nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Декември 16, 2010, 16:14:18 » |
Нагоре
|
да ти дам от моята к"во толкова Май всички имаме един и същ проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #151 -: Декември 16, 2010, 16:15:20 » |
Нагоре
|
да ти дам от моята к"во толкова Май всички имаме един и същ проблем Да,да ама не аз си имам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #152 -: Декември 16, 2010, 16:49:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #153 -: Декември 16, 2010, 16:53:55 » |
Нагоре
|
Ихоо че много сняг,скоро и ние ще излезем
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #154 -: Декември 16, 2010, 17:00:58 » |
Нагоре
|
Взимам шейната и след малко отивам да прибирам юнака от градинка....
малииииииииииии ще пада возене,падане и търкаляне снимки-иииииии Свалих половин кило и стегнах бедрените мускули,НО НЕ ПАДНАХ....
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #155 -: Декември 16, 2010, 17:24:52 » |
Нагоре
|
Знаете ли какво ми се иска?Да взема един от чувалите за смет....да отида на отсрещната поляна и Иууухуу.....
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 17:29:11 от vivival »
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #156 -: Декември 16, 2010, 17:36:41 » |
Нагоре
|
Знаете ли какво ми се иска?Да взема един от чувалите за смет....да отида на отсрещната поляна и Иууухуу..... Отивай, ама леко с камъните. Вие нямате какво толкова да ви заболи от камъняците, ама все пак...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #157 -: Декември 16, 2010, 19:43:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #159 -: Декември 16, 2010, 21:05:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #160 -: Декември 16, 2010, 21:20:43 » |
Нагоре
|
Аз пък се надявах да съм съпорт вагона, който винаги е последен...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #161 -: Декември 16, 2010, 22:16:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #162 -: Декември 17, 2010, 14:16:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #164 -: Декември 17, 2010, 15:11:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|