|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #91 -: Ноември 27, 2010, 11:58:47 » |
Нагоре
|
мили дами навярно тази жена срама няма мен ме излъга с 108лв и мисля да си понесе наказание .Това че майкай е болна нее така защото на мене ми каза че в сряда е командировка и майкай ще ходи до пощата да вземе пратката.а вчера до 14 ч.ми говори сладко сладко по скайпа .аз утре ще ходя в троян даси потърся парите който иска и е от в.търново може да дойде с мен.
За какви суми говорите вие .....какво юнашко доверие в човека ,а той е толкова .....не намирам дума да се изразя(хем да съм точна,хем да не засегна ) Отиваш,разбира се ...има хора със 108 лв. карат месеца(че и с по малко ) Винаги ми е било интересно,как изглеждат такива хора,какво е лицето на пошлостта и лицемерието...(за съвест не говоря,защото тя явно липсва)............Направо е без коментар,то нямаш думи да изкажеш това ,което чувстваш в такива случаи!!!Гняв,недоумение,ужас,тъга...всичко в тройна доза....
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:39:21 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #92 -: Ноември 27, 2010, 11:59:39 » |
Нагоре
|
мили дами навярно тази жена срама няма мен ме излъга с 108лв и мисля да си понесе наказание .Това че майкай е болна нее така защото на мене ми каза че в сряда е командировка и майкай ще ходи до пощата да вземе пратката.а вчера до 14 ч.ми говори сладко сладко по скайпа .аз утре ще ходя в троян даси потърся парите който иска и е от в.търново може да дойде с мен.
не мога да разбера,как така на доверие пращате неща за толкова много пари/поне за мен са много/ на човек с една оценка.не ви ли мина през ума,че може да ви излъже. това си е изпечена мошенничка.
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:39:32 от daiido »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
vili_zah
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #93 -: Ноември 27, 2010, 12:21:34 » |
Нагоре
|
вчера ми каза,че ми е изпратиал парите(49 лв.),а по=късно вечерта ми каза,че ще ми върне дрехите, и вече съм сигорна ,че и това няма да стане. но няма да и се дадем. ще изчакам до понеделник и пак ще се съберем тук да решим какво да предприемим.
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:39:41 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #94 -: Ноември 27, 2010, 12:38:09 » |
Нагоре
|
Има ли накой близо до троян, да дойде да ме вземе от ловеч, аз съм свободна и ще отидем да я намерим и ще вземе нещата на всички мами. Имам й адреса!!!!!!!!!Бясна съм!
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:40:28 от daiido »
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #95 -: Ноември 27, 2010, 12:39:39 » |
Нагоре
|
Някой има ли нейн телехон или скайп . Ще я търся! но ми мирише че майще ходя до троян! Господ да й е на помощ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:40:41 от daiido »
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #96 -: Ноември 27, 2010, 12:41:36 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:40:52 от daiido »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Ноември 27, 2010, 12:43:44 » |
Нагоре
|
На мене ми е близо, имам роднини от Троян и съм достатъчно луда да направя ккавото е необходимо! И в полицията ще ида ако трябва . И в троянската полоция ще ида ако трябва.
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:41:02 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Ноември 27, 2010, 12:46:46 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:41:12 от daiido »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
chokoni
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #99 -: Ноември 27, 2010, 12:59:49 » |
Нагоре
|
Момичета,звънях и на двата телефона от форума. Все жени ми вдигнаха,но твърдяха ,че не се казват Ивелина.Едната дори ми обясни,че ползва този номер едва от 2 седмици.И предполагала,че Ивелина е ставата ползвателка на номера....незнам колко е вярно.Може и тя да е но да лъже. Бясна съм.ако бях по близо до Троян,щях да отида и да и покажа кого е тръгнала да мами. Без полицията ми се струва,че няма да се разреши случая.Не ми се вярва,че ще върне всичко и то във вид в който сме и го пратили,както и пощенските.
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:41:22 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Ноември 27, 2010, 13:04:01 » |
Нагоре
|
Момичета,звънях и на двата телефона от форума. Все жени ми вдигнаха,но твърдяха ,че не се казват Ивелина.Едната дори ми обясни,че ползва този номер едва от 2 седмици.И предполагала,че Ивелина е ставата ползвателка на номера....незнам колко е вярно.Може и тя да е но да лъже. Бясна съм.ако бях по близо до Троян,щях да отида и да и покажа кого е тръгнала да мами. Без полицията ми се струва,че няма да се разреши случая.Не ми се вярва,че ще върне всичко и то във вид в който сме и го пратили,както и пощенските. Ами така е,тя можи да си ги е ползвала жената,както разбирам някои неща си ги е пробвала,можи и моето яке да си е поносила ИИИИ мисля,че и дори пощенските няма да видим
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:41:36 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #101 -: Ноември 27, 2010, 13:18:42 » |
Нагоре
|
Моето мнение е че при всички случаи трябва да се обадите и в полицията. Оказа се че това не е просто една некоректна потребителка.Като гледам за колко народ и за какви суми става дума ... това си е вече чиста проба кражби и мошенничество. Сега дано успеете да си вземете кой каквото може-пари или вещи, но утре тя отново ще се развихри някъде.Мисля, че полицията трябва да я знаят, а и да се постресне малко. Явно си мисли, че в нета всеки е и може да остане анонимен и че може да си прави каквото иска, но не е познала!
chokoni аз си мисля, че по телефона е била точно тя.
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:41:55 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #102 -: Ноември 27, 2010, 13:22:51 » |
Нагоре
|
Нека децата заспат и ще се позанимая и аз с този случай Моля за адрес на ЛС Имам нещо наум Също искам да ми пишат всички завлечени -стойността Ако моят план проработи,ще ви пиша какво съм намислила
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:42:04 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #103 -: Ноември 27, 2010, 13:40:27 » |
Нагоре
|
Момичета,звънях и на двата телефона от форума. Все жени ми вдигнаха,но твърдяха ,че не се казват Ивелина.Едната дори ми обясни,че ползва този номер едва от 2 седмици.И предполагала,че Ивелина е ставата ползвателка на номера....незнам колко е вярно.Може и тя да е но да лъже. Бясна съм.ако бях по близо до Троян,щях да отида и да и покажа кого е тръгнала да мами. Без полицията ми се струва,че няма да се разреши случая.Не ми се вярва,че ще върне всичко и то във вид в който сме и го пратили,както и пощенските. Момичета, опитайте като и звъните, да се представите за човек, който се интересува от къщата, която продава и за която е пуснала обяви в мноооооооого сайтове. Не започвайте с " Търся Ива" , " Обаждам се по повод обявата за къщата........даден е този тел. за връзка, с Ива ли разговарям?......." Дано проработи Следя темата от самото начало и честно казано съм толкова възмутена, че не намирам думи дори да драсна два реда! Не оставяйте да и се размине!
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:42:19 от daiido »
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #104 -: Ноември 27, 2010, 13:47:02 » |
Нагоре
|
Нали се сещате, че тая чете всичко и дори да и се обадите за къщата или за застраховките, тя ще е подготвена. Колкото и неграмотна да изглежда тази е изпипана крадла и трябва я изненадате.
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 15:42:35 от daiido »
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
|
|