Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #420 -: Ноември 29, 2010, 10:21:27 » |
Нагоре
|
Лелее,и аз съм в кюпа със 78лв от въпросната Ивка.На мен ми се представи като полицайка,която във петъка й се наложило да отиде на командировка в Рупите.Бясна съм ,нямам думи.А и нещата които й пратих -обувки за 45лв не са мои... троян пк 5600 . 24 ивелина М.М.
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #421 -: Ноември 29, 2010, 10:22:55 » |
Нагоре
|
Колко хора е завлякла тази потребителка? Много съжалявам за излъганите. По принцип не влизам в темите във форума да чета, но май ще се наложи. В момента съм пратила 1 чанта и портмоне на една мацка да ги види, но сега виждам, че са и сложили подпис НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ, а няма и 1 отриц. оценка? Дано не се окажа и аз "вътре". коя е дамата моля?
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #422 -: Ноември 29, 2010, 10:24:14 » |
Нагоре
|
А има ли някоя мама предприела конкретни действия ? Освен спирането на пратките в пощата. Има ли пуснати жалби в полицията или ще се вайкаме в още 24 стр. Не съм пострадала, но ви питам ще чакате някой да ви свърши работата ли ? Отнесената да пусне жалба вместо вас ? Момичета, търсете си правата, пускайте жалби. Браво Еми
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #423 -: Ноември 29, 2010, 10:26:27 » |
Нагоре
|
Малеее полицайка била, тая е луда бе!
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #424 -: Ноември 29, 2010, 10:30:47 » |
Нагоре
|
А има ли някоя мама предприела конкретни действия ? Освен спирането на пратките в пощата. Има ли пуснати жалби в полицията или ще се вайкаме в още 24 стр. Не съм пострадала, но ви питам ще чакате някой да ви свърши работата ли ? Отнесената да пусне жалба вместо вас ? Момичета, търсете си правата, пускайте жалби. Браво Еми Уфффф то не е за браво ама дано не ме разберат погрешно, но какво чакат ? Много ми е болно като я чета тази тема. Даже им излязох и с предложение, а единственото, което виждам и чета е как се вайкат и се надяват. На какво и аз не знам. Жалба в полицията може да се пусне всеки ден, по всяко време. Пък в Троян като ги съберат и сметнат сумата . Пак ви казвам действайте. Не я знаете госпожата дали вече не си е опекла работата и дали все още е в Троян.......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #425 -: Ноември 29, 2010, 10:31:19 » |
Нагоре
|
А има ли някоя мама предприела конкретни действия ? Освен спирането на пратките в пощата. Има ли пуснати жалби в полицията или ще се вайкаме в още 24 стр. Не съм пострадала, но ви питам ще чакате някой да ви свърши работата ли ? Отнесената да пусне жалба вместо вас ? Момичета, търсете си правата, пускайте жалби. Аз. Макар да не съм от измамените и макар никой да не ми писа на лични, преди малко звъннах на една приятелка от Троян и тя ще мине да я посети днес. Само че момичето работи до късно, та ще е след 18.00. Което не пречи, естествено, да си пуснете жалбите там на линка или да си спрете пакетите - за пусналите в края на мин. седмица.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #426 -: Ноември 29, 2010, 10:39:18 » |
Нагоре
|
Чакам ви до 14-15ч. и пускам списъка.А той расте доста Сумите съвсем не са дребни.Ще ви изправи косите Призовавам ви да ми пишете на ЛС!За измама или опит за измама!!!Стойността и другии детайли-описание на нещата,Децата ми са болни,но стоят в хола и се бият,а аз тук да правя списък.Така,че не ме жалете,а пращайте. Няма да мирясам-видяло се е вече.Коледа наближава.Сайта ни трябва да се изчисти от измамниците.Да посрещнем годината на чисто
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nnboo
nnboo
new user
Неактивен
Публикации: 272
|
|
« Отговор #427 -: Ноември 29, 2010, 11:01:29 » |
Нагоре
|
МИЛИ МАМИ,СЪЖАЛЯВАМ ЗА СИТУАЦИЯТА В КОЯТО СТЕ ПОПАДНАЛИ АЗ НЯМАМ ВРЪЗКА С ТОЗИ ПОТРЕБИТЕЛ,НО ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИЗПРАЩАМЕ САМО С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ТОВА Е НАЙ-СИГУРНИЯ НА4ИН ДА СЕ ЗАЩИТИМ И МОЖЕМ ДА СЕ НАБУТАМЕ САМО С 3-4ЛВ ТАКА ЩЕ СИ СПЕСТИМ МН НЕРВИ
Момичета, еконт вече имат услуга за изпращане на пощенски пратки. Малък пакет до 2 кг. струва 2 лв. Може да се добави и наложен платеж, като стойността е 1.2 % на сумата. Тоест излиза доста евтино - колкото по пощите. Време е май да ги сменим тези бавни пощи и всичкото им писане. П.П аз също съм от изгорелите - с малко, но дрешките бяха на приятелка и сега трябва и да плащам. Според мен има две деца, понеже с разговора с една от майките по скайпа от 3-4 стр. пише [26.11.2010 г. 19:16:36] ivka каза: posle 6te sedna da ti pi6a 4e otravqm decata. Забележете - отравям - с такава майка тези деца наистина са отровени. Според дрешките които пазари са на 1 г. и на 5-6 г. извинявам се,че не по темата,но би ли обяснила малко повече за тази услуга на еконт,защото наскоро пращах по тях нещо,което беше под 1 кг и платих 11лв а никой от служителите не ми предложи подобна услуга.иначе би било много удобно и икономично.ако искаш ми пиши на лични ,за да не спамим темата,благодаря!
|
|
|
Активен
|
държа се с хората така,както бих искала те да се отнасят с мен нека си помагаме и бъдем човечни!
|
|
|
mannuella
new user
Неактивен
Публикации: 47
продавам постоянно,разчиствам постоянно
|
|
« Отговор #428 -: Ноември 29, 2010, 11:16:45 » |
Нагоре
|
На мен са ми предлагали подобна услуга в Еконт.Също така,изпращането на записи излиза по-евтино,околкото при нацупените лелки в пощата,а и паричките пристигат за около 1 час(да не е и по-малко)
"Малък пакет - Пратка, съдържаща предмети с или без търговска стойност, незабранени за влагане в пратки, с максимално тегло до 2000 2,00 лв;1000гр-1.80лв.Колети-до 1кг-1,50;до 2кг-3лв;5кг-4лв;10кг-5лв;15кг-6лв;20кг-7лв"
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 2 -достатъчно време за размисъл Покупка на 2 неща- предимство Прескачам по свое усмотрение Изисквам предварително плащане Предпочитам плащането да е по банков път: Сметка BG94FINV91501004368056 Мануела Димитрова Антонова към 1 инвест.банк
|
|
|
miti2007
new user
Неактивен
Публикации: 244
|
|
« Отговор #429 -: Ноември 29, 2010, 11:20:52 » |
Нагоре
|
Лелее,чак не вярвам -звънна ми ,каза че уж щяла да ми прати обувките и играчките ,да видим...,а аз бях пратила и подаръчета за малките ,че дори пита за тях какво ми дължала ,че вече били ползвани...Дано се е стреснала наистина тая пуста "ПОЛИЦАЙКА"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elica
new user
Неактивен
Публикации: 30
|
|
« Отговор #430 -: Ноември 29, 2010, 11:22:29 » |
Нагоре
|
napravo se izymqvam kato 4eta,na vseki se slu4va da zakasnee s pari4kite ili s pratkata,no pone se izvinqvat po nqkakav na4in,az sa6to sam v spisaka na izmamenite potrebiteli,no ot prodavalnika i ako ne se laja ,momi4eto koeto vze dre6ki ot men e sa6to ot troqn,no se kazva6e nataliq lazarska,ot mai mesec o6te 4akam nqkvi si 9-10 leva,no va6ite sa golemi symi,az li4no za takiva symi ne pra6tam predvaritelno,parvo pari4kite,ne ostavqite ne6tata taka,nai dobre potarsete gospodari na efira,te sas sigyrnost 6te vi pomognat mili mami
|
|
|
Активен
|
1.КОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ВАС 2.ИЗЧАКВАМ 6-7ЧАСА И ДАВАМ НА СЛЕДВАЩИЯ 3.ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН АКО НЕ СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ ДРУГО 4.ЗА НЕПОЕТА ПОЩА,СЛАГАМ ОТРИЦАТЕЛНА ОЦЕНКА 5.ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ СЛЕД КАТО И ДВЕТЕ СТРАНИ СИ ПОЛУЧИМ САOТВЕТНО-ЗАПИС/ПРАТКА,ОЧАКВАМ И ОТ ВАС
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #431 -: Ноември 29, 2010, 11:23:32 » |
Нагоре
|
измамени!Стойност 696.08лв опит за измама-стойност-288лв обща стойност-994.08лв
Това не е окончателната цифра,защото не всички са казали с колко са завлечени!
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 11:29:01 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #432 -: Ноември 29, 2010, 11:27:55 » |
Нагоре
|
измамени!Стойност 696.08лв опит за измана-стойност-288лв обща стойност-994.08лв
И ще чакате да ви върне нещата ? Ползвани ? Я си пускайте жалби. Таз бая е напазарувала
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #433 -: Ноември 29, 2010, 11:33:46 » |
Нагоре
|
измамени!Стойност 696.08лв опит за измана-стойност-288лв обща стойност-994.08лв
И ще чакате да ви върне нещата ? Ползвани ? Я си пускайте жалби. Таз бая е напазарувала и със сигурност ще и обърнат внимание компетентните органи!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #434 -: Ноември 29, 2010, 11:35:38 » |
Нагоре
|
CORO-си седи мирно и кротко на скайпа и даже ми даде пълномощтно и ми писа здравей!Представяте ли си-ние тук се тюхкаме и си хабим нервите а жената май не и пука.....писа ми че днес връща пакетите на майчетата понеже нямала пари да плати нещата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|