doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Декември 14, 2010, 00:52:57 » |
Нагоре
|
Малко офф, но ето какво се получава, когато ми е скучно
Ем,ми хайде да ти е винаги скучно и да правиш постоянно подобни неща После може да врътнеш малко търговийка (ако шефа разреши ) Нестандартни и уникални в истинския смисъл на думата
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:23:05 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #61 -: Декември 14, 2010, 01:09:36 » |
Нагоре
|
Малко офф, но ето какво се получава, когато ми е скучно
Ем,ми хайде да ти е винаги скучно и да правиш постоянно подобни неща После може да врътнеш малко търговийка (ако шефа разреши ) Нестандартни и уникални в истинския смисъл на думата Благодаря
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:23:13 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #62 -: Декември 14, 2010, 01:28:44 » |
Нагоре
|
Ето го и нашия бор,ама май като завали сняг е много по красиво,че е малко оплешивял,мъжо 3 дена се катери по него.Има 22 ламипички,красиво е,но като го завали снега пак ще снимам
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:23:49 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #63 -: Декември 14, 2010, 06:47:51 » |
Нагоре
|
имам едно въпросче към шефа тъй като не мога да правя колаж би ли ми го направил за да участвам в конкурса
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #66 -: Декември 14, 2010, 07:17:11 » |
Нагоре
|
ок ще видим как ще стане Благодаря ти Фло но аз много такива сайтове знам но за тях трябва да си отделя доста време за да ги разуча......а в момента нямам толкова свободно време
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #67 -: Декември 14, 2010, 07:58:40 » |
Нагоре
|
ок ще видим как ще стане Благодаря ти Фло но аз много такива сайтове знам но за тях трябва да си отделя доста време за да ги разуча......а в момента нямам толкова свободно време Ако искаш аз ще ти направя колажа Обикновен,с някакви "ефекти"...каквото искаш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama_v1976
new user
Неактивен
Публикации: 73
|
|
« Отговор #68 -: Декември 14, 2010, 08:28:03 » |
Нагоре
|
Чудесна идея на модераторите, благодаря! И аз се включвам
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:24:32 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #69 -: Декември 14, 2010, 08:56:06 » |
Нагоре
|
Ти добре се включваш но четете условията на конкурса
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #70 -: Декември 14, 2010, 09:00:36 » |
Нагоре
|
Ти добре се включваш но четете условията на конкурса Можете да участвате в конкурса с по 1 снимка по следните начини: 1. посредством пост в тази тема с прикачена снимка2. изпратени снимки на deki@abv.bg
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
|
|
« Отговор #71 -: Декември 14, 2010, 09:09:11 » |
Нагоре
|
Здравейте , весели празници на всички - няма да мога да се справя с правенето на колаж и аз ,но пък ще покажа поне част от украсата която сме си направили в къщи / тази година голямо творене падна , наслада беше и за мен и за децата да правят красоти ето снимка за конкурса с собственоръчно направена елха от шишарки / от вилата
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:25:18 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #72 -: Декември 14, 2010, 09:14:41 » |
Нагоре
|
Здравейте , весели празници на всички - няма да мога да се справя с правенето на колаж и аз ,но пък ще покажа поне част от украсата която сме си направили в къщи / тази година голямо творене падна , наслада беше и за мен и за децата да правят красоти ето снимка за конкурса с собственоръчно направена елха от шишарки / от вилата / красота!!!
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:25:32 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #73 -: Декември 14, 2010, 09:18:44 » |
Нагоре
|
Здравейте , весели празници на всички - няма да мога да се справя с правенето на колаж и аз ,но пък ще покажа поне част от украсата която сме си направили в къщи / тази година голямо творене падна , наслада беше и за мен и за децата да правят красоти ето снимка за конкурса с собственоръчно направена елха от шишарки / от вилата / ами тя е хубава ама май конкурса ще е анонимен или греша
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:25:41 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
|
|
« Отговор #74 -: Декември 14, 2010, 09:39:42 » |
Нагоре
|
1. посредством пост в тази тема с прикачена снимка това прочетох и си помислих че и тук може да се постват директно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|