Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #480 -: Ноември 29, 2010, 13:35:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
polincheto88
new user
Неактивен
Публикации: 169
моето малко момченце
|
|
« Отговор #481 -: Ноември 29, 2010, 13:36:37 » |
Нагоре
|
лъже да ... и аз така си мился ...
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото от ваша страна! при интерес пишете на лични! за непознати за мен потребители при кокупка над 10лв,предварително плащане! желая ви здраве !
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #482 -: Ноември 29, 2010, 13:37:43 » |
Нагоре
|
До сега най-адекватно реагира Отнесена от вихъра. Честно не мога да повярвам, че всички стоите, пишете си тук и чакате тя да се накуми да ви върне нещата и с това всичко да приключи.А тя си чати в Скайп ... и така като я чета грам не и пука.А до вчера си мислех, че е осъзнала каква тъпотия е извършила и си умира от страх. Не и е за първи път и като гледам как ще и се размине, няма да и е за последен.
И аз това се чудих още онзи ден......и то за какви суми става въпрос Досега да съм с колата ,взела по път още 2-3 девойки , и да й чукам на портата. Аз една за 15лв. я издирих за няколко дни и си ги прибрах, та камо ли за тези суми тук.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
tsytsi
new user
Неактивен
Публикации: 383
|
|
« Отговор #483 -: Ноември 29, 2010, 13:41:57 » |
Нагоре
|
Момичета пуснала е на няколко,на мен ми прати бележката,ама няма да я пускам защото ми има данните,незнам кой чете.Питах я как действа с другите,каза че опакова нещата и отива да ги праща. Не мислете ,че не се действа щом не се пише тук,все пак защо трябва да е публично.Скоро ще стане ясноо.
Най -лошото е че се опорочи този сайт,опорочи се труда на администраторите,всички толкова си вярвахме и си помагахме,но пък едно стана ясно,че все още има много добри и доверчиви хора останали на тоя сват,макар ,че трябваше да се разбере като ги излъжат. Дано да е за последно
|
|
|
Активен
|
Пращам след предварително плащане. Не приемам вече изпратен пакет
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #484 -: Ноември 29, 2010, 13:44:22 » |
Нагоре
|
Аз говоря да се отиде в полицията.Не просто всеки да си вземе каквото е негово, а да се вземат мерки срещу тази крадла. Някъде напред в темата една дама ви беше написала точно какво да направи всяка една от вас.С адреси, мейли и всичко. Ядосах се честно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #485 -: Ноември 29, 2010, 13:46:24 » |
Нагоре
|
Момичета пуснала е на няколко,на мен ми прати бележката,ама няма да я пускам защото ми има данните,незнам кой чете.Питах я как действа с другите,каза че опакова нещата и отива да ги праща. Не мислете ,че не се действа щом не се пише тук,все пак защо трябва да е публично.Скоро ще стане ясноо.
Най -лошото е че се опорочи този сайт,опорочи се труда на администраторите,всички толкова си вярвахме и си помагахме,но пък едно стана ясно,че все още има много добри и доверчиви хора останали на тоя сват,макар ,че трябваше да се разбере като ги излъжат. Дано да е за последно
На печелившите честито. И какво ще я оставите да си вършее безнаказано.... То като й се размине сега не е гаранция, че няма да се повтори. Амбър напълно те подкрепям, но май най-добре е друг да чакат да им свърши работата.......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #486 -: Ноември 29, 2010, 13:47:10 » |
Нагоре
|
Мили, мали, говорих току що с комшийката , която ви обясних че рабити в отедл жалби в пощата в Ловеч и отговарят за район Троян. Уви, оказа се, че мойта пратка я е получила и дано да си върна нещата. Проследили са я, вече са стопирани доста партки, полечили са сигнали от цяла България и много пратки не са достигнали до нея. Почнала е и да връща, но майнаправо връща като препраща като подател, поне така ми обясниха, което означва че много от нас може и нищо да не полечат! Почнали са да проучват случая!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #487 -: Ноември 29, 2010, 13:48:56 » |
Нагоре
|
Момичета пуснала е на няколко,на мен ми прати бележката,ама няма да я пускам защото ми има данните,незнам кой чете.Питах я как действа с другите,каза че опакова нещата и отива да ги праща.Каза ми че и на славена е пуснала запис днес,а на др.майчета е опаковала и е върнала днес пакетите с нещата-писах си с нея на скайп и мисля че наистина го е направила.Лично тя ми обеща да се включи в темата и да снима разписките и да докаже на всички че този път вече не лъже но майка и претърпяла операция и парите отишли за операцията....Склонна съм поне малко да и вярвам!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #488 -: Ноември 29, 2010, 13:50:22 » |
Нагоре
|
Аз не вярвам! А и кой паозарува за 1000лв! Да не е дъщеря на кмета на НюЙорк!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #489 -: Ноември 29, 2010, 13:50:41 » |
Нагоре
|
Мили, мали, говорих току що с комшийката , която ви обясних че рабити в отедл жалби в пощата в Ловеч и отговарят за район Троян. Уви, оказа се, че мойта пратка я е получила и дано да си върна нещата. Проследили са я, вече са стопирани доста партки, полечили са сигнали от цяла България и много пратки не са достигнали до нея. Почнала е и да връща, но майнаправо връща като препраща като подател, поне така ми обясниха, което означва че много от нас може и нищо да не полечат! Почнали са да проучват случая!
Значи сега е момента да залеете полицията с жалби. Да я стресират, пък то ще се разбере къде е била тя, къде майка й ....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #490 -: Ноември 29, 2010, 13:53:49 » |
Нагоре
|
в коя болница е майката?От какво е оперирана и кой доктор е оперирал?Лично ще проверя!
Ако всички я съжаляват,утре пак ще направи същото!Подайте жалби Аз съм изготвила списъците,които имам.Ще ги кача в нета и ще ви ги дам.Прецених засега да не пускам в темата без ваше разрешение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #491 -: Ноември 29, 2010, 13:54:49 » |
Нагоре
|
Пускай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
chokoni
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #492 -: Ноември 29, 2010, 13:57:01 » |
Нагоре
|
Аз разбрах,че майкаи наистина е оперирана,но е било преди година.За операцията и тази седмица мисля,че е поредната лъжа и оправдание на Ива.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #494 -: Ноември 29, 2010, 14:05:29 » |
Нагоре
|
Стига глупости, как може да и се връзвате бе хора! Операция ... Божеее! Поръчвала е наред ... без дори да подбира...НЕЩА ЗА 1000 ЛВ и без никакво намерение да ги плати и вие и се връзвате, че причината е че оперирали майка и.Не мога да повярвам! От 1 седмица ви лъже че ви е пуснала записите, мотае ви както си иска, обяснявате и по Скайп как да си ползва уредите които сте и ПОДАРИЛИ и през цялото това време майка и е била оперирана и тя милата затова ви мотае и не плаща! Я се стегнете! Ако всяка една от вас пусне жалба ще заринете полицията, ще си решите и вашите проблеми и тези на другите и ще предпазите още много хора! Разровете се напред в темата, имаше даже май онлайн бланки и къде да ги изпратите без дори да се размърдате да ходите в полицията! Сори за тона, но не мога да повярвам какви са ви реакциите в случая!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|