rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #915 -: Декември 13, 2010, 14:31:29 » |
Нагоре
|
Мисля, че трябва да се обяви конкурс "Некоректен потребител на годината". Коро със сигурност ще спечели - направо приготвяйте подаръците хахайхааа приготвяйте ги да не си ги поиска сама
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #916 -: Декември 13, 2010, 14:32:20 » |
Нагоре
|
Мисля, че трябва да се обяви конкурс "Некоректен потребител на годината". Коро със сигурност ще спечели - направо приготвяйте подаръците хахайхааа приготвяйте ги да не си ги поиска сама Тя да посмей
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #917 -: Декември 13, 2010, 14:43:21 » |
Нагоре
|
Знаете ли още колко кандидати има за тази титла!!!???!!!Коро поне връща стоките и парите,а другите.. Помислете реално...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
kema81
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #918 -: Декември 13, 2010, 15:06:22 » |
Нагоре
|
Аз днес също си взех записчето. Благодаря отново на Ангелчето и ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #919 -: Декември 13, 2010, 15:20:32 » |
Нагоре
|
Да, има и други, верно е...Аз утре ще ходя да пускам жалба срещу една такава сладурана. Ама се чудя дали да пусна тема-предупреждение, при положение, че сделката стана при комшиите ? Защото вчера я засякох, че продължава да се записва в обяви и като нищо може и тук да се присламчи...??!
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #920 -: Декември 13, 2010, 15:47:00 » |
Нагоре
|
Питай модовете дали може... Не е лошо да имаме едно на ум.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #921 -: Декември 13, 2010, 15:48:19 » |
Нагоре
|
Да, има и други, верно е...Аз утре ще ходя да пускам жалба срещу една такава сладурана. Ама се чудя дали да пусна тема-предупреждение, при положение, че сделката стана при комшиите ? Защото вчера я засякох, че продължава да се записва в обяви и като нищо може и тук да се присламчи...??! пусни ако искаш тук има ли го този ник?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #922 -: Декември 16, 2010, 13:07:05 » |
Нагоре
|
Тук останали някой да взема нещо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #923 -: Декември 16, 2010, 14:22:53 » |
Нагоре
|
Да аз ще пища като всичко пхприключи , останаха пощенските и 13 лева на елена
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #924 -: Декември 16, 2010, 15:25:22 » |
Нагоре
|
Да аз ще пища като всичко пхприключи , останаха пощенските и 13 лева на елена
Благодаря Диди!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #925 -: Декември 16, 2010, 19:20:00 » |
Нагоре
|
Мисля, че трябва да се обяви конкурс "Некоректен потребител на годината". Коро със сигурност ще спечели - направо приготвяйте подаръците хахайхааа приготвяйте ги да не си ги поиска сама ахахах забавна както винаги ,и истината е това разбира се,на мен още не ми е върнала пощенските,но вече нямам нерви да се разправям,нека си ги задържи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sis7
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
За да срещнеш идеалния мъж,трябва да си го родиш!
|
|
« Отговор #926 -: Декември 16, 2010, 22:30:52 » |
Нагоре
|
хайде и аз вече да се похваля с получените парички....доживях ги. Ангелче,Благодаря ти! дано със всички,всичко се нареди и повече никога да не попадаме в такаива абсурдни ситуацииииии,срамммммм за нашето общество,ако имаме такова изобщо
|
|
|
Активен
|
Аз съм коректна,очаквам това и от другите! Пощенските са за сметка на купувача. Приемам плащания с пощенски запис,превод по еконт или по банков път (имам сметка в ЦКБ)! Плащам по същия начин! За потребители под 10 оценки-предварително плащане,за всички останали предпочитам плащане и изпращане в един и същи ден! Не изпращам с наложен платеж,за потребители без оценки-предварително плащане! При закупуване на два артикула от обявите ми,поемам пощенските! Предимство за далия пръв адрес на лични! Пиша оценки,моля пишете и Вие!
|
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #929 -: Декември 17, 2010, 13:16:08 » |
Нагоре
|
Щастлива съм да ви ъпдейтна със следната информация Остана Ива да прати якето на Илейн Както и 13 лева на elena84 Всичко друго е пратено или платено Естественоостанахаи пощенските разходи да бъдат възтановени на miti2007 mimkata blagovesta_mariela macarena anna-mariq dibidembo skarss sawo77777
Но като цяло нещата вече почти се оправиха!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|