chokoni
new user
Неактивен
Публикации: 198
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 26, 2010, 00:55:10 » |
Нагоре
|
Аз съм тази със сокоизтисквачката. Пратих я вчера на Ивелина в гр.Троян.(не Ловеч)Рано е да се правят каквито и да е изводи.Жената ми писа,че ми е пратила запис със сумата от 25лв.Утре трябва вече да е при мен.Коректна съм.Очаквам и тя да е коректна с мен и да ми се издължи....
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 10:52:10 от chokoni »
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 26, 2010, 01:04:46 » |
Нагоре
|
На мен ми даде троян пк 5600 ивелина М.М.
малеее,малеее на мен пк не ми е дала,само улица . 24 ет.1 на друго майче пак е дала този ......добре че не си пратила ,тя е Ивалина,ама даже и ме блокира в скайп Адресът е малко над центъра в Троян, там са къщи най-вече.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 26, 2010, 07:19:56 » |
Нагоре
|
От мен искаше да купи халатче.Обаче,"Изпрати го днес".Аз и отказах.Предложих и да пусне запис,да снима бележката и пращам халатчето веднага.И оттогава ни вопъл,ни стон. Същото се получи и с NARNIA.Искаше да купи книги.И ми пише-не знам как става плащането,пиши. Аз опаковах книгите,но не ги изпратих.Не си беше писала 3-те имена,а само адрес за пратката.И оттогава не е влизала в сайта!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 26, 2010, 10:08:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2010, 10:30:11 » |
Нагоре
|
сега чета и не проумявам как има такива хора,не я познавам и немога да кажа нищо,онази вечер се записа за няколко мои обяви,искаше да и ги пратя и тогава да плати,аз отказах разбира се вече ми пискна да ме правят на шматка някакви тарикати дето вземат и не плащат,аз и казах не първо записа и тогава,тя пак не в един денще ги пуснем,аз пак отказвам и накрая ми каза че ще прати записа ,съгласисе сега чакам незанм дали ще иома запис или не,ама маи като гледам няма да има
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 26, 2010, 10:32:58 » |
Нагоре
|
Ама тя яко е вършала в сайта Остана ли някой при който да не се е пробвала?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 26, 2010, 10:43:49 » |
Нагоре
|
при мен още не е ,да заповяда
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
princess.Ana
new user
Неактивен
Публикации: 39
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 26, 2010, 13:34:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Ако стока не отговаря на описанието, връщам!!! Над 10лв. възможно да поискам предварително плащане Изпращам и получавам само като МПП, ако нямаме друга уговорка Изчаквам след "запис" 12 часа
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 26, 2010, 14:05:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 26, 2010, 14:17:27 » |
Нагоре
|
При мен онзи ден също се пробва да купи 2 мои обяви,но след като и казах да ми изпрати парите предварително -каза че не плащала предварително,защото не била сигурна че ще и изпратя дрешките Отоворих и да ми погледне профила и да види що за човек съм и до там приключиха нещата Добре,че се усетих навреме /видях че има една положителна оценка/,но нещо вътрешно ми подсказваше да не и изпращам дрешките
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 26, 2010, 14:34:17 » |
Нагоре
|
При мен онзи ден също се пробва да купи 2 мои обяви,но след като и казах да ми изпрати парите предварително -каза че не плащала предварително,защото не била сигурна че ще и изпратя дрешките А ти си много сигурна,че ще ти прати парите,нали?Особено след като има цяла тема,посветена на нея Ама че хора..тая мадама ми се вижда меко казано странна Нова,ама не праща първо записи.. тя все едно си казва "ще видиш пари от мене,ама друг път".Нямам ясни спомени,но мисля,че отдавна имаше в съседство някакъв случай за една,която пак беше направила голям шопинг на аванта..и я търсиха с полиция,после започна да се изплаща малко по малко.Ако има някой по-старши от съседите и си спомня,може да разкаже,имаше си процедури,всичко бяха направили да я намерят и да се издължи.Беше завлякла сума народ.Пък и то остави друго,ама нагло и неграмотно бе "la6kinke" Да се чудиш да се смееш ли,да ревеш ли..то се е видяло май,че с добро няма да се получи,но стават и чудеса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vili_zah
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 26, 2010, 14:40:23 » |
Нагоре
|
АМИ КАЗА МИ ,ЧЕ СЕ Е НАБУТАЛА С 250 ЛВ. И ЗАТОВА НЕ ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО. АМА КОЙ НИ Е ВИНОВЕН,ЧЕ СЕ ДОВЕРЯВАМЕ? ТО ЧОВЕК СЕ УЧИ,АМА КАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАБУТКАТА МИ Е ДОСТА ГОЛЯМА.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 26, 2010, 15:00:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 26, 2010, 15:00:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|