lady_di
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
new user
Неактивен
Публикации: 393
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 26, 2010, 10:50:22 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам проблем и бих искала да ме посъветвате как да постъпя в случая.На 2.11.2010г.си харесах фотоапарат Vivitar,който струваше 55лв. в обявата.Свързах се с bertone87(това е ника на" продавачката"),тя ме помоли да се свържем на скайп,за да се разберем.Попитах я за забележки,а тя обясни,че фотоапарата няма забележки,че трябвало само да му се настроят цветовете,защото той бил с английско меню,а тя не разбирала английски.Съгласих се и предложих да ми го пусне с наложен платеж.При получаването платих 61,о6лв.Теглото на фотоапарата е 182гр.Като се прибрах се опитах да снимам,но нищо.Зарядното изобщо не зарежда.Още на същия ден се опитах да се свържа с нея,но тя изтри всичките си обяви в този сайт и във скайпа не влиза от тогава.Изпращам съобщения,но никой не отговаря.Жената е от Нови Искър,ако има и други потребители,които я познават,моля нека ми пишат,просто незнам какво да направя.Много жалко,че съществуват такива хора,грозно е-особено за жена.Чакам съветите ви.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2010, 11:24:26 » |
Нагоре
|
Ужас! Какво стана?! Сайта се напълни с мошеници.... Всеки ден нова тема за некоректен потребител...май всички горяхме с някого. Дано я намериш и си върнеш парите
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2010, 11:31:46 » |
Нагоре
|
EEEEEE гадост, вече започвам да си мисля, че някой се е наговорил да съсипе хубавия сайт - тези кражби и прецаквания взеха да стават всекидневие тук. Какво е това нещо, като магнит за крадли сме вече...и как заспиват тези хора спокойно просто недоумявам честно
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 26, 2010, 11:32:47 » |
Нагоре
|
Ама виждаш я, че няма нито една оценка! Как ще се довериш така!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_di
no ads
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 26, 2010, 11:47:18 » |
Нагоре
|
Ами честно казано аз вече не си спомням дали изобщо съм гледала нейните оценки.Май не,но е трябвало.Аз все обвинявам себе си,защото съм много доверчива.До сега съм пращала много неща,просто ей така,но не са се случвали такива грозни лъжи или измами.Сигурно ще се наложи и аз да пийна една студена вода и...до там,а като гледам какви скандали стават за 4-5лева...аз какво да кажа незнам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2010, 12:06:03 » |
Нагоре
|
Добре де хора, как може на юнашко доверие да се купува техника. Има си куриери с опция да се види преди плащане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2010, 12:07:16 » |
Нагоре
|
Ами честно казано аз вече не си спомням дали изобщо съм гледала нейните оценки.Май не,но е трябвало.Аз все обвинявам себе си,защото съм много доверчива.До сега съм пращала много неща,просто ей така,но не са се случвали такива грозни лъжи или измами.Сигурно ще се наложи и аз да пийна една студена вода и...до там,а като гледам какви скандали стават за 4-5лева...аз какво да кажа незнам... Прати мина лични всичко което имаш за тази жена вкл и скайп ако имаш. Ще се помъча да направя нещо и аз.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2010, 12:11:45 » |
Нагоре
|
lady_di подай жалба в полицията. Не е случайно, че се крие. Нека някой ти съдейства за жалбата, защото мисля трябва да се подаде в Нови Искър. Щом е пощенска пратката, то има всички нейни лични данни (от личната карта) в пощата от която е взела парите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 26, 2010, 12:18:11 » |
Нагоре
|
Мисля че мога да помогна но ми дай име и адрес на лични .Родом съм от там а в момента брат ми живее в Нови Искър и вервай ми ще и извие врата на тази .Писна ми от такива мошеници
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
lady_di
no ads
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 26, 2010, 13:03:42 » |
Нагоре
|
lady_di подай жалба в полицията. Не е случайно, че се крие. Нека някой ти съдейства за жалбата, защото мисля трябва да се подаде в Нови Искър. Щом е пощенска пратката, то има всички нейни лични данни (от личната карта) в пощата от която е взела парите.
Здравейте,благодаря за оказаната подкрепа и за съвета,който ми давате,НО...наистина ли мислите,че полицията би направила нещо по въпроса?Та те с колко по-големи престъпници немогат да се справят,та тук ли...?Пак казвам,че не съм конфликтна личност,просто искам потребителката да не се укрива,а да се свърже с мен по някакъв начин,за да се разберем като цивилизовани хора...Това е.Много ви благодаря.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 26, 2010, 13:05:02 » |
Нагоре
|
мисля че и аз мога да помогна,ако ми дадете адрес.аз сьм кабелен оператор на голяма софийска тв и нет компания,а колежките ми от нови искьр са страхотни/еми и маряна/и могат мноооого да помогнат...ако има нужда,насреща сьм!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 26, 2010, 15:09:09 » |
Нагоре
|
Здравейте,благодаря за оказаната подкрепа и за съвета,който ми давате,НО...наистина ли мислите,че полицията би направила нещо по въпроса?Та те с колко по-големи престъпници немогат да се справят,та тук ли...?Пак казвам,че не съм конфликтна личност,просто искам потребителката да не се укрива,а да се свърже с мен по някакъв начин,за да се разберем като цивилизовани хора...Това е.Много ви благодаря. Полицията е длъжна да разгледа всяка жалба. Достатъчно е да я привикат за обяснение. Но вие си знаете, успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 26, 2010, 16:09:23 » |
Нагоре
|
Мила , това което мога да сторя аз е да забраня достъпа , но тя така или иначе не влиза , не знам как да ти помогна , потърси някоя мама от нови искър
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_di
no ads
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 27, 2010, 10:44:48 » |
Нагоре
|
Мила , това което мога да сторя аз е да забраня достъпа , но тя така или иначе не влиза , не знам как да ти помогна , потърси някоя мама от нови искър
Благодаря на всички за съдействието.Сега сме в процес на издирване.Много мами се включиха и на лични,за което страшно им благодаря.Надявам се да успея да се свържа с нея,за да се разберем като хората.Ще пиша отново.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|