Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 25, 2010, 22:48:59 » |
Нагоре
|
Пускам тая тема,заради един нов потребител да се пазите от нея!!!!!Потребителя е http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?action=profile;u=3908Така ето я и историята. Аз се записвам за размяна за нейна обява за едно детски обеци,тя си хареса и направихме размяна.Всичко беше наред.Докато на следващата вечер получам лс от нея "искам да купя черното палто,но пари предварително не давам" а междодругото тя ми писа на скайп още при първата ни зделака,видях че е тя и и писах веднага,че съм аз.Тя вика"супер значи ще се разберем" пита ме някои неща за него,казах и и вика пускай го.Обаче аз го бях пратила за проба,а жената пък на следващия ден трябваше да ми го върне,защото не и беше станало,казах и че ще го получи от друг адрес,защото не е в мен,веднага писах на жената да го пусне на нея и и казах и пощенските да не слага вътре,тя го прати още на другия ден.До тука добре,на следващата вечер ми пише че се отказва,щяло да и бъде голямо е викам как така,то вече патува към теб.....ааа ама неможело ли да и се обадя по телефона,еее викам откъде да и се обадя.....като и го нямам.Казах и да е чела и мерила,аз какво да направя.Та ми вика добре във петък май беше ми вика ще ти ги пусна,окей няма проблем викам аз.....на другия ден пак си пишем и я питам прати ли ги,тя нееее не съм нямах време,ама в събота можела аз и казах ако иска по Еконт,тя се съгласи дадох и номера ми за да ми цъкне когато ги пусне,поисках и нейния тя ми го даде,(междувременно ми казва че компа и щял да бъде на ремонт) та в събота нито ми цъкна,нито нищо.След обяд влезе в скайп и я питам аз какво става и тя ами неможла през деня,след малко щяла да отиде,след 10 мин мълчание ми пише че звъннала в Еконт и и казали че щяли да дойдат в понеделник,викам как бе те з 10мин са тук,тя нееее така ми казаха.Разбрахме се накрая в понеделник викам окей няма проблем.Пишем си пак в понеделник и тогава не успяла.......викаммм еее добре айде утре и ми казва на другя ден да ида да си ги взема от Еконт към 9.30ч.Отивам аз на другя ден в Еконт(с една чанта колети и записи за пощата) и ми казват нямаш...... прибирам се в нас,да взема от скайп телефона и звъня аз и ми казва телефона несъществува или е грешен побеснях още тогава.........Влиза тя пак и я питам какво става и тя ми пише mila po-spokoino po po6tata sa pusnati еее как нали бяха по еконт.......добре ще ги чакам и днес го няма и пиша какво става тя ми пише mila zapisa trq da e da6al i qketo doide trq da e do6al sigyrna li si 4e go nqmaaaa казвам и че го няма и тя 6te otida ytre sytrinta da vidq kade se namira zapisa ti i 6te ti pi6a Казах и да ми снима бележка за да видя и тя nqma s kakvo da q snimam be mila i sam v ofisa 6te izlizam sledmalko da vidq kade e zapisa ti ytre 6te ti pi6a da otide6 da si go vzeme6 Викам добре,след което по късно я видам на линия и я питам какво стана и тя vi6 kakvo mila nesam hodila kazah ti 4e ytre sytrinat 6te otidaaaaaaaaa nesam dlajna da ti pi6a vseki pat kato sam tyka pak i kompa me e na remont еее нали щяла да ходи след работа иии вече не издържах и и писах че почна много да ме нерви и незнам какво щя направя вече и получавам nesam te izlagala ti me izlaga za6to ne mi kaza 4e qketo e xl a stavalo bilo na tebe az kazah li ti da ne go puska6 ti kvo ,pusnato bilo ti me iznydi da go vzema zna4i parite sam gi pratila i ne me obijdaai 4e laja a dokolkoto zaplahite namali malko da ne vidi6 ti s kogo si ima6 rabota HODIH DO PO6TATA ne sa go bili pusnali za6toto nesam bila napisala pk ytre ili v ponedelnik sa pri tebe i ne me obijdai qsno li ti e ето го и палтото с точни размери и точна категория http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=79102&cat=99Накрая съм я била изнудила..........как се изнудва ако не е тайна........... Та така сег ами пише,че щяла да ми го върне.......незнам нали уж пратила парите Сама се оплита в лъжте си. Извинете че писах толкова много,но стана седмица и аз дължа пари на две майчета и сега какво
|
|
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 09:45:58 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
coro
Некоректен потребител
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 501
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2010, 23:09:26 » |
Нагоре
|
Пускам тая тема,заради един нов потребител да се пазите от нея!!!!!Потребителя е http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?action=profile;u=3908Така ето я и историята. Аз се записвам за размяна за нейна обява за едно детски обеци,тя си хареса и направихме размяна.Всичко беше наред.Докато на следващата вечер получам лс от нея "искам да купя черното палто,но пари предварително не давам" а междодругото тя ми писа на скайп още при първата ни зделака,видях че е тя и и писах веднага,че съм аз.Тя вика"супер значи ще се разберем" пита ме някои неща за него,казах и и вика пускай го.Обаче аз го бях пратила за проба,а жената пък на следващия ден трябваше да ми го върне,защото не и беше станало,казах и че ще го получи от друг адрес,защото не е в мен,веднага писах на жената да го пусне на нея и и казах и пощенските да не слага вътре,тя го прати още на другия ден.До тука добре,на следващата вечер ми пише че се отказва,щяло да и бъде голямо е викам как така,то вече патува към теб.....ааа ама неможело ли да и се обадя по телефона,еее викам откъде да и се обадя.....като и го нямам.Казах и да е чела и мерила,аз какво да направя.Та ми вика добре във петък май беше ми вика ще ти ги пусна,окей няма проблем викам аз.....на другия ден пак си пишем и я питам прати ли ги,тя нееее не съм нямах време,ама в събота можела аз и казах ако иска по Еконт,тя се съгласи дадох и номера ми за да ми цъкне когато ги пусне,поисках и нейния тя ми го даде,(междувременно ми казва че компа и щял да бъде на ремонт) та в събота нито ми цъкна,нито нищо.След обяд влезе в скайп и я питам аз какво става и тя ами неможла през деня,след малко щяла да отиде,след 10 мин мълчание ми пише че звъннала в Еконт и и казали че щяли да дойдат в понеделник,викам как бе те з 10мин са тук,тя нееее така ми казаха.Разбрахме се накрая в понеделник викам окей няма проблем.Пишем си пак в понеделник и тогава не успяла.......викаммм еее добре айде утре и ми казва на другя ден да ида да си ги взема от Еконт към 9.30ч.Отивам аз на другя ден в Еконт(с една чанта колети и записи за пощата) и ми казват нямаш...... прибирам се в нас,да взема от скайп телефона и звъня аз и ми казва телефона несъществува или е грешен побеснях още тогава.........Влиза тя пак и я питам какво става и тя ми пише mila po-spokoino po po6tata sa pusnati еее как нали бяха по еконт.......добре ще ги чакам и днес го няма и пиша какво става тя ми пише mila zapisa trq da e da6al i qketo doide trq da e do6al sigyrna li si 4e go nqmaaaa казвам и че го няма и тя 6te otida ytre sytrinta da vidq kade se namira zapisa ti i 6te ti pi6a Казах и да ми снима бележка за да видя и тя nqma s kakvo da q snimam be mila i sam v ofisa 6te izlizam sledmalko da vidq kade e zapisa ti ytre 6te ti pi6a da otide6 da si go vzeme6 Викам добре,след което по късно я видам на линия и я питам какво стана и тя vi6 kakvo mila nesam hodila kazah ti 4e ytre sytrinat 6te otidaaaaaaaaa nesam dlajna da ti pi6a vseki pat kato sam tyka pak i kompa me e na remont еее нали щяла да ходи след работа иии вече не издържах и и писах че почна много да ме нерви и незнам какво щя направя вече и получавам nesam te izlagala ti me izlaga za6to ne mi kaza 4e qketo e xl a stavalo bilo na tebe az kazah li ti da ne go puska6 ti kvo ,pusnato bilo ti me iznydi da go vzema zna4i parite sam gi pratila i ne me obijdaai 4e laja a dokolkoto zaplahite namali malko da ne vidi6 ti s kogo si ima6 rabota HODIH DO PO6TATA ne sa go bili pusnali za6toto nesam bila napisala pk ytre ili v ponedelnik sa pri tebe i ne me obijdai qsno li ti e ето го и палтото с точни размери и точна категория http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=79102&cat=99Накрая съм я била изнудила..........как се изнудва ако не е тайна........... Та така сег ами пише,че щяла да ми го върне.......незнам нали уж пратила парите Сама се оплита в лъжте си. Извинете че писах толкова много,но стана седмица и аз дължа пари на две майчета и сега какво coro защо лъжеш бе мила казах ти ве4ерта 4е искам якето а сутринта ти кадах в 9.30 да звъннеш на жената да и кажеш да не го пуска ,а ти ме излага 4е им нямаш номера защо лажеш така за размера те питах ти ми каза с цифри а не 4е пи6е на него хл за това 4е не ми каза аз ще ти го върна и недеи обижда парво виш себе си .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2010, 23:13:43 » |
Нагоре
|
Пускам тая тема,заради един нов потребител да се пазите от нея!!!!!Потребителя е http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?action=profile;u=3908Така ето я и историята. Аз се записвам за размяна за нейна обява за едно детски обеци,тя си хареса и направихме размяна.Всичко беше наред.Докато на следващата вечер получам лс от нея "искам да купя черното палто,но пари предварително не давам" а междодругото тя ми писа на скайп още при първата ни зделака,видях че е тя и и писах веднага,че съм аз.Тя вика"супер значи ще се разберем" пита ме някои неща за него,казах и и вика пускай го.Обаче аз го бях пратила за проба,а жената пък на следващия ден трябваше да ми го върне,защото не и беше станало,казах и че ще го получи от друг адрес,защото не е в мен,веднага писах на жената да го пусне на нея и и казах и пощенските да не слага вътре,тя го прати още на другия ден.До тука добре,на следващата вечер ми пише че се отказва,щяло да и бъде голямо е викам как така,то вече патува към теб.....ааа ама неможело ли да и се обадя по телефона,еее викам откъде да и се обадя.....като и го нямам.Казах и да е чела и мерила,аз какво да направя.Та ми вика добре във петък май беше ми вика ще ти ги пусна,окей няма проблем викам аз.....на другия ден пак си пишем и я питам прати ли ги,тя нееее не съм нямах време,ама в събота можела аз и казах ако иска по Еконт,тя се съгласи дадох и номера ми за да ми цъкне когато ги пусне,поисках и нейния тя ми го даде,(междувременно ми казва че компа и щял да бъде на ремонт) та в събота нито ми цъкна,нито нищо.След обяд влезе в скайп и я питам аз какво става и тя ами неможла през деня,след малко щяла да отиде,след 10 мин мълчание ми пише че звъннала в Еконт и и казали че щяли да дойдат в понеделник,викам как бе те з 10мин са тук,тя нееее така ми казаха.Разбрахме се накрая в понеделник викам окей няма проблем.Пишем си пак в понеделник и тогава не успяла.......викаммм еее добре айде утре и ми казва на другя ден да ида да си ги взема от Еконт към 9.30ч.Отивам аз на другя ден в Еконт(с една чанта колети и записи за пощата) и ми казват нямаш...... прибирам се в нас,да взема от скайп телефона и звъня аз и ми казва телефона несъществува или е грешен побеснях още тогава.........Влиза тя пак и я питам какво става и тя ми пише mila po-spokoino po po6tata sa pusnati еее как нали бяха по еконт.......добре ще ги чакам и днес го няма и пиша какво става тя ми пише mila zapisa trq da e da6al i qketo doide trq da e do6al sigyrna li si 4e go nqmaaaa казвам и че го няма и тя 6te otida ytre sytrinta da vidq kade se namira zapisa ti i 6te ti pi6a Казах и да ми снима бележка за да видя и тя nqma s kakvo da q snimam be mila i sam v ofisa 6te izlizam sledmalko da vidq kade e zapisa ti ytre 6te ti pi6a da otide6 da si go vzeme6 Викам добре,след което по късно я видам на линия и я питам какво стана и тя vi6 kakvo mila nesam hodila kazah ti 4e ytre sytrinat 6te otidaaaaaaaaa nesam dlajna da ti pi6a vseki pat kato sam tyka pak i kompa me e na remont еее нали щяла да ходи след работа иии вече не издържах и и писах че почна много да ме нерви и незнам какво щя направя вече и получавам nesam te izlagala ti me izlaga za6to ne mi kaza 4e qketo e xl a stavalo bilo na tebe az kazah li ti da ne go puska6 ti kvo ,pusnato bilo ti me iznydi da go vzema zna4i parite sam gi pratila i ne me obijdaai 4e laja a dokolkoto zaplahite namali malko da ne vidi6 ti s kogo si ima6 rabota HODIH DO PO6TATA ne sa go bili pusnali za6toto nesam bila napisala pk ytre ili v ponedelnik sa pri tebe i ne me obijdai qsno li ti e ето го и палтото с точни размери и точна категория http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=79102&cat=99Накрая съм я била изнудила..........как се изнудва ако не е тайна........... Та така сег ами пише,че щяла да ми го върне.......незнам нали уж пратила парите Сама се оплита в лъжте си. Извинете че писах толкова много,но стана седмица и аз дължа пари на две майчета и сега какво coro защо лъжеш бе мила казах ти ве4ерта 4е искам якето а сутринта ти кадах в 9.30 да звъннеш на жената да и кажеш да не го пуска ,а ти ме излага 4е им нямаш номера защо лажеш така за размера те питах ти ми каза с цифри а не 4е пи6е на него хл за това 4е не ми каза аз ще ти го върна и недеи обижда парво виш себе си . Казах ти че и няма номера,отйъде да и го взема ми кажи.Никога не съм ти давала размер с,то си пише в обявата,да си гледала СЛУШАЙ КАКВО ЦЯЛА СЕДМИЦА МЕ МОТАЕШ И МИ ПИСНА ВЕЧЕ,СПАЗИХ ДОБРИЯ ТОН,НО МИ ПИСНА ВЕЧЕ
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2010, 23:16:11 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 23:20:04 от Криси09 »
|
Активен
|
|
|
|
Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2010, 23:28:02 » |
Нагоре
|
Този потребител ми писа преди 2 дни и на мен. Искаше да му пратя камерата, която продавам (за 150лв.). coro: zdr iskam da kupq kamerata 150lw ne pla6tam predvaritelno Аз: Здравейте! А как желаете да я закупите - с Наложен платеж? От къде сте? Smiley Лека вечер! coro: ne parvo probvam i togava platam 6te pratq parite sa6tiq den Аз: Мислите ли, че ще пратя нещо толкова скъпо, така на доверие? В ЕКОНТ има опция ВИЖ и ТЕСТВАЙ преди да платиш. Ако сте съгласни така, няма проблем, но доставката, ако решите да не приемете пратката, е за ваша сметка! Камерата си е нова, ползвали сме я веднъж-два пъти и то за много кратко време. Предпочитаме фотоапарат и камерата така си стои. coro: az sa6to nqma da si dam parite taka i da ne ba4ka otkazvam se 6te si vzema druga Аз: Ами вземете си друга, няма проблем! Никой няма да ви изпрати нещо такова на доверие! Има си опции в куриерските фирми, които са точно за такива случаи! Успех в търсенето! Cheesy Добре, че не съм се доверила, вероятно щях да изгоря! По начина на писане се познава какъв е човека от другата страна! А coro освен, че е скаран с Българския правопис, е и много нагъл! Криси09, дано си вземеш паричките!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2010, 23:28:21 » |
Нагоре
|
Думите на coro са пълни лъжи ,опитах се на лични да се разбера с нея и да ми обясни ,но смислен отговор не получих .Надявам се поне якето да се пусне утре както казва а не след седмица
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2010, 23:39:18 » |
Нагоре
|
Пускам тая тема,заради един нов потребител да се пазите от нея!!!!!Потребителя е http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?action=profile;u=3908Така ето я и историята. Аз се записвам за размяна за нейна обява за едно детски обеци,тя си хареса и направихме размяна.Всичко беше наред.Докато на следващата вечер получам лс от нея "искам да купя черното палто,но пари предварително не давам" а междодругото тя ми писа на скайп още при първата ни зделака,видях че е тя и и писах веднага,че съм аз.Тя вика"супер значи ще се разберем" пита ме някои неща за него,казах и и вика пускай го.Обаче аз го бях пратила за проба,а жената пък на следващия ден трябваше да ми го върне,защото не и беше станало,казах и че ще го получи от друг адрес,защото не е в мен,веднага писах на жената да го пусне на нея и и казах и пощенските да не слага вътре,тя го прати още на другия ден.До тука добре,на следващата вечер ми пише че се отказва,щяло да и бъде голямо е викам как така,то вече патува към теб.....ааа ама неможело ли да и се обадя по телефона,еее викам откъде да и се обадя.....като и го нямам.Казах и да е чела и мерила,аз какво да направя.Та ми вика добре във петък май беше ми вика ще ти ги пусна,окей няма проблем викам аз.....на другия ден пак си пишем и я питам прати ли ги,тя нееее не съм нямах време,ама в събота можела аз и казах ако иска по Еконт,тя се съгласи дадох и номера ми за да ми цъкне когато ги пусне,поисках и нейния тя ми го даде,(междувременно ми казва че компа и щял да бъде на ремонт) та в събота нито ми цъкна,нито нищо.След обяд влезе в скайп и я питам аз какво става и тя ами неможла през деня,след малко щяла да отиде,след 10 мин мълчание ми пише че звъннала в Еконт и и казали че щяли да дойдат в понеделник,викам как бе те з 10мин са тук,тя нееее така ми казаха.Разбрахме се накрая в понеделник викам окей няма проблем.Пишем си пак в понеделник и тогава не успяла.......викаммм еее добре айде утре и ми казва на другя ден да ида да си ги взема от Еконт към 9.30ч.Отивам аз на другя ден в Еконт(с една чанта колети и записи за пощата) и ми казват нямаш...... прибирам се в нас,да взема от скайп телефона и звъня аз и ми казва телефона несъществува или е грешен побеснях още тогава.........Влиза тя пак и я питам какво става и тя ми пише mila po-spokoino po po6tata sa pusnati еее как нали бяха по еконт.......добре ще ги чакам и днес го няма и пиша какво става тя ми пише mila zapisa trq da e da6al i qketo doide trq da e do6al sigyrna li si 4e go nqmaaaa казвам и че го няма и тя 6te otida ytre sytrinta da vidq kade se namira zapisa ti i 6te ti pi6a Казах и да ми снима бележка за да видя и тя nqma s kakvo da q snimam be mila i sam v ofisa 6te izlizam sledmalko da vidq kade e zapisa ti ytre 6te ti pi6a da otide6 da si go vzeme6 Викам добре,след което по късно я видам на линия и я питам какво стана и тя vi6 kakvo mila nesam hodila kazah ti 4e ytre sytrinat 6te otidaaaaaaaaa nesam dlajna da ti pi6a vseki pat kato sam tyka pak i kompa me e na remont еее нали щяла да ходи след работа иии вече не издържах и и писах че почна много да ме нерви и незнам какво щя направя вече и получавам nesam te izlagala ti me izlaga za6to ne mi kaza 4e qketo e xl a stavalo bilo na tebe az kazah li ti da ne go puska6 ti kvo ,pusnato bilo ti me iznydi da go vzema zna4i parite sam gi pratila i ne me obijdaai 4e laja a dokolkoto zaplahite namali malko da ne vidi6 ti s kogo si ima6 rabota HODIH DO PO6TATA ne sa go bili pusnali za6toto nesam bila napisala pk ytre ili v ponedelnik sa pri tebe i ne me obijdai qsno li ti e ето го и палтото с точни размери и точна категория http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=79102&cat=99Накрая съм я била изнудила..........как се изнудва ако не е тайна........... Та така сег ами пише,че щяла да ми го върне.......незнам нали уж пратила парите Сама се оплита в лъжте си. Извинете че писах толкова много,но стана седмица и аз дължа пари на две майчета и сега какво Ох мила,пак ли на теб?Това е защото се доверяваш на всеки!Дано ти върне поне якето,а че не е пуснала парите то е ясно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2010, 23:39:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2010, 23:43:28 » |
Нагоре
|
Този потребител ми писа преди 2 дни и на мен. Искаше да му пратя камерата, която продавам (за 150лв.). coro: zdr iskam da kupq kamerata 150lw ne pla6tam predvaritelno Аз: Здравейте! А как желаете да я закупите - с Наложен платеж? От къде сте? Smiley Лека вечер! coro: ne parvo probvam i togava platam 6te pratq parite sa6tiq den Аз: Мислите ли, че ще пратя нещо толкова скъпо, така на доверие? В ЕКОНТ има опция ВИЖ и ТЕСТВАЙ преди да платиш. Ако сте съгласни така, няма проблем, но доставката, ако решите да не приемете пратката, е за ваша сметка! Камерата си е нова, ползвали сме я веднъж-два пъти и то за много кратко време. Предпочитаме фотоапарат и камерата така си стои. coro: az sa6to nqma da si dam parite taka i da ne ba4ka otkazvam se 6te si vzema druga Аз: Ами вземете си друга, няма проблем! Никой няма да ви изпрати нещо такова на доверие! Има си опции в куриерските фирми, които са точно за такива случаи! Успех в търсенето! Cheesy Добре, че не съм се доверила, вероятно щях да изгоря! По начина на писане се познава какъв е човека от другата страна! А coro освен, че е скаран с Българския правопис, е и много нагъл! Криси09, дано си вземеш паричките! Даааамм...., аз като писах преди, че по правописа си личи що за човек/чудовище стои отсреща, не всички бяха на моето мнение. Не, че и той(правописа) е гаранция за коректността, но пък от прост човек какво може да се очаква, освен ПРОСТОТИЯ!
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 25, 2010, 23:49:05 » |
Нагоре
|
coro писа и на мен ясно и точно zdr iskam da kupq dvata klina ne pla6tam predv/no разгледах и профила и и писах,че ако е съгласна да ми изпрати първо записа ОК,ако не е пак ОК.а тя ми отговори ,че няма да ми прати парите предварително,защото не била сигурна,че аз ще и пратя нещата.и с това нещата приключиха. е това ми е много странно.при положение,че имам към 100 оценки от двата сайта,тя не може да ми има доверие-хубаво.а аз на нея на базата на какво да и се доверя. Криси09,дано скоро се изясните
|
|
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 00:07:24 от mi_ma »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2010, 23:50:18 » |
Нагоре
|
Аз също като вас си имах работа с тази coro,но за щастие не стигнахме до сделка и то само благодарение на теб мила Криси09,ако не бях влезнала в форума и да прочета отзивите за новите потребители нямаше да се замисля и щях да пратя неща за 20лв на същата coro.При мен също започна с това искам да купя,не плащам предварително което много ме изненада при положение че не бях писала никъде че искам предварително паричките.След като разбрах че не е платила на крис09,писах че искам да ми плати преди да получи все пак е само с една оценка и не мога да й се доверя,но ми отговори че едва ли не тука сме само на доверие....Ок съгласна съм че сме на доверие,ама поне да се е доказала с малко повече оценки че да й имам такова.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
geri_koleva
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2010, 23:56:53 » |
Нагоре
|
Този потребител ми писа преди 2 дни и на мен. Искаше да му пратя камерата, която продавам (за 150лв.). coro: zdr iskam da kupq kamerata 150lw ne pla6tam predvaritelno Аз: Здравейте! А как желаете да я закупите - с Наложен платеж? От къде сте? Smiley Лека вечер! coro: ne parvo probvam i togava platam 6te pratq parite sa6tiq den Аз: Мислите ли, че ще пратя нещо толкова скъпо, така на доверие? В ЕКОНТ има опция ВИЖ и ТЕСТВАЙ преди да платиш. Ако сте съгласни така, няма проблем, но доставката, ако решите да не приемете пратката, е за ваша сметка! Камерата си е нова, ползвали сме я веднъж-два пъти и то за много кратко време. Предпочитаме фотоапарат и камерата така си стои. coro: az sa6to nqma da si dam parite taka i da ne ba4ka otkazvam se 6te si vzema druga Аз: Ами вземете си друга, няма проблем! Никой няма да ви изпрати нещо такова на доверие! Има си опции в куриерските фирми, които са точно за такива случаи! Успех в търсенето! Cheesy Добре, че не съм се доверила, вероятно щях да изгоря! По начина на писане се познава какъв е човека от другата страна! А coro освен, че е скаран с Българския правопис, е и много нагъл! Криси09, дано си вземеш паричките! Добре че не си я пратила.Много мразя купувачите като започнат с нагли условия
|
|
|
Активен
|
Скайп gery.koleva
С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба Не приемам връщане защото не сте измерили правилно
Имам над 200 полож.Оценки в съседния сайт
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 26, 2010, 00:06:07 » |
Нагоре
|
от къде е тази coro? дайте имената и града поне, че като смени ник-а да я знаем
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 26, 2010, 00:07:50 » |
Нагоре
|
Ужас на мен ми беше дала адрес в Троян,а между другото в обявите си които сега гледам че ги няма се беше писала че е от Сандански.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 26, 2010, 00:08:31 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 00:22:05 от Криси09 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|