Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 29, 2010, 20:42:36 » |
Нагоре
|
имаме си и звънчета! къде са тез звънчета? Къде са и аз нещо недовиждам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 29, 2010, 22:08:38 » |
Нагоре
|
Чудесно изглежда сайта в момента... Адмирации на Админа Много ми хареса
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 29, 2010, 22:11:44 » |
Нагоре
|
супер javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 29, 2010, 22:15:19 » |
Нагоре
|
Хора,аз че не съм добре ,не съм,ама знаете ли .че при мен има и секси гол Дядо Мраз Кажете ми,че и Вие го виждате Е,пратете го и при мен
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 29, 2010, 22:25:23 » |
Нагоре
|
Хора,аз че не съм добре ,не съм,ама знаете ли .че при мен има и секси гол Дядо Мраз Кажете ми,че и Вие го виждате Е,пратете го и при мен в съседната тема се разхожда гол
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 29, 2010, 22:41:50 » |
Нагоре
|
Хора,аз че не съм добре ,не съм,ама знаете ли .че при мен има и секси гол Дядо Мраз Кажете ми,че и Вие го виждате Е,пратете го и при мен в съседната тема се разхожда гол Да бе,май взе да ти се привижда
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 30, 2010, 02:22:25 » |
Нагоре
|
Хора,аз че не съм добре ,не съм,ама знаете ли .че при мен има и секси гол Дядо Мраз Кажете ми,че и Вие го виждате Е,пратете го и при мен Пууууууууу,аз пак нищо не видях.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 30, 2010, 14:05:00 » |
Нагоре
|
Тихо се сипе първия сняг ... Много рано се сипе, първият още не е паднал. Шегувам се. Снегът във форума ми харесва. А най ми харесва това: накъдето мръдна мишката - натам започва да вали.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 30, 2010, 14:44:38 » |
Нагоре
|
Тихо се сипе първия сняг ... Много рано се сипе, първият още не е паднал. Шегувам се. Снегът във форума ми харесва. А най ми харесва това: накъдето мръдна мишката - натам започва да вали. Радо,ам да те питам,ти как се чувстваш сред толкоз много женоря тук? много е приятно да има и мъжка компания и гледна точка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 30, 2010, 14:51:14 » |
Нагоре
|
Тихо се сипе първия сняг ... Много рано се сипе, първият още не е паднал. Шегувам се. Снегът във форума ми харесва. А най ми харесва това: накъдето мръдна мишката - натам започва да вали. Оооо ти си от моята партия SG-1, Atlantis, Eureka, Andromeda! Ще се разберем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 30, 2010, 14:53:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
777111999
new user
Неактивен
Публикации: 92
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 30, 2010, 15:14:36 » |
Нагоре
|
Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 30, 2010, 15:15:08 » |
Нагоре
|
имаме си и звънчета! къде са тез звънчета? Къде са и аз нещо недовиждам УУУУ чак сега видях къмбанките супер са сладки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 30, 2010, 15:16:28 » |
Нагоре
|
Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно Междодругото аз засякох,че по това време на деня,винаги дава греша и се бъгва,но като заредиш страницата на ново и всичко му е ок Това да е проблема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 30, 2010, 15:18:50 » |
Нагоре
|
Аз изпуснах Дядо Мраз,но снега е много хубав,страхотно е като идея.И цялото коледно настроение на сайта е направо неповторимо,страшно уютно стана.Браво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|