viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Ноември 27, 2010, 22:29:02 » |
Нагоре
|
Тая изби рибата , казвам ви.И това за няколко дена го е свършила - да измами толкова много мами . И аз се учудвам как са й повярвали и какво е това доверие?Не че оценките са гаранция за един човек,но......А има ли опция да виждаме за даден потребител под кои обяви се е записвал последно,защото знам че за форума можем да видим последни публикации на някого,ако можеше като имаме съмнения точно за такава злоупотреба да видим дали се е записал и под др обяви. Незнам дали успях да обясня правилно,дано да сте ме разбрали
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Kateto_pateto
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #196 -: Ноември 27, 2010, 22:34:21 » |
Нагоре
|
marieta78 направо ми става лошо като гледам с колко пари те е измамила какво си е взела от теб за 108 лв?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм-моля бъдете и вие!!! Връщам-ако не отговаря на описанието!!!
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #197 -: Ноември 27, 2010, 22:37:41 » |
Нагоре
|
доколкото си спомням, имаше една измамница от Троян в Прод-ка. Тогава пуснаха колективна жалба майчетата, и я бяха привикали в полицията. имайте впредвид че Троян не е голям град, хората се знаят. Та оная после се възмущаваше как са я очернили, някой влизал в профила й и дрън, дрън.. Момичетата си получиха парите. така че не се бавете, ми пишете жалба
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #198 -: Ноември 27, 2010, 22:41:05 » |
Нагоре
|
...Та оная после се възмущаваше как са я очернили, някой влизал в профила й и дрън, дрън..
E и сега ще има драми, аз съм сигурна. Я някой друг ще и е използвал профила, я някой роднина е бил в болница...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #199 -: Ноември 27, 2010, 22:41:48 » |
Нагоре
|
Тая изби рибата , казвам ви.И това за няколко дена го е свършила - да измами толкова много мами . И аз се учудвам как са й повярвали и какво е това доверие?Не че оценките са гаранция за един човек,но......А има ли опция да виждаме за даден потребител под кои обяви се е записвал последно,защото знам че за форума можем да видим последни публикации на някого,ако можеше като имаме съмнения точно за такава злоупотреба да видим дали се е записал и под др обяви. Незнам дали успях да обясня правилно,дано да сте ме разбрали мила,за 10 дни има 500 публикации и 2дни прекарани във форума! Аз съм тук от началото на сайта и имам 14 дни Проста сметка колко пазарлъци,ЛС-та,договорки са падали Да не може да се запише в обява,да не може да пуска линк...как е намерила сайта?От къде акъл да лъже хората?...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
marieta78
точна и коректна
new user
Неактивен
Публикации: 269
|
|
« Отговор #200 -: Ноември 27, 2010, 22:42:54 » |
Нагоре
|
marieta78 направо ми става лошо като гледам с колко пари те е измамила какво си е взела от теб за 108 лв?
мила цифров фотоапарат и спален комплект с дебело шалте
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2..За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 3.Винаги поставям оценки! Очаквам и от вас такава!
|
|
|
gabrielagaby
new user
Неактивен
Публикации: 265
|
|
« Отговор #201 -: Ноември 27, 2010, 22:43:50 » |
Нагоре
|
Да това е много хубава идея.Но не знам дали е възможно, модовете да кажат.Нали се създава списък с имена за некоректни потребители, възможно ли е да се направи търсачка в този списък дали дадено име фигурира или не.Търсенето да комплексно : Търси по адрес на ел. поща Търси по позиция Търси по име Търси по адрес на уеб страница , за да може да разпознава и мултиакаунти, да се търси като в база данни,ако същеествува в там,не правиш сделка. Дали е възможно, модовете ще кажат.
|
|
|
Активен
|
Не плащам кутии и пликове!Предпочитам изпращането да е през Пощата като МП.,а да получавам парите по банков път.Не приемам с наложен платеж.Ника ми е същия като в Прод-ка. На всяка човешка дейност са присъщи три отличителни особености: форма, време и отношение - и всичките те се подчиняват на реда на Фибоначи!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #202 -: Ноември 27, 2010, 22:45:12 » |
Нагоре
|
мила цифров фотоапарат и спален комплект с дебело шалте Добре бе мила,кажи ми как й пращаш толкова скъпи неща при положение,че е нов и незнаен потребител???
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #203 -: Ноември 27, 2010, 22:46:35 » |
Нагоре
|
Тая изби рибата , казвам ви.И това за няколко дена го е свършила - да измами толкова много мами . И аз се учудвам как са й повярвали и какво е това доверие?Не че оценките са гаранция за един човек,но......А има ли опция да виждаме за даден потребител под кои обяви се е записвал последно,защото знам че за форума можем да видим последни публикации на някого,ако можеше като имаме съмнения точно за такава злоупотреба да видим дали се е записал и под др обяви. Незнам дали успях да обясня правилно,дано да сте ме разбрали мила,за 10 дни има 500 публикации и 2дни прекарани във форума! Аз съм тук от началото на сайта и имам 14 дни Проста сметка колко пазарлъци,ЛС-та,договорки са падали Да не може да се запише в обява,да не може да пуска линк...как е намерила сайта?От къде акъл да лъже хората?... Ужас,аз за 5 месеца нямам толкова публикации
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poliloli
Павлина
new user
Неактивен
Публикации: 201
Тези две слънца са моето съществуване
|
|
« Отговор #204 -: Ноември 27, 2010, 22:46:57 » |
Нагоре
|
ето и моята сума 12.poliloli 64лв и да присъединявам се за това да се обърнем към господари на ефира защото мисля че наистина те са едни от тези който биха ни помогнали и съдействали този случай да се доведе до край
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,надявам се на същото,моля чете внимателно както обявата така и ЛС,зада не се получават грешки.Слагам оценки слагайте и вие.Пощенските са за сметка на купувача освен ако не се уговорим за друго.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #205 -: Ноември 27, 2010, 22:51:34 » |
Нагоре
|
Мале колко "скрити" и "гости" четат темата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kateto_pateto
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #206 -: Ноември 27, 2010, 22:51:49 » |
Нагоре
|
мила цифров фотоапарат и спален комплект с дебело шалте Добре бе мила,кажи ми как й пращаш толкова скъпи неща при положение,че е нов и незнаен потребител??? Според мен жената се е доверила и не е мислила че ще я излъжат, а и когато ти трябват спешно пари рискуваш с надеждата че хората имат съвест. Поне по мен си съдя.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм-моля бъдете и вие!!! Връщам-ако не отговаря на описанието!!!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #207 -: Ноември 27, 2010, 22:53:42 » |
Нагоре
|
ето и моята сума 12.poliloli 64лв и да присъединявам се за това да се обърнем към господари на ефира защото мисля че наистина те са едни от тези който биха ни помогнали и съдействали този случай да се доведе до край
цитирам теб,но това е въпрос към повечето от вас,който ме гложди от часове и се опитвам да разнищя. Как ти ще ми докажеш да речем,че ти дължи 64лв?Какво си й продала?Може ли линк към обявата?Виждам,че нямаш обяви,маркирани с Продадено.Пазиш ли бележката от пощата?Пазиш ли си кореспонденцията на ЛС? пп:Всички,които са изгорели да си отговорят и подготвят нещата-линкове,ЛС-та,бележки и прочие.3-те имена,град,сума.... Ще помоля тези от вас,които са продали детски дрешки да споделят в коя възраст и от кой пол са били.Може да е безразборен шопинг
|
|
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 23:01:25 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
polincheto88
new user
Неактивен
Публикации: 169
моето малко момченце
|
|
« Отговор #208 -: Ноември 27, 2010, 22:56:39 » |
Нагоре
|
Тя тая що се е писала че е от Сандански в тази обява ! http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=88067
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото от ваша страна! при интерес пишете на лични! за непознати за мен потребители при кокупка над 10лв,предварително плащане! желая ви здраве !
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #209 -: Ноември 27, 2010, 23:00:23 » |