mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 28, 2010, 20:04:26 » |
Нагоре
|
Здравейте, кулинарки! Реших да пусна една много сладка тема Нека всеки сподели новогодишни рецепти на гозби та дори и сладкиши- естественно да са придружени със снимка
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2010, 02:09:56 » |
Нагоре
|
Изпревари ме мила,но нищо.Добре е след Бъдни вечер и Коледа всички да си сложим снимки,така ще е по интересно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2010, 06:48:30 » |
Нагоре
|
ами аз чакам някой да сподели някаква рецепта за да мога да я приложа на Бъдни вечер
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2010, 18:14:58 » |
Нагоре
|
мисля тази рецепта да я направя Немски сладки с конфитюр * 3 ч. ч. + 1 – 2 с. л. брашно * 200 гр. масло или маргарин * 3 жълтъка * 1.2 ч. ч. захар * 2 ванилии или 1 капсула ванилова есенция * настъргана кора от половин лимон * 1 с. л. лимонов сок * 1 капсула лимонова есенция * 1 капсула есенция ром * 1 ч. ч. смлени орехи * конфитюр от ягоди * пудра захар
|
|
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 17:50:56 от mimi100 »
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Декември 05, 2010, 17:49:17 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 11:13:16 от mimi100 »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #6 -: Декември 05, 2010, 20:39:38 » |
Нагоре
|
Ххихих еми аз чакам празниците,тогава Всичко изглежда много вкусно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 05, 2010, 20:54:44 » |
Нагоре
|
ами аз тренирам от сега че на самия празник да стане още по вкусно -хихихихихи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
|
|
« Отговор #8 -: Декември 16, 2010, 21:21:32 » |
Нагоре
|
Някой ще кажели как да вмъкна снимкааааа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #9 -: Декември 16, 2010, 21:25:31 » |
Нагоре
|
Някой ще кажели как да вмъкна снимкааааа
като дадеш да пишеш отговор долу в ляво имаш Допълнителни опции цъкаш там и ще видиш Прикачи и от там си избираш направо снимка от компютъра ти
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
amazoniq2
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #10 -: Декември 18, 2010, 23:22:12 » |
Нагоре
|
И аз ще сложа снимка от Коледната трапеза
|
|
|
Активен
|
Не плащам предварително и не отговаряща на описанието стока-ВРЪЩАМ! Игнорирам потребители по собствена преценка а други такива,дали адрес на ЛС,са с предимство пред само "записаните"! Коректна съм и се надявам да комуникирам само с коректни потребители! Поставям оценки,моля сторете го и Вие!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #11 -: Декември 19, 2010, 22:17:51 » |
Нагоре
|
И аз ще сложа снимка от Коледната трапеза Аз ще съм на гости при свекиш ,няма да има фото
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
amazoniq2
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #12 -: Декември 19, 2010, 22:49:01 » |
Нагоре
|
Аз ще снимам...снимам си всяка маса която приготвям И ние няма да сме у дома тази година а при роднини,но масата е моя запазена марка и аз я приготвям без значение къде сме...та дано и тази година се представя добре...ще снимам и ще обсъждаме
|
|
|
Активен
|
Не плащам предварително и не отговаряща на описанието стока-ВРЪЩАМ! Игнорирам потребители по собствена преценка а други такива,дали адрес на ЛС,са с предимство пред само "записаните"! Коректна съм и се надявам да комуникирам само с коректни потребители! Поставям оценки,моля сторете го и Вие!
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #13 -: Декември 20, 2010, 11:00:25 » |
Нагоре
|
ето и аз какво правих през почивните дни.Това е един ябълков пай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #14 -: Декември 20, 2010, 17:44:14 » |
Нагоре
|
малеййййййййййййй вкусно. ми да направим един конкурс -Коледна трапеза
|
|
|
Активен
|
ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ 1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични. 2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също. 3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А! 4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка. 5.Връщам стока неотговаряща на описанието. 6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
|
|
|
|
|