Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 29, 2010, 13:36:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2010, 14:28:54 » |
Нагоре
|
Още не,сега ще погледна.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2010, 14:34:20 » |
Нагоре
|
( )
--------------------------------------------------------------------------------
Array ( [__qca] => P0-359748592-1282164211187 [__utma] => 170624481.319215837.1282164211.1290845405.1290945320.51 [__utmz] => 170624481.1290845405.50.32.utmcsr=bgdomakinq.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/forum/index.php Като им цъкна във форума най-горе ми излиза това ! Я забележете последният ред.....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2010, 14:35:11 » |
Нагоре
|
такова ГРАНДИОЗНО осиране (извинете) едва ли някой потребител е очаквал само какво прехвърляне на данните са направили.... затрити са 70% до 100% от обявите на хората, личните съобщения, оценките ги няма, няма контакти, всичко на чисто . потребители по прякор не се намират. сделките, които са до средата, не могат да бъдат финализирани. представям си колко завлечени хора ще има!!! отделна тема е функционалността, там - освен недомислиците (като ценовия диапазон вместо конкретна цена) - какви бъгове има, не е истина, аз разцъках например име и фамилия са задължителни лични данни ако продаваш, и могат да бъдат само в цифров формат (с букви не може да си изпишеш името, само с цифри) ше умръ от смех просто ура за новия продавалник жалко само за потърпевшите потребители, те какво са виновни, горките уж работели по възстановяване на данните...да видим какво ще възстановят. вече има желаещи да ги съдят 100% са към аукро, можело да се прехвърлят обявите от аукро автоматино, това още не съм го установила как става де
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 14:40:19 от Barbarona »
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2010, 14:36:33 » |
Нагоре
|
Нямам думи, а излезе прав Админа, че май са към Аукрото....... Въобще не ми харесва, направиха го още по-зле май, освен подобрената бързина.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2010, 14:40:45 » |
Нагоре
|
Съсипаха хубавия сайт...жалко. Голям, огромен автогол ! Ако си мислят, че пак ще качвам снимки и обяви, ще ме хванат за ... Халал да им е "новия" сайт.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2010, 14:48:16 » |
Нагоре
|
Еми аз не мога да вляза.Не мога. Казва ми грешен потребител.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2010, 14:48:27 » |
Нагоре
|
такова ГРАНДИОЗНО осиране (извинете) едва ли някой потребител е очаквал само какво прехвърляне на данните са направили.... затрити са 70% до 100% от обявите на хората, личните съобщения, оценките ги няма, няма контакти, всичко на чисто . потребители по прякор не се намират. сделките, които са до средата, не могат да бъдат финализирани. представям си колко завлечени хора ще има!!! отделна тема е функционалността, там - освен недомислиците (като ценовия диапазон вместо конкретна цена) - какви бъгове има, не е истина, аз разцъках например име и фамилия са задължителни лични данни ако продаваш, и могат да бъдат само в цифров формат (с букви не може да си изпишеш името, само с цифри) ше умръ от смех просто ура за новия продавалник жалко само за потърпевшите потребители, те какво са виновни, горките уж работели по възстановяване на данните...да видим какво ще възстановят. вече има желаещи да ги съдят 100% са към аукро, можело да се прехвърлят обявите от аукро автоматино, това още не съм го установила как става де Напълно съм съгласна с теб. Преди малко като го разгледах-оооооооооо небеса В една друга тема бях писала,че Продавалника ще остане в историята и като гледам новият облик,ми се струва че ще се окажа права
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2010, 14:49:13 » |
Нагоре
|
Въпреки че искаха да върнат моралноста на сайта вече се продават и секс артикули ЕВАЛА .Жалко за всички измамени,наистина си вкараха автогол с тази нова аукро -платформа.Едва ли когато гласуваха някой е искал точно това.Цитирам ТИ СЪЗДАВАШ НОВИЯ ПРОДАВАЛНИК. Е точно това не го създадоха потребителите .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2010, 14:50:46 » |
Нагоре
|
Не и не ме интересува- този сайт ми е достатъчен, тъкмо взе да ми става интересно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2010, 14:52:27 » |
Нагоре
|
Ами какво да кажа ... освен, че все повече се радвам, че открих това място тук. Продвалника според мен е тотално съсипан.Признавам чаках с голямо любопитство да го пуснат, днес (по-рано, когато работеше;) ) разцъках, в началото помислих, че ще свикна като намеря кое, къде ... но то се оказа, че няма много за търсене и разучване:) Имам чувството че не е завършен;)
И забелязвате ли че и модераторките мълчат.Щото и те милите не могат да разберат къде да четат и отговарят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 29, 2010, 14:56:49 » |
Нагоре
|
Хайде стига сте плюли, Продавалник е с нов собственик, този на Аукро. Преди време бях споделила, че подобни теми са липса на елементарна култура, но Ганьо си е Ганьо. Нали уж не можеше тук да се прави реклама на друг сайт или само за антиреклама важи? Престанете да пускате злостни теми, а се наслаждавайте на времето прекарано в този сайт. И не забравяйте, сайтът е такъв, какъвто са потребителите му.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sabah
new user
Неактивен
Публикации: 78
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 29, 2010, 14:57:57 » |
Нагоре
|
Продавалник беше до тук според мен.Няма такава простотия.
|
|
|
Активен
|
Не ми съсипвай деня, да не ти съсипя живота! моите обяви
|
|
|
silvana sladurana
new user
Неактивен
Публикации: 202
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 29, 2010, 14:59:59 » |
Нагоре
|
Пълен потрес.Това вече е прекалено. Тези хора се самозабравиха. Тотално съм разочарована.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 29, 2010, 15:00:37 » |
Нагоре
|
На мен ми харесва като замисъл и идентичност! Друг е въпроса, че четейки форума му падам под масата Голям хаос, голямо чудо Замисъла е хубав, но ми се струва, че трябваше да го направят снощи, а не да го пускат днес сутринта. Има много неща да се изчистят, уточнят Оценките са си там Стига да имате малко повече нерви да се поразтърсите В момента, доколкото знам, админите работят здраво Мисля, че ще си стане хубав сайт с хубава структура А модераторите, милите, не отговарят, понеже и те са в невидение като всички нас - потребителите Не мисля, че трябва да се злобее... все пак на всички ни е бил в услуга и помощ Наистина се надявам, а и съм сигурна, че ще си влезе скоро в граници Всяко начало е трудно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|