук и в продавалника четох преди време, че е изключително некоректна мама, както потребителката Coro. Нека мод или администратор да намери ай пи-то и на двете потребителки и да провери....
Забравих да напиша,че разбрах от масовото съобщение!
Ip-тата сa различни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
docenta
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #357 -: Ноември 28, 2010, 23:59:48 » |
Нагоре
|
На мен ли нещо не ми е ясно или си пращате разни неща на човек, който не познавате и няма никаква гаранция, че ще плати или върне стоката... Може и аз да съм прекалено мнителен, но досега когато съм купувал винаги е било с опция виж преди да платиш (даже съм взимал дефектна стока защото парите за транспорта бяха 1/3 от стойноста на покупката, но видях стоката и си прецених) мисля, че не трябва да имате доверие на всеки...
Успех на всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gab4e
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #358 -: Ноември 29, 2010, 00:11:42 » |
Нагоре
|
аз до колкото разбрах може да ползва само форума , а те ЛС не са ли към форума
Да към него са ами щом може да пише на лични на потребители ,значи може и оттам да пише на някои потребител за дадена обява отново и да продължава да лъже и маже още ,не е ли така? Не мисля, че има съфорумка, която да не е разбрала за тази крадла. Все пак може да се помисли за вариант в обявите да излиза надпис "Внимание......." Не че имам нещо общо, но аз си нямах и представа за тая дейна мама и много благодаря за съобщението - предупреждение от модератора! Стискам ви палци на всичките, дано си получите паричките или дрешките!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, бъдете и вие!
|
|
|
giurenceto
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #359 -: Ноември 29, 2010, 00:15:06 » |
Нагоре
|
mersi za saob6tenieto.kogato go polu4ix bqx mn iznenadana 4e sa6testvuvat takiva xora kato tazi izmamnica.vapreki 4e az nqmam nikakvi obqvi i ne sam zastra6ena ot neq sa4uvstvam na vsi4ki vas i iskrenno se nadqvam da uspeete da si varnete vsi4ko.no mislq 4e nqkoi trqbva da otide s policiq do adresa i da izzeme vsi4ko koeto e vzela.uspex.6te sledq temata.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|