{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Re:Измами и опити за измами в особено големи размери от CORO  (Прочетена 144611 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #180 -: Ноември 27, 2010, 19:23:58 »
Раздели ТемаНагоре

http://troyan-police.com/
и по-специално тук http://www.troyan-police.com/zhalbi-i-saobshteniya.html

Има си мостри, всичко е обяснено.
Направете списък на всички измамени /имена, тел. за контакт/с точната сума /колкото е по-голяма, толкова работата е по-сериозна/.
Добавете инфото, което имате за дамата, която не си плаща.
Оформете всичко като жалба от името на един човек и изпратете копие тук - http://biznes.n-bg.com/detail.php?d=14229 - по пощата с обратна разписка. Ще получите отговор със сигурност с рег.номер.
После търсете медиите.
Желая Ви успех.
Забравих - всички ожилени да си пазят бележките от пощата и кореспонденциите си с нея.
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 19:29:27 от delia » Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
tsytsi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 383

Профил
« Отговор #181 -: Ноември 27, 2010, 19:36:09 »
Раздели ТемаНагоре

Delia,благодарим за инфото.
Мамчета,има ли някой близо доТроян ,който да се заеме с това за жалбите,че ако се наложи да се ходи,да е по-близо.
Ако никой не се навия,аз ще пусна жалба сама.
Активен

Пращам след предварително плащане.
Не приемам вече изпратен пакет
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #182 -: Ноември 27, 2010, 19:44:44 »
Раздели ТемаНагоре

Ето още малко инфо:
Троян, Шипково  Марин Найденов Цералски обект № 56630029
Това са данни от регистъра на фермерите за п-во на краве мляко , актуален към 1,11,2010г.
Това може да е баща и, а инфото да се използва за установяване самоличността и и евентуално за откриването и от оторизираните органи.
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Профил
« Отговор #183 -: Ноември 27, 2010, 19:46:01 »
Раздели ТемаНагоре

Delia,благодарим за инфото.
Мамчета,има ли някой близо доТроян ,който да се заеме с това за жалбите,че ако се наложи да се ходи,да е по-близо.
Ако никой не се навия,аз ще пусна жалба сама.
Не е необходимо жалбоподателя да е най-близкият по място. Всички потърпевши ще бъдат разпитани "по делегация" в най-близкото до тях РПУ.
Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
Kateto_pateto
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #184 -: Ноември 27, 2010, 19:55:44 »
Раздели ТемаНагоре

И мен ме излъга тази жена пратих и във вторник детски дрешки каза ми че ще ми прати парите веднага щом ги получи ,но така и не ми ги прати дори не ми и пише. Нямам думи просто как може да има такива хора да не си мисли че ще и се размине ще отида до Троян да си ги взема парите лично щом е стигнало до там въпреки че разходите ще са ми повече, но държа на справедливост.
Активен

Коректна съм-моля бъдете и вие!!!
Връщам-ако не отговаря на описанието!!!
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #185 -: Ноември 27, 2010, 20:09:37 »
Раздели ТемаНагоре

Мале,мале тази НАХАЛНАТА колко човека е излъгала  Shocked Shocked ShockedУЖАС,НЯМАМ ДУМИ.За първи път чета такава тема,толковаааа мнооогооо измамени.Аз даже бройката не мога да хвана.
Момичета пожелавам на всички ви да си получите нещата и парите /Ще стискам палци.Жалко че не съм близо до Троян,чак от Шумен съм,ако е от в моя град се отзовавам веднага,ама....УСПЕХ НА ВСИЧКИ.ЩЕ СЛЕДЯ ТЕМАТА
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
rosidt
rosidt
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 373

rosidt

Профил
« Отговор #186 -: Ноември 27, 2010, 20:34:36 »
Раздели ТемаНагоре

Днес видях темата и буквално ми се изправиха косите. А колко ли от измамените не знаят, че са измамени от нея? Струва ми се , че броят им е много по-голям от момичетата писали досега тук
Активен

Връщам, ако не отговаря на описанието.Не плащам опаковки. Нека преди всичко бъдем коректни един към друг
Малко повече инфо за мен
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=46663&ppaction=readfeed
tsytsi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 383

Профил
« Отговор #187 -: Ноември 27, 2010, 20:35:30 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета аз започвам да оформям някаква жалба на чернова.Няма да я оставя така работата.
Има и кой д звънне в понеделник до господарите.Само кажете как ще действаме.
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 20:41:10 от tsytsi » Активен

Пращам след предварително плащане.
Не приемам вече изпратен пакет
desitka79
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 435

моето богатство

Профил
« Отговор #188 -: Ноември 27, 2010, 20:47:13 »
Раздели ТемаНагоре

момичета и аз имах контакт с нея , но не й се доверих , ето този адрес ми даде
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: desitka79 -: Ноември 23, 2010, 22:03:20 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
   Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
ok gornicata na 7 lw i lot na 7 lw троян пк 5600 захари зиграф-24
ивелин М.М. като ги пусне6 пи6и
Активен

досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него
1.за проба не пращам НИКОГА
2.пари предварително не пращам на непознати потребители
3.нямам нищо против размяните
4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
gabrielagaby
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 265

Профил
« Отговор #189 -: Ноември 27, 2010, 21:00:43 »
Раздели ТемаНагоре

Брей, каква е изпечена тая крадла бе Shocked.Как успя да сготви толкова много хора!!! Много се чудя как не я надушхте,виждам много познати имена сред "изгорелите",които са отдавна и в "комшийския"
Аз поне не можах да ви изброя колко са всички, но толкова страници чета, чета и не вярвам на очите си Shocked Shocked Shocked .И то за какви суми 108лв, 63лв, 46лв....Как на вяра за толкова пари?Huh?
Тази крадла и с мен се свърза, имам една обява за търсене, та да ми предлага, но като ми каза на каква цена продава и дадох много за душата, повече не ми писа нищичко.Но това беше преди 10 дни.Много ми беше съмнителна и обясних, че е сбъркала мястото, че тук си помагаме, а не търгуваме.След това разгледах профила и, смешните и обяви, неотговарящи на никакви изисквания за качавне,видях че и модовете и правят забележки за тях.И нататък не ми и трябваше да я наблюдавам, но името и запомних,защото много ме изнерви на ЛС с високата цена, която ми поиска.Днес случайно виждам, че има тема точно за нея.Викам си-намерила си е майстора.Като се зачетох,не било това, ами тя си намерила кого да готви и майстори.
Момичета,искрено се надявам да успеете да си върнете и паричките и вещите.Направете си списък с имена и вещи, които сте и пращали.Колко сте на брой на каква обща сума сте завлечени.Дано успеете, а тя в затвора ще си намери майстора,гаранция.Само за жокер,синът като беше по-малък викаше, че тати работи "при лошите лели".
Активен

Не плащам кутии и пликове!Предпочитам изпращането да е през Пощата като МП.,а да получавам парите по банков път.Не приемам с наложен платеж.Ника ми е същия като в Прод-ка.
На всяка човешка дейност са присъщи три отличителни особености: форма, време и отношение - и всичките те се подчиняват на реда на Фибоначи!
Kateto_pateto
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #190 -: Ноември 27, 2010, 21:11:17 »
Раздели ТемаНагоре

И моята сума не е кой знае каква 18 лв ми дължи, но е много грозно ако беше казала, че е в нужда щях да и го подаря, а не краде по този гаден начин. Интересното е колко деца има тази жена та е на взела толкова дрешки и то за деца различна възраст от мен взе анцуг за 3 годишно момиченце и анцуг за бебе до 6 месеца за момче.
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 21:14:45 от Kateto_pateto » Активен

Коректна съм-моля бъдете и вие!!!
Връщам-ако не отговаря на описанието!!!
slance77_1976
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

Профил
« Отговор #191 -: Ноември 27, 2010, 21:46:53 »
Раздели ТемаНагоре

И моята сума не е кой знае каква 18 лв ми дължи, но е много грозно ако беше казала, че е в нужда щях да и го подаря, а не краде по този гаден начин. Интересното е колко деца има тази жена та е на взела толкова дрешки и то за деца различна възраст от мен взе анцуг за 3 годишно момиченце и анцуг за бебе до 6 месеца за момче.

И моята сума не е голяма - 12 лв. ми дължи, но се чудя как може по-такъв грозен и подъл начин да лъже. Но рано или късно, собствените й лъжи ще я настигнат, аз съм убедена в това. А, честно казано, аз не съм съгласна да връща нещата. Сигурна съм, че детският анцунг, който й пратих във вторник едва ли ще ми се върне в състоянието в което съм го пратила, както съм сигурна, че и нещата взети от другите жени ще са употребявани. Като ги е поръчвала, сега да си ги плаща, а най-много ще съм доволна, ако си получи и справедливото наказание, било то от органите на реда или пък от медиите, пък дано да се засрами малко.
Активен

Моля Ви, преглеждайте си старателно стоките, които продавате!
Коректна съм и очаквам същото от вас, толерирам лс.
Стоки, неотговарящи на описанието - връщам, опаковки - не плащам.
Не пращам пари предварително.
Имам много положителни оценки в......, вижте ги!
marieta78
точна и коректна
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 269

Профил
« Отговор #192 -: Ноември 27, 2010, 22:18:35 »
Раздели ТемаНагоре

мили дами  аз сега колкото можах да проследя сме 15 измамени мами.пиша тези който успях да събера ако има още някоя излъгана мама нека пише.моля добавете си откраднаните суми към името задамога да направя списък.
1.kateto_pateto-18.lv.
2.makarena-12lv.
3.as /marieta78/-108lv.
4.anna-marirq-
5.краси09-
6.tsutsi-
7.rokita-
8.silvena-
9.slance77_1976-12lv.
10.vili_zah- 49lv.
11.chokoni -25lv.
12.poliloli - 64lv
13.sawo77777 -28lv
14.borislav -
15.mimen4eto -
МОЛЯ ВИ ДОБАВЕТЕ СИ СУМИТЕ  И АКО НЯКОЙ СЪМ ПРОПУСНАЛА
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 09:55:47 от marieta78 » Активен

1.Коректна съм, моля бъдете и вие!
2..За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане!
3.Винаги поставям оценки! Очаквам и от вас такава!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #193 -: Ноември 27, 2010, 22:20:58 »
Раздели ТемаНагоре

10-vili_zah-49лв
11-Чокони-сокоизтисквачка -25лв.
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 22:38:36 от Отнесена от вихъра,простете! » Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #194 -: Ноември 27, 2010, 22:28:47 »
Раздели ТемаНагоре

Аааа, аз не съм от измамените( за мой късмет), а от  възмутените (evil11)
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: