rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 30, 2010, 15:42:48 » |
Нагоре
|
Супер се чувствам. Колкото повече (жени) - толкоз по-добре. Ку трее съм честен по-добре се чувствам в женска компания, отколкото в мъжка. Оооо ти си от моята партия SG-1, Atlantis, Eureka, Andromeda! Ще се разберем Ся ако ка'еш, че си имал регистрация и в някогашния stargate-bg.com...? Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно Вероятно си с ниска резолюция и затова имаш плъзгач долу. А другият вариант е по грешка да си натиснала Ctrl докато си скролвала, което в повечето браузъри увеличава размера на картината и което води до появата на плъзгач.
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 15:44:40 от rado84 »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 30, 2010, 15:44:08 » |
Нагоре
|
Ся ако ка'еш, че си имал регистрация и в някогашния stargate-bg.com...?
Не но съм фен Голям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 30, 2010, 16:39:54 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 16:54:06 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #48 -: Ноември 30, 2010, 19:42:54 » |
Нагоре
|
Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача .....
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #49 -: Ноември 30, 2010, 19:43:56 » |
Нагоре
|
Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача ..... при мен сега бавно се отварят снимките
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #50 -: Ноември 30, 2010, 20:08:15 » |
Нагоре
|
Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача ..... при мен сега бавно се отварят снимките ++++ Иначе украсата е перфектна И ми натрупва снежец
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #51 -: Ноември 30, 2010, 21:07:25 » |
Нагоре
|
Коледната украса е мн хубава, но незнам дали от нея се сбъга малко сайта Много насича при мен, и долу ми мига един плъзгач, постянно Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача ..... С Интернет експлорер влизаш в сайта, нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #52 -: Ноември 30, 2010, 22:00:25 » |
Нагоре
|
Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача ..... С Интернет експлорер влизаш в сайта, нали? Ами не, с Мозила съм, мислиш ли че е от това?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #53 -: Ноември 30, 2010, 22:05:11 » |
Нагоре
|
Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача ..... С Интернет експлорер влизаш в сайта, нали? Ами не, с Мозила съм, мислиш ли че е от това? По-скоро нещо в настройките й, защото аз също съм с Мозила и нямам такива проблеми, макар че моята е версия 4.0 (бета). Ако можеш ми прати на лични един скрийншот да видя дали излиза така, както предполагам и ще помисля от коя настройка може да е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 30, 2010, 22:24:48 » |
Нагоре
|
Аз мислех, че повредата е в моя телевизор, но и при мен така плъзгача от долу, който по принцип го няма сега само мига, появява се, изчезва, подскача ..... С Интернет експлорер влизаш в сайта, нали? Ами не, с Мозила съм, мислиш ли че е от това? По-скоро нещо в настройките й, защото аз също съм с Мозила и нямам такива проблеми, макар че моята е версия 4.0 (бета). Ако можеш ми прати на лични един скрийншот да видя дали излиза така, както предполагам и ще помисля от коя настройка може да е. Благодаря ти за отзивчивостта, но ми е забранено да пипам по настройките на компютъра или да проявявам някаква компетентност, така че ще си го търпя такова подскачащо докато е в тази версия форума. Или ще си влизам през Експлорера на лаптопа ми, където май няма такъв проблем, днес по -рано влизах и не беше така. Благодаря отново.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #55 -: Декември 01, 2010, 00:40:18 » |
Нагоре
|
Имаш един вариант, който и да искат не могат да ти забранят, не иска никаква компетентност и е адски лесен за прилагане. Единственият проблем е, че не знам дали лисицата ще го запомни или ще се наложи всеки път като влизаш в сайта да го прилагаш, а именно: натисни и задръж бутона Ctrl (Control) на клавиатурата и докато го държиш (бутона) завърти скролера на мишката 1-2 пъти в посока към теб и виж какво се случва - картината се намалява, буквите стават по-дребни и в зависимост от резолюцията на екрана плъзгачът може да изчезне още с първото завъртане на скролера.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #57 -: Декември 01, 2010, 07:14:23 » |
Нагоре
|
Проблема най-вероятно идва от снежинките. Ще потърся някакъв друг вариант за тях или ще ги оставя още ден два (макар, че ми се иска да ги оставя) Не е чак толкова нетърпимо Всички тук ги харесват, остави ги. Ще го изтърпим, не е кой знае какво. Появи се точно заедно със снежинките, но исках да знам просто от какво е, щом е така ще изчакаме и ще се оправи. Радо благодаря много, но не е от резолюцията, опитах това, но колкото и да намалям си подскачаше Нищо, важното е да има настроение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #58 -: Декември 03, 2010, 16:45:16 » |
Нагоре
|
Къде са ни снежинкитеееее
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|
|