Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #60 -: Ноември 30, 2010, 14:05:17 » |
Нагоре
|
Здравей Радо, От теб чувам, че Телеграф са писали за нас. Ако е така - брееййй Ако знаех, че въпросният брой ще ми потрябва пак - щях да го запазя. От "Телеграф" имат навика понякога да публикуват "интересни" теми от форумите в нета и най-вече от тийнпроблем, дата.бг и бгмама. Скоро след една публикация за бгмама бяха сложили тема и от вашия форум и най-отдолу пишеше, че сте част от бгмама и тогава им повярвах. Но сега като гледам твоето отношение към потребителите (за което мога само да те поздравя) и го сравнявам с отношението на тамошните админи с комплекси и мародератори, почвам да си мисля, че журналистите са ви взели за част от бгмама единствено заради подобието в дизайна на двата сайта. Това е добре да ни мислят за част от бг-мамма Мерси за инфото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #61 -: Ноември 30, 2010, 14:11:37 » |
Нагоре
|
старите модове вече не са модове в новия доколкото разбрах Брях, и къде ще избиват комплекси сега Денчо и Илияна ?! Драмааа !
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #62 -: Ноември 30, 2010, 14:27:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #63 -: Ноември 30, 2010, 15:05:36 » |
Нагоре
|
Моя колежка е комшийка на онази най-лошата оттатък.Мисля,че всички ще се сетите за кого говоря.Днес се заговорихме за " новият " сайт и разбрах,че Аукро са ги купили,но още не знаят какво точно да правят със сайта,за това и изглежда така.Просто за да ни замажат очите са сменили малко визията(пълен хаос).Собствениците драпали за Аукрото,че то бая пари им носи,а този за сега е оставен на съдбата.Имало и идея да станел платен,с месечен абонамент Модератори вече нямало,понеже всичко в сайта е разрешено-търговия,скрити реклами и т.нИ нещото, което ме втрещи е,че една от мод-те има регистрация тук,както и публикувани обяви.Та тя била първата изхвърчала от там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #64 -: Ноември 30, 2010, 15:08:03 » |
Нагоре
|
Ох,мале мила,аз още вчера видях,че е обновен и както го отворих опа аукро Значи ЛС-тата и оценките въобще не си ги видях,имах отдавна продадени обяви,които се бяха появили пак,а обявите са с толкова малки снимчици,че не може нищо да ти хване окото и да го видиш,защото просто не се вижда Опитах да пусна една обява за проба,то се почна код за потвърждение да въвеждам,някакви данни,които хич не знам какви са.Има поле "първа стъпка" и попълвай де Откъде да го знам какво е,накрая писах имейл и се бъгна сайта.Яко А какво значеше това от предните постове "дано не ви слеят и вас" това кой го решава,че можело да ни сливат Не е ли админа? ПП:явно има голям прилив,защото давам рефреш по 3-4 пъти докато ми отвори нещо,иначе излиза онзи гаден надпис
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #67 -: Ноември 30, 2010, 15:36:16 » |
Нагоре
|
Ако продължава така сменям сървъра Не "ако", направо го сменяй: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User bgdomakinqforum already has more than 'max_user_connections' active connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 206 I cannot connect to the Members database. []
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #69 -: Ноември 30, 2010, 15:48:33 » |
Нагоре
|
Лесно ти е Не го плащаш ти Първо пробвам корекция, после поръчвам Шегувам се. Знам, че се плащат тия неща, ама аз мислех, че вече имаш един купен, който стои в резерва. Поне така "звучеше" постът ти, където писа, че мислиш да го сменяш. Не разбирам много от php, но не може ли тези макс юзър кънекшънс във въпросния php-fайл да се промени някоя и друга цифра, за да не стават пак такива крашвания?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #70 -: Ноември 30, 2010, 15:52:03 » |
Нагоре
|
Лесно ти е Не го плащаш ти Първо пробвам корекция, после поръчвам Шегувам се. Знам, че се плащат тия неща, ама аз мислех, че вече имаш един купен, който стои в резерва. Поне така "звучеше" постът ти, където писа, че мислиш да го сменяш. Не разбирам много от php, но не може ли тези макс юзър кънекшънс във въпросния php-fайл да се промени някоя и друга цифра, за да не стават пак такива крашвания? Те са от настройката на mysqld в my.cnf. Ако ги увелича много може да се претовари процерсора и ептен да спре. Найтина обаче ако продължава така за нула време ще сменя сървъра. Вече е изпитвано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #71 -: Ноември 30, 2010, 15:59:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #72 -: Ноември 30, 2010, 16:30:07 » |
Нагоре
|
Отворила съм и наблюдавам Статистическия център. За няма и 10 минути - 4 нови потребители Cheesy Ще станем много-о-о-о Tongue Tongue Tongue То какво няма да избягаш,там е ХАОС На всички дето много се пънеха им дойде като гръм.Много се натягаха с идеи(а може и заради голямата награда),но то беше ясно,че на администраторите им е все тая още от самото начало.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен