emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 29, 2010, 12:13:30 » |
Нагоре
|
Темата е провокирана от развоят на събитията с потребителка Coro и още една тема, за некоректна потребителка, която получава оценката си 2 (словом два) месеца след сделката. Всички имаме проблеми и може да се случи да забавим пари или пратка. НО ако даден потребител не намери време в рамките на 3 - 5 дни да пише, че има проблем и помоли за изчакване смятам, че е редно да се постави отрицателна оценка. По-късно винаги може да бъде променена. И още нещо..... Колко души трябва да се опарят, за да се научат, че оценки и форум (от време на време) СЕ ЧЕТАТ Пресен пример - масово съобщение до всички и форумът се "наводни".
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2010, 12:17:12 » |
Нагоре
|
Обаче това масово съобщение върши най-голяма работа,с него се спестяват много главоболия и писане на фермани по форума
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2010, 12:22:01 » |
Нагоре
|
Обаче това масово съобщение върши най-голяма работа,с него се спестяват много главоболия и писане на фермани по форума Да, ама ако си бяха поставили оценките май сумата нямаше да е 1000 лв
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2010, 12:22:27 » |
Нагоре
|
От масовото съобщение доста жени разбраха,че са изгорели и доста незнаеха,че въобще се пише в темата НЕКОРЕКТНИ.Нека повече хора четът форума,а не да задават глупави въпроси.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2010, 12:24:17 » |
Нагоре
|
От масовото съобщение доста жени разбраха,че са изгорели и доста незнаеха,че въобще се пише в темата НЕКОРЕКТНИ.Нека повече хора четът форума,а не да задават глупави въпроси.
И сега какво излиза......Спестявайте оценки, пък от масовото ще разберете дали сте измамени. Превенция му е майката. То нали това е смисълът на пустите му оценки. Не са 100 % гаранция, но помагат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2010, 12:33:31 » |
Нагоре
|
И сега какво излиза......Спестявайте оценки, пък от масовото ще разберете дали сте измамени. Превенция му е майката. То нали това е смисълът на пустите му оценки. Не са 100 % гаранция, но помагат Така е права си,ама пък аз нали и бях писала на онази 1-та оценка,отначало всичко мина добре...........ама после,яд ме е само,че не написах по рано темата,пък знаех ли да му се невиди
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2010, 12:36:04 » |
Нагоре
|
И сега какво излиза......Спестявайте оценки, пък от масовото ще разберете дали сте измамени. Превенция му е майката. То нали това е смисълът на пустите му оценки. Не са 100 % гаранция, но помагат Така е права си,ама пък аз нали и бях писала на онази 1-та оценка,отначало всичко мина добре...........ама после, яд ме е само,че не написах по рано темата,пък знаех ли да му се невиди Е това исках да кажа ! Винаги може да се промени оценка Пък да ти се чуди човек на търпението
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2010, 12:41:32 » |
Нагоре
|
И сега какво излиза......Спестявайте оценки, пък от масовото ще разберете дали сте измамени. Превенция му е майката. То нали това е смисълът на пустите му оценки. Не са 100 % гаранция, но помагат Така е права си,ама пък аз нали и бях писала на онази 1-та оценка,отначало всичко мина добре...........ама после, яд ме е само,че не написах по рано темата,пък знаех ли да му се невиди Е това исках да кажа ! Винаги може да се промени оценка Пък да ти се чуди човек на търпението Еми такава съм си,тя като се вклучи на скайп и т.н а бях уведомила Мод мислихме,мислихме и решихме да изчакаме В случая няма виновни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2010, 12:45:53 » |
Нагоре
|
И сега какво излиза......Спестявайте оценки, пък от масовото ще разберете дали сте измамени. Превенция му е майката. То нали това е смисълът на пустите му оценки. Не са 100 % гаранция, но помагат Така е права си,ама пък аз нали и бях писала на онази 1-та оценка,отначало всичко мина добре...........ама после, яд ме е само,че не написах по рано темата,пък знаех ли да му се невиди Е това исках да кажа ! Винаги може да се промени оценка Пък да ти се чуди човек на търпението Еми такава съм си,тя като се вклучи на скайп и т.н а бях уведомила Мод мислихме,мислихме и решихме да изчакаме В случая няма виновни Никой не казва, че има виновни Просто си мисля, че ако поставяме оценките овреме, могат да се спестят доооооооооста главоболия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2010, 19:16:25 » |
Нагоре
|
Никой не казва, че има виновни Smiley Просто си мисля, че ако поставяме оценките овреме, могат да се спестят доооооооооста главоболия
подкрепям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2010, 19:37:07 » |
Нагоре
|
Никой не казва, че има виновни Smiley Просто си мисля, че ако поставяме оценките овреме, могат да се спестят доооооооооста главоболия
подкрепям и аз
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
|