SuNnY SkY
new user
Неактивен
Публикации: 23
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 05, 2010, 21:44:11 » |
Нагоре
|
Записвам се и аз да следя .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #46 -: Декември 05, 2010, 21:55:39 » |
Нагоре
|
аз и сега видях че модовете можем да участваме само в мод на годината
Това пък какво значи И на мен ми е интересно Ам към правилата не забравяте да уточните и може или не да гласуваме за своя снимка (макар и анонмино (не че някой ще гласева...)).
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #47 -: Декември 05, 2010, 22:28:35 » |
Нагоре
|
Това пък какво значи И на мен ми е интересно Ам към правилата не забравяте да уточните и може или не да гласуваме за своя снимка (макар и анонмино (не че някой ще гласева...)). Ще може да гласувате за всички снимки. Ще ги оценявате с оценка (звездички) от 1 до 5. Мисля, че ще бъде весело Малко демо: http://www.bgdomakinq.com/gallery/thumbnails.php?album=1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #48 -: Декември 05, 2010, 22:40:07 » |
Нагоре
|
Това пък какво значи И на мен ми е интересно Ам към правилата не забравяте да уточните и може или не да гласуваме за своя снимка (макар и анонмино (не че някой ще гласева...)). Ще може да гласувате за всички снимки. Ще ги оценявате с оценка (звездички) от 1 до 5. Мисля, че ще бъде весело Малко демо: http://www.bgdomakinq.com/gallery/thumbnails.php?album=1А последно колко снимки можем да показваме?Защото е страшно трудно да се изчерпам с една.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Декември 05, 2010, 22:42:11 » |
Нагоре
|
Това пък какво значи И на мен ми е интересно Ам към правилата не забравяте да уточните и може или не да гласуваме за своя снимка (макар и анонмино (не че някой ще гласева...)). Може да направите колаж от няколко. Но по принцип се участва с една! Ще може да гласувате за всички снимки. Ще ги оценявате с оценка (звездички) от 1 до 5. Мисля, че ще бъде весело Малко демо: http://www.bgdomakinq.com/gallery/thumbnails.php?album=1А последно колко снимки можем да показваме?Защото е страшно трудно да се изчерпам с една.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #50 -: Декември 06, 2010, 02:00:05 » |
Нагоре
|
Това пък какво значи И на мен ми е интересно Ам към правилата не забравяте да уточните и може или не да гласуваме за своя снимка (макар и анонмино (не че някой ще гласева...)). Ще може да гласувате за всички снимки. Ще ги оценявате с оценка (звездички) от 1 до 5. Мисля, че ще бъде весело Малко демо: http://www.bgdomakinq.com/gallery/thumbnails.php?album=1А последно колко снимки можем да показваме?Защото е страшно трудно да се изчерпам с една. Направи ги като колаж
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
issi_m
new user
Неактивен
Публикации: 12
|
|
« Отговор #51 -: Декември 08, 2010, 19:52:57 » |
Нагоре
|
Ще се приемат ли колажи направени чрез фото сайтове, но от собствени снимки и всеки ден ли ще може да се гласува?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Декември 08, 2010, 20:04:58 » |
Нагоре
|
Ще се приемат ли колажи направени чрез фото сайтове, но от собствени снимки и всеки ден ли ще може да се гласува?
Ще се приемат такива колажи. Гласуването за сега ще започне на 16.12.2010 г. и ще приключи на 25.12.2010 г.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #53 -: Декември 09, 2010, 08:15:47 » |
Нагоре
|
Аз няма да участвам,но ще подкрепям всички всеки ден ако е възможно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
furgillsss
ʚϊɞ
new user
Неактивен
Публикации: 129
Бъдете добри и всеотдайни!Малко му трябва на човек
|
|
« Отговор #54 -: Декември 10, 2010, 15:06:21 » |
Нагоре
|
И аз се включих в конкурса, Пожелавам успех на всички и мноого,ама мноого голямо празнично настроение и страхотни мигове
|
|
|
Активен
|
За потребители с по-малко оценки - $ предварително или наложен платеж Който вземе няколко неща от мен е с предимство и правя отстъпки!! Винаги можем да се споразумеем за най-изгодното и от двете страни
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #55 -: Декември 10, 2010, 15:24:45 » |
Нагоре
|
Хайде, включвайте се още хора, че нямаме търпение да гласуваме!!! Най-обичам да съм жури (сигурно е професионално изкривяване)
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #56 -: Декември 13, 2010, 15:29:16 » |
Нагоре
|
Хайде и аз се включих с моята скромна украса Конкурса е супер и дори и да не беше конкурс,самата идея е страхотна.Ще се нагледаме на красоти и ще "крадем" идеи за следващата Коледа Успех на всички!!!! Нямам търпение да започне конкурса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #57 -: Декември 13, 2010, 19:56:15 » |
Нагоре
|
И аз съм тук Малко, но от сърце
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #58 -: Декември 13, 2010, 22:02:32 » |
Нагоре
|
И аз съм тук Малко, но от сърце Аз те чакам да ми дойдеш на гости и да видиш украсата на живо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #59 -: Декември 14, 2010, 00:34:14 » |
Нагоре
|
Малко офф, но ето какво се получава, когато ми е скучно Снимката е просто ей така, за хвалба Не участва в конкурса
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 12:33:29 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|