poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #810 -: Декември 06, 2010, 13:59:08 » |
Нагоре
|
При мен няма развитие, още чакам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #811 -: Декември 06, 2010, 14:00:43 » |
Нагоре
|
При мен няма развитие, още чакам А а тези които бяха пуснали жалбите,при тях какво става
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
vili_zah
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #812 -: Декември 06, 2010, 14:17:11 » |
Нагоре
|
При мен няма развитие, още чакам А а тези които бяха пуснали жалбите,при тях какво става АЗ СЪМ ПУСНАЛА. ЖАЛБА,ПОЛУЧИХ ,ЧЕ МИ Е ПРИЕТА,НО ВЕЧЕ НИКОЙ ОТ НИКЪДЕ НЕ СЕ ОБАЖДА. А ПЪК ЗА КОЛЕТ ОТ КОРО,НЕЗНАМ ДАЛИ ВЕЧЕ ДА СЕ И НАДЯВАМ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #813 -: Декември 06, 2010, 14:18:04 » |
Нагоре
|
При мен няма развитие, още чакам А а тези които бяха пуснали жалбите,при тях какво става АЗ СЪМ ПУСНАЛА. ЖАЛБА,ПОЛУЧИХ ,ЧЕ МИ Е ПРИЕТА,НО ВЕЧЕ НИКОЙ ОТ НИКЪДЕ НЕ СЕ ОБАЖДА. А ПЪК ЗА КОЛЕТ ОТ КОРО,НЕЗНАМ ДАЛИ ВЕЧЕ ДА СЕ И НАДЯВАМ. Точно за това питах,май никой не ви е зал на сериозно............
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #814 -: Декември 06, 2010, 14:18:59 » |
Нагоре
|
При мен няма развитие, още чакам А а тези които бяха пуснали жалбите,при тях какво става АЗ СЪМ ПУСНАЛА. ЖАЛБА,ПОЛУЧИХ ,ЧЕ МИ Е ПРИЕТА,НО ВЕЧЕ НИКОЙ ОТ НИКЪДЕ НЕ СЕ ОБАЖДА. А ПЪК ЗА КОЛЕТ ОТ КОРО,НЕЗНАМ ДАЛИ ВЕЧЕ ДА СЕ И НАДЯВАМ. Точно за това питах,май никой не ви е зал на сериозно............ Принципно има технологично време за обработване на жалбите и събиране на доказателства
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #815 -: Декември 06, 2010, 14:20:36 » |
Нагоре
|
Ами и аз съм от тея дето са пуснали жалба. И се чудя, дали заради това да няма развитие при мен? ??
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
sis7
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
За да срещнеш идеалния мъж,трябва да си го родиш!
|
|
« Отговор #816 -: Декември 06, 2010, 21:19:44 » |
Нагоре
|
Ами и аз съм от тея дето са пуснали жалба. И се чудя, дали заради това да няма развитие при мен? ?? пуснали или не....май няма никакво развитие,при мен също нито запис нито колет......писна ми вече,ама какво ли да направя.
|
|
|
Активен
|
Аз съм коректна,очаквам това и от другите! Пощенските са за сметка на купувача. Приемам плащания с пощенски запис,превод по еконт или по банков път (имам сметка в ЦКБ)! Плащам по същия начин! За потребители под 10 оценки-предварително плащане,за всички останали предпочитам плащане и изпращане в един и същи ден! Не изпращам с наложен платеж,за потребители без оценки-предварително плащане! При закупуване на два артикула от обявите ми,поемам пощенските! Предимство за далия пръв адрес на лични! Пиша оценки,моля пишете и Вие!
|
|
|
Kateto_pateto
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #817 -: Декември 06, 2010, 21:37:17 » |
Нагоре
|
И при мен няма развитие нито запис нито колет.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм-моля бъдете и вие!!! Връщам-ако не отговаря на описанието!!!
|
|
|
vili_zah
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #818 -: Декември 06, 2010, 22:01:49 » |
Нагоре
|
МИСЛЯ СИ ,ЧЕ КОЛЕТИ МОЖЕ И ДА НЯМАМЕ,НО БИ ТРЯБВАЛО ПОЛИЦИЯТА ДА НАПРАВИ НЕЩО С НАШИТЕ ЖАЛБИ. НЕ МОГАТ ДА ПОТУЛЯТ ТАКА НЕЩАТА. МИСЛЯ,ЧЕ ИМ ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ ИМ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #819 -: Декември 07, 2010, 05:52:18 » |
Нагоре
|
МИСЛЯ СИ ,ЧЕ КОЛЕТИ МОЖЕ И ДА НЯМАМЕ,НО БИ ТРЯБВАЛО ПОЛИЦИЯТА ДА НАПРАВИ НЕЩО С НАШИТЕ ЖАЛБИ. НЕ МОГАТ ДА ПОТУЛЯТ ТАКА НЕЩАТА. МИСЛЯ,ЧЕ ИМ ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ ИМ.
Момичета всичко ще си върне. Уверявам ви. Полицията работи по въпроса!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
|
|
« Отговор #820 -: Декември 07, 2010, 12:30:04 » |
Нагоре
|
Да, вярно е, на мен днис ми се обадиха и утре имам час в нашето РПУ......
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
blagovesta_mariela
new user
Неактивен
Публикации: 157
|
|
« Отговор #821 -: Декември 07, 2010, 14:11:50 » |
Нагоре
|
И аз сега се пребирам от Полицията, толкова писания не съм имала откакто бях студентка. Писах обяснение за случая, много бърза реакция от тяхна страна, не съм очаквала изобщо. Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #822 -: Декември 07, 2010, 14:19:39 » |
Нагоре
|
Аз така като гледам тяне е влизала скоро в сайта И след толкова отр.оценки,мами,защо пращате? Горкичките!Дано полицията свърши работа!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
miti2007
new user
Неактивен
Публикации: 244
|
|
« Отговор #823 -: Декември 07, 2010, 15:41:59 » |
Нагоре
|
Аз съм утре при колегите й да й разкажа каква ценна кадърка изтърваха..но като четох че трябва да се пише многооо.Междувременно ми писа на скайп-честито опаричила се е щом има и нет вече и ме моли да оттеглям жалбата си.Какво ли ще я топли -една оттеглена жалба дори и да бях се навила .Надявам се да си посърба попарката ,която забърка с такъв майсторлък.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #824 -: Декември 07, 2010, 15:50:16 » |
Нагоре
|
И аз сега се пребирам от Полицията, толкова писания не съм имала откакто бях студентка. Писах обяснение за случая, много бърза реакция от тяхна страна, не съм очаквала изобщо. Успех на всички! Пишете когато има развитие.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|