krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Декември 14, 2010, 14:45:17 » |
Нагоре
|
Нещо ми се бави нета и съм постнала два пъти - сори ако може да се изтрие този пост ако пречи
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 14:52:39 от krissie »
|
Активен
|
|
|
|
krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
|
|
« Отговор #91 -: Декември 14, 2010, 14:51:15 » |
Нагоре
|
Ами тайна е - пробвам се да лепя с Ц200 и бойчки и брокатче ... иначе си бях купила и специални лепила за декупаж , даже пекох върху порцеланови чашки едното и като загоряха салфетките - само че с ц200 е доста по добре - мога да ти пусна на лични темата в която ги пуснах за да видиш как се получава / като се има напредвид че съм пълен новобранец има жени дето правят чудни неща , чак безмалко да се откажа като видя мойто резултати и техните / Много е зарибяващо имам и дървен материал от вилата едни разпалки донесоха и аз шкуря съединявам и лепя после картинки колко ми се смяха като шкурих до камината на ръка / понеже в цеха ни имат машина и става за секунди /
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #92 -: Декември 14, 2010, 14:55:14 » |
Нагоре
|
Ами тайна е - пробвам се да лепя с Ц200 и бойчки и брокатче ... иначе си бях купила и специални лепила за декупаж , даже пекох върху порцеланови чашки едното и като загоряха салфетките - само че с ц200 е доста по добре - мога да ти пусна на лични темата в която ги пуснах за да видиш как се получава / като се има напредвид че съм пълен новобранец има жени дето правят чудни неща , чак безмалко да се откажа като видя мойто резултати и техните / Много е зарибяващо имам и дървен материал от вилата едни разпалки донесоха и аз шкуря съединявам и лепя после картинки колко ми се смяха като шкурих до камината на ръка / понеже в цеха ни имат машина и става за секунди / ок
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #93 -: Декември 14, 2010, 16:56:49 » |
Нагоре
|
Ехаааа, и частичка от нас пътува към вас
|
|
|
Активен
|
ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ 1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични. 2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също. 3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А! 4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка. 5.Връщам стока неотговаряща на описанието. 6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #94 -: Декември 14, 2010, 18:17:17 » |
Нагоре
|
имате поща:)
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Pamela{}
new user
Неактивен
Публикации: 138
Усмихни се на живота и той ще ти намигне :)
|
|
« Отговор #95 -: Декември 14, 2010, 20:08:49 » |
Нагоре
|
И аз се записвам
|
|
|
Активен
|
1.Моля Ви, записвайте се в обявите, когато решите да купувате нещо! 2.Спазвам реда на записване в обявите и изчаквам 24 h. Спазвам уговорките и се надявам на същото насреща! 3.Разходите са за сметка на купувача,освен ако няма друга уговорка! 4.Директно връщам стоки неотговарящи на описанието! 5.Не приемам НП! 6.Записалите се за повече от една обява са с предимство! 7.Коректна съм, пиша оценки и очаквам същото от Вас!
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #97 -: Декември 14, 2010, 20:27:39 » |
Нагоре
|
До момента има регистрирани 32 участника за конкурса Аз да питам,дали моята е записана?Че пропуснах да си дам ника в имейла
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #98 -: Декември 14, 2010, 20:30:34 » |
Нагоре
|
До момента има регистрирани 32 участника за конкурса Аз да питам,дали моята е записана?Че пропуснах да си дам ника в имейла Всички са записани После ще ви намеря по майла
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #99 -: Декември 14, 2010, 20:33:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #100 -: Декември 14, 2010, 20:37:19 » |
Нагоре
|
Охооооо утре рано рано с кафето ще започне и гласуването
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #101 -: Декември 14, 2010, 20:55:44 » |
Нагоре
|
не, нали от 16 започва гласуването
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #102 -: Декември 14, 2010, 21:01:23 » |
Нагоре
|
не, нали от 16 започва гласуването Гласуването ще започне на 15.12.2010 и ще завърши на 25.12.2010 г.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #103 -: Декември 14, 2010, 21:08:27 » |
Нагоре
|
не, нали от 16 започва гласуването Гласуването ще започне на 15.12.2010 и ще завърши на 25.12.2010 г. Шефът се е произнесъл на 3-та или 4-та стр., че ще е от 16-ти. Айде, че нямам търпение
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #104 -: Декември 14, 2010, 23:47:52 » |
Нагоре
|
Чакам с удоволствие да гласувам.Макар че съм сигурна ,избора ще е доста труден.Аз също мислех да участвам,но в последствие се отказах.И сега да ви покажа нашата елхичка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|