Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Ноември 27, 2010, 17:36:08 » |
Нагоре
|
То не е тайна- Аукро! но там са продава и праща единствено и само с Еконт и дават възможност зца 30% отстъпка при доставката - явно има договор между сайта и Еконт. Но хората като им предложа по пощата , просто не обръщат внимание и искат само по Еконт, нали ви казвам има опция да се приеме и плати стоката само при оглед от получателия, иначе има право да я откаже. Всичко е супер бързо, интелигентно и всички са доволни! Много по-систематизирано е, даже при грешна покупка, връщане на стока или наддване без закупуване/някой просто се е учил и е пробвал, както имах случай/, и понеже Аукро си удържат за всяка покупка комисионна/мисля че 3% от сумата/, има опция да ти връщат комисионтта . Просто всичко е имислено страхотно. Хората са свикнали с Еконт и е традиция.
Аз бях там и още имам профил де.......ама съм пращала доста неща по пощата,никой не е имал претенции
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
tsytsi
new user
Неактивен
Публикации: 383
|
|
« Отговор #151 -: Ноември 27, 2010, 17:37:00 » |
Нагоре
|
И мен ме познават,но винаги ми искат картата.така ,че нищо чудно и пощата да е в кюпа.Или определена жена.При мен е Ивелина. Да вземем да напишем писмо до господарите и да се заемат те,май само те вършат работа.всички си загубихме ценни часове.
|
|
|
Активен
|
Пращам след предварително плащане. Не приемам вече изпратен пакет
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #152 -: Ноември 27, 2010, 17:37:35 » |
Нагоре
|
Е тази Иванина ли, Ивалина ли ... някой по-напред писа, че е вършала и в Аукро и е изгонена от там.Или греша?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #153 -: Ноември 27, 2010, 17:37:51 » |
Нагоре
|
И мен ме познават,но винаги ми искат картата.така ,че нищо чудно и пощата да е в кюпа.Или определена жена.При мен е Ивелина. Да вземем да напишем писмо до господарите и да се заемат те,май само те вършат работа.всички си загубихме ценни часове.
ПОДРЕПЯМ ТЕ...........
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #154 -: Ноември 27, 2010, 17:38:37 » |
Нагоре
|
Е тази Иванина ли, Ивалина ли ... някой по-напред писа, че е вършала и в Аукро и е изгонена от там.Или греша?
Да да http://aukro.bg/show_user.php?search=coro
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #155 -: Ноември 27, 2010, 17:40:03 » |
Нагоре
|
Рокита, Силвена като толкова ви харесва Аукрото защо висите тук? Каква е причината? Нали има измами?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #156 -: Ноември 27, 2010, 17:41:25 » |
Нагоре
|
Еми ето че и там всичко не е розово и безпроблемно.Погледнах им и форума и е пълен с теми от измамени. Няма как да съществува място където да няма такива хора.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
marieta78
точна и коректна
new user
Неактивен
Публикации: 269
|
|
« Отговор #157 -: Ноември 27, 2010, 17:41:58 » |
Нагоре
|
ТЕ ГОСПОДАРИТЕ НЯМА ДА НИ ОТКАЖАТ,даже ще я намерят по бързо от полицията.Сериозно помислете АЗ СЪМ ЗА ХАЙДЕ ДА СЕ СВЪРЖЕМ С ТЯХ АЗ ЩЕ ОПИТАМ ОЩЕ СЕЦГА ДАИМ ЗВЪННА. ПОСЛЕДВАЙТЕМЕ И ВИЕ МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2..За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 3.Винаги поставям оценки! Очаквам и от вас такава!
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #158 -: Ноември 27, 2010, 17:43:07 » |
Нагоре
|
Явно не сте ме разбрали, не вярвах че така ще се засегнете, споко бе хора, всички сме на еадин хал и гледаме да съществуваме някакси, стига сме се уядали, просто съветът ми е хората много да внимават, а не да са лекаверни като мене напримерно!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #159 -: Ноември 27, 2010, 17:43:25 » |
Нагоре
|
Еми ето че и там всичко не е розово и безпроблемно.Погледнах им и форума и е пълен с теми от измамени. Няма как да съществува място където да няма такива хора.
Ами тогава какво ми го прехвалят! На мен ми е много лесно. Ей сега дигам кепенците на сайта и готово. Но това няма да ни реши проблемите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #160 -: Ноември 27, 2010, 17:43:28 » |
Нагоре
|
Рокита, Силвена като толкова ви харесва Аукрото защо висите тук? Каква е причината? Нали има измами?
Ама какво съм казала(Аз бях там и още имам профил де...)казвам че БЯХ там Не съм казала че ми харесва,точно поради тази причина вече не съм там,там няма комуникация между потрибителите......... Ако не ми харесваше и тук няма да съм..........Ама съм тук значи ми харесва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #161 -: Ноември 27, 2010, 17:44:16 » |
Нагоре
|
http://www.bestjobs.bg/ive4aМалиииииииии, малиииииииииии Жената и работа си търси Няма ли наоколо хакери, да и видят данните!
|
|
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 17:47:19 от mimoza7710 »
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #162 -: Ноември 27, 2010, 17:44:55 » |
Нагоре
|
Ами тогава какво ми го прехвалят! На мен ми е много лесно. Ей сега дигам кепенците на сайта и готово. Но това няма да ни реши проблемите. Защо се ядосвате толкова много.Хората които са тук и пишат и четът и т.н значи им харесва.Аз лично можеш да се махна отдавна,но НЕИСКАМ тук ми харесва и ми е приятно.А те проблемите и измамите вечно ще ги има,така че не се сърдете
|
|
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 17:46:45 от Криси09 »
|
Активен
|
|
|
|
tsytsi
new user
Неактивен
Публикации: 383
|
|
« Отговор #163 -: Ноември 27, 2010, 17:47:01 » |
Нагоре
|
Хей хора не се карайте,нека всеки е там където му харесва.Никой никого не е заставил да е тук. мариетка,пиши после какво е станало.Да вземем да им пишем писмо ако трябва.Аз не съм за самите дрехи,ама съм протиш кражбите и измамите.
|
|
|
Активен
|
Пращам след предварително плащане. Не приемам вече изпратен пакет
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #164 -: Ноември 27, 2010, 17:47:31 » |
Нагоре
|
Ама тя нали каза,че работела в офис
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|