gab4i83
gab4i83
power user
Неактивен
Публикации: 296
gab4i83 съм
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 29, 2010, 09:21:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам пощенски пратки с еконт наложен платеж /3лв . С предимство са желаещите няколко обяви.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 29, 2010, 14:31:28 » |
Нагоре
|
Това което днес ми казаха за нея е че адреса в Нови Искър бил дето живее баба и .Тя не живее на този адрес а само си ходела от време на време.Не знам и това колко е вярно понеже нямам много вяра и на снаха си но ще се разбере когато и другите които са се отзовали за тази жена от Нови Искър разберат нещо
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dibidembo
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 30, 2010, 10:04:05 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕе какво стана всички започнаха да маят, лъжат и крадът? Да не е заразно? ? Незнам вче какво сега само с наложен платеж и предварителен преглед ли само ще си пращаме/получаваме? ?// Ами какво да кажат и правят новите потребители (като мен) от тук нататък? Дано да се намерите с въпросната "дама" (дали може да се нарече дама) и да се разберете.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_di
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
new user
Неактивен
Публикации: 393
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 30, 2010, 10:41:42 » |
Нагоре
|
Аз съм си виновна в случая.Незнам защо реших да е с наложен платеж.По разговора,който водехме по скайп не пролича,че ще ме завлече,така хубаво ме излъга...Но старите хора са казали като се преобърне колата-пътища много.Това едва ли ще ми е обица на ухото,но дано вече се очовечи тоя гладен народ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_di
no ads
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 30, 2010, 10:46:33 » |
Нагоре
|
Това което днес ми казаха за нея е че адреса в Нови Искър бил дето живее баба и .Тя не живее на този адрес а само си ходела от време на време.Не знам и това колко е вярно понеже нямам много вяра и на снаха си но ще се разбере когато и другите които са се отзовали за тази жена от Нови Искър разберат нещо И аз така си мислех,то човек като реши да мами естественое да се прикрие по някакъв начин.И аз се усъмних защото е Яница,а ми писа от скайп Калоян Само се надявам поне да чете тук какво се пише и да ми се обади,но едва ли...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
lady_di
no ads
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 30, 2010, 18:13:55 » |
Нагоре
|
Не е влизала от 13.11 и мисля ,че няма и да влезе .Ако искаш и пиши на имейла а ако не се вижда ми пиши за да ти го дам Аз не виждам мейл.Дай ми го.Благодаря.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 30, 2010, 19:00:05 » |
Нагоре
|
Не е влизала от 13.11 и мисля ,че няма и да влезе .Ако искаш и пиши на имейла а ако не се вижда ми пиши за да ти го дам Аз не виждам мейл.Дай ми го.Благодаря. Тя като е решила да не влиза в сайта и не отговаря и в скайп,едвали и на мейла ще ти отговори!Но пробвай все пак!И аз имах подобен случай,но с друга крадла,писах и на мейл и на Лс,но нямах отговор!Повече не е влизала и в сайта!Незнам как си лягат спокойно вечер такива хора! Успех! Дано да се оправят нещата!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Gab4e
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 30, 2010, 19:05:26 » |
Нагоре
|
Да се включа и аз - дано я откриете и се разберете човешки! Аз по принцип от скоро съм тук, но си пазарувам и си продавам нещица от няколко години и за щастие не съм попадала но такива неща! Та и аз се зачудвам, какво се случва с тия хора , страшно стана! Дано всичко се оправи!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, бъдете и вие!
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 30, 2010, 19:05:48 » |
Нагоре
|
Не е влизала от 13.11 и мисля ,че няма и да влезе .Ако искаш и пиши на имейла а ако не се вижда ми пиши за да ти го дам Аз не виждам мейл.Дай ми го.Благодаря. Тя като е решила да не влиза в сайта и не отговаря и в скайп,едвали и на мейла ще ти отговори!Но пробвай все пак!И аз имах подобен случай,но с друга крадла,писах и на мейл и на Лс,но нямах отговор!Повече не е влизала и в сайта!Незнам как си лягат спокойно вечер такива хора! Успех! Дано да се оправят нещата! Това не са хора, мила! И аз не знам какво са -те и животните имат чувства, а тези
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Matia
new user
Неактивен
Публикации: 38
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 30, 2010, 19:13:10 » |
Нагоре
|
Пазиш ли товарителницата от Еконт,там пише телефон на подателя?Ако не я пазиш защо не отидеш до офиса,в базата им данни се пазят адреси,телефони и т.н. Поне тук като си кажа имената и ми излиза всичко.Дано си вземеш паричките
|
|
|
Активен
|
Не приемам наложен платеж и предварително плащане освен ако лично не съм се съгласила с това! Отговорен и коректен човек съм,ще Ви помоля да сте такива и Вие! Директно връщам стоки,на които са спестени забележки! Това съм аз: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=28651&ppaction=readfeedПисна ми да си просите оценките,а да не поставяте такива-с това до тук!Оценка слагам само ако искам!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #26 -: Декември 01, 2010, 07:28:14 » |
Нагоре
|
този следобяд ще се включа и аз,както обещах,с хора на място...днес приключваме месеца и моите хора там са заети поне колкото мен,но до довечера ще пиша,лейди!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_di
no ads
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Декември 01, 2010, 11:31:54 » |
Нагоре
|
Да се включа и аз - дано я откриете и се разберете човешки! Аз по принцип от скоро съм тук, но си пазарувам и си продавам нещица от няколко години и за щастие не съм попадала но такива неща! Та и аз се зачудвам, какво се случва с тия хора , страшно стана! Дано всичко се оправи!
В такъв случай ти си истинска щастливка,чукай на дърво дано не ти се случва.Страшното е,че това са майки с деца!Представяте ли си какво поколение ще създадат...Ужас!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #28 -: Декември 02, 2010, 13:38:03 » |
Нагоре
|
здравеите мили дами,кога мога да започна тема за некоректен потребител,няма да споменавам никнеим сега,само питам.............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #29 -: Декември 02, 2010, 13:41:19 » |
Нагоре
|
здравеите мили дами,кога мога да започна тема за некоректен потребител,няма да споменавам никнеим сега,само питам.............
По всяко време,ако е нещо сериозно,въобщееее не му мисли апък и да не е,ако не сте могли да се разберете на лс,давай ние ще помагаме
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|