rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 30, 2010, 11:31:49 » |
Нагоре
|
Ти поне си открила оценките си.Аз и това не успях! То/"сайтчето"/ми заприлича на снощните спагети Болонезе,дето хапнахме.Дръпнеш,и се точи,точи ....и малко червеничко,да е по-цветно мазалото! Tam е работата, че не съм... Що бе, най горе в ляво като се влезне през профила, като натисна потребителското си име и излизат оценките. Е, липсват няколко и няма подробно от кой са.......Кошмар абсолютен, направо се отказвам и аз, да влизам
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 30, 2010, 11:37:14 » |
Нагоре
|
Май ще си създаваме НАШИЯ си продавалник отново, но този път ТУК и ще е БГДОМАКИНЯ вече В продавалника съм от самото му създаване - чувствах се прекрасно, но в момента това ТУК е МОЯ сайт. Радвам се, че го открих и него от създаването му и ми се иска да се превърне в най-посещавания сайт и да запушим устата на онези набедени програмистчета дето са създали великия интуитивен сайт и невероятната им платформа, която е за боклука. Неуважението им е нещото, което най-много ме обиди. Нуеважение изразено в мълчание!!!! Във фейсбук се дават абсолутно инфантилни обаснения. Може ли а ми липсват 20 обяви и да ми заяват, че това не е проблем и просто да си ги добавя!!!!!!!!!! Не ми се коментира онзи сайт - от вчера се дразня при всяко мое влизане в него. АЗ ОСТАВАМ ТУК и колкото и да съм била против привикването на хора от други сайтове го правя от известно време на сам и ще продължа да го правя! Хуанито - дръж се!!!!!!!!!!! Ако имаш нужда от помощ - свиркай!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sawo77777
new user
Неактивен
Публикации: 385
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 30, 2010, 11:47:45 » |
Нагоре
|
И аз съм страшно разочарована.Половината обяви ми ги няма,половината са ми без снимки а да не говорим че и лични нямам а имам продажба в събота и сега не мога да се свържа с майчето да и ги пратя.Да бяха предопредили поне да си запишем личните.Занапред и аз смятам да не го използам вече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #48 -: Ноември 30, 2010, 11:48:36 » |
Нагоре
|
Ти поне си открила оценките си.Аз и това не успях! То/"сайтчето"/ми заприлича на снощните спагети Болонезе,дето хапнахме.Дръпнеш,и се точи,точи ....и малко червеничко,да е по-цветно мазалото! Tam е работата, че не съм... Що бе, най горе в ляво като се влезне през профила, като натисна потребителското си име и излизат оценките. Е, липсват няколко и няма подробно от кой са.......Кошмар абсолютен, направо се отказвам и аз, да влизам Благодаря, намерих ги! Отрязали са ми последните обаче, сега съм само със 72- как така го решиха?! Оф, изчезвам завинаги от там!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #49 -: Ноември 30, 2010, 11:49:04 » |
Нагоре
|
ще събираме пари за нов сървър то се е видяло. да почнем навреме, преди да се е крашнал този от претоварване и не разбрах защо заключихте другата темичка за коментиране на новия продавалник, тази с какво е по-различна
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #50 -: Ноември 30, 2010, 12:13:15 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #51 -: Ноември 30, 2010, 12:13:43 » |
Нагоре
|
Няма да повтарям всичко написано от другите момичета в горните постове,относно така наречения Нов Продавалник.Това нещо,наречено сайт е абсолютна гавра и подигравка.И аз нямам намерение да му дам шанс,както бях помолена с учтив имейл Откакто съм тук,почти от създаването на този сайт,вече много рядко влизам в Продавалник.Ей така,просто да се информирам какво става...Отдавна тук вече е моят дом.Благодаря на екипа на Домакинята за професионализма и човешкото отношение към потребителите.Благодаря и за вече празничния вид на сайта,който носи много настроение и желание за покупки.А най-щастлива ще бъда,ако тук пак намеря всички момичета от Продавалник...
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #52 -: Ноември 30, 2010, 12:31:32 » |
Нагоре
|
ух , в тази тема мога да си отворя душицата и да кажа : Там не влизам откакто открих домакинята , беше пълен фалш и трагедия от страна на админите , никаква работа не вършеха и освен това те самите не спазваха нкакви правила . А снощи като погледнах на какво е замясъл и иметому вече ще забравя . Тук се кара по правила а администраторите си гледата работата и са безпристрасни , ей тва е
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #53 -: Ноември 30, 2010, 12:40:07 » |
Нагоре
|
Лошото е, че някой си мислят, че нашия сайт също е на аукро и собствниците на Продавалника нарочно са го скапали за да дойтат всички тук. Луда работа. Според мен работата беше да се премахне конкуренцията на аукро.
Дано да е така. А аз първи подхвърлих мисълта, че може бг домакиня да е собственост на бгмама, защото преди време в "Телеграф" имаше статия за вас и пишеше, че сте част от бгмама. Едва ли журналистите ще лъжат и ще публикуват непроверена информация. А когато продавалникът умре (натам се е запътил с 500 км/ч) бг домакиня ще стане конкуренция на умрелото аукро и ще поискат и вас да слеят. Чукам на дърво да не се случва, но ако бъдем реалисти и погледнем нещата от конкурентна гледна точка точно това ще поискат след време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 30, 2010, 12:46:04 » |
Нагоре
|
Лошото е, че някой си мислят, че нашия сайт също е на аукро и собствниците на Продавалника нарочно са го скапали за да дойтат всички тук. Луда работа. Според мен работата беше да се премахне конкуренцията на аукро.
Дано да е така. А аз първи подхвърлих мисълта, че може бг домакиня да е собственост на бгмама, защото преди време в "Телеграф" имаше статия за вас и пишеше, че сте част от бгмама. Едва ли журналистите ще лъжат и ще публикуват непроверена информация. А когато продавалникът умре (натам се е запътил с 500 км/ч) бг домакиня ще стане конкуренция на умрелото аукро и ще поискат и вас да слеят. Чукам на дърво да не се случва, но ако бъдем реалисти и погледнем нещата от конкурентна гледна точка точно това ще поискат след време. Здравей Радо, От теб чувам, че Телеграф са писали за нас. Ако е така - брееййй Сайта съществува от една 7-8 месеца. Ето малко повечко инфо за мен: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=106.0Успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #55 -: Ноември 30, 2010, 13:22:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #56 -: Ноември 30, 2010, 13:50:58 » |
Нагоре
|
Знаех си, че ще е зле новия им облик, ама то излезе по-зле и от очакванията ми! За капак имам и БАН. Половината ми обяви ги няма, а тези дето ги има, повечето са продадени от месеци... Изтрила ги бях, ама явно бъг в системата ги е върнал Абе кашата е голяма! И по-добре, че ми писна да се разправям с някои индивиди от там. Само ме е яд, че имах да пращам записи на 2-3 мами, а сега немога да си вляза в ЛС. Тедииии, те на теб отдавна ти се точеха хахахах, та сега всичко си оправиха и до теб стигнаха. Голям смях ! На мен ми няма 20-тина обяви, и то със записани хора в тях...20 цирки да им излязат знаеш къде ! Не мисля и да ги качвам наново, ще си вземем сбогом явно.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #57 -: Ноември 30, 2010, 13:55:17 » |
Нагоре
|
Е,аз си мислех,че само аз съм банната.Тъкмо вчера при вида на новия сайт не можах да вляза,но се видях отстрани,че съм с ранг НАКАЗАНИ. Понеже преди 2м. помолих стари регистрации да се изтрият и блокират,та сега имам МУЛТИАКАУНТ!!!! Браво на Денчо,от кога ме гони милата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #58 -: Ноември 30, 2010, 13:58:03 » |
Нагоре
|
старите модове вече не са модове в новия доколкото разбрах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #59 -: Ноември 30, 2010, 14:02:37 » |
Нагоре
|
Здравей Радо, От теб чувам, че Телеграф са писали за нас. Ако е така - брееййй Ако знаех, че въпросният брой ще ми потрябва пак - щях да го запазя. От "Телеграф" имат навика понякога да публикуват "интересни" теми от форумите в нета и най-вече от тийнпроблем, дата.бг и бгмама. Скоро след една публикация за бгмама бяха сложили тема и от вашия форум и най-отдолу пишеше, че сте част от бгмама и тогава им повярвах. Но сега като гледам твоето отношение към потребителите (за което мога само да те поздравя) и го сравнявам с отношението на тамошните админи с комплекси и мародератори, почвам да си мисля, че журналистите са ви взели за част от бгмама единствено заради подобието в дизайна на двата сайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|