Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #930 -: Декември 17, 2010, 14:19:12 » |
Нагоре
|
Време беше
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #931 -: Декември 17, 2010, 14:24:29 » |
Нагоре
|
Последен напън вече е настал... Дано финалът е преди празниците, че всички момичета да посрещнат Нова година с положителни емоции.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #932 -: Декември 17, 2010, 14:35:59 » |
Нагоре
|
Последен напън вече е настал... Дано финалът е преди празниците, че всички момичета да посрещнат Нова година с положителни емоции.
Да с Ива имаме угороврката до краяна седмицатада оправи всичко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #933 -: Декември 22, 2010, 13:20:47 » |
Нагоре
|
УРААААААААААААААААААААААААА ДНЕС С МНООООООООГО ГОЛЯМ КЕФ МОГА ДА ВИ СЪОБЩЯ ЧЕ ИВА СИ УДЪРЖА НА ДУМАТА И ДНЕС ИЗЧИСТИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО , ЕЛЕНА СА И ПРАТЕНИ ОСТАНАЛИТЕ 13 ЛЕВА , НА ИЛЕЙН И Е ПРАТЕНО КОЖЕНОТО ЯКЕ , А ИВА Е ПРЕВЕЛА НА МЕН ПАРИТЕ ЗА ПОЩАТА , СЕГА СЕ ОРГАНИЗИРАМ ДА ГИ РАЗПРАТЯ НА МЕМИТЕ , НО ОФИЦИАЛНО СЛУЧЕЯТ Е ПРИКЛЮЧЕН , СИЛНО СЕ НАДЯВАМ СЕГА ЛИЦАТА КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЪРЖАТ ЖАЛБИТЕ СИ , ДА ГИ ОТДРЪПНАТ !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #934 -: Декември 22, 2010, 13:22:18 » |
Нагоре
|
УРААААААААААААААААААААААААА ДНЕС С МНООООООООГО ГОЛЯМ КЕФ МОГА ДА ВИ СЪОБЩЯ ЧЕ ИВА СИ УДЪРЖА НА ДУМАТА И ДНЕС ИЗЧИСТИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО , ЕЛЕНА СА И ПРАТЕНИ ОСТАНАЛИТЕ 13 ЛЕВА , НА ИЛЕЙН И Е ПРАТЕНО КОЖЕНОТО ЯКЕ , А ИВА Е ПРЕВЕЛА НА МЕН ПАРИТЕ ЗА ПОЩАТА , СЕГА СЕ ОРГАНИЗИРАМ ДА ГИ РАЗПРАТЯ НА МЕМИТЕ , НО ОФИЦИАЛНО СЛУЧЕЯТ Е ПРИКЛЮЧЕН , СИЛНО СЕ НАДЯВАМ СЕГА ЛИЦАТА КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЪРЖАТ ЖАЛБИТЕ СИ , ДА ГИ ОТДРЪПНАТ !!! Браво.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
elena84
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #935 -: Декември 22, 2010, 16:48:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #936 -: Декември 22, 2010, 23:57:46 » |
Нагоре
|
Иха тия букви ми извадиха очите Браво,дано повече не попадаме на такива особи Ангелче,Браво и на теб за добрата работа,а сега се успокой и весели празници
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Илейн
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично усмотрение!
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Разгледайте другите ми обяви.
|
|
« Отговор #937 -: Декември 23, 2010, 16:09:10 » |
Нагоре
|
Момичета,днес получих якето от coro.Изпратила го е по еконт и вътре е пуснала пощенските. Весели празници на всички!
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #938 -: Януари 04, 2011, 15:51:01 » |
Нагоре
|
Тук вече всичко ли е наред?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|